Μπασιματακι σήμερα παλι απο αμπελοπουλια,αρχισαν απο της 8 να περνούν μεχρι πριν λιγο
Στη σαλιαρα μονο ρουμουνες εχει αντρικοασε τα αμπελοπουλια και τρεχα να δεις αν εχει καλο περασμα στη σαλιάρα![]()
Πώς το βλέπετε για αττική? Θα γίνει κανένα πέρασμα το σκ? ή να πάω για καρακάξες?![]()
Και στο Κρυονέρι Αττικής παλιά τουφεκαγαν πολλά τρυγόνια ,χωροταξικά πίσω από τα 120 στην εθνική ήταν ένα από τα καλύτερα καρτερια .
αντε ρε φιλαρακιμου τι καθεσαιιιιι βουρρρρρρΜπασιματακι σήμερα παλι απο αμπελοπουλια,αρχισαν απο της 8 να περνούν μεχρι πριν λιγο
πανε για κανα μπανιο φιλεμουυυυ θα περιμενης ακωμη πωληηηηηΠώς το βλέπετε για αττική? Θα γίνει κανένα πέρασμα το σκ? ή να πάω για καρακάξες?![]()
Θα ρθουνε και αυτά Αρι σιγά σιγά.Σήμερα ειχε αρκετούς μελισσοφάγους, μικροπουλια και τα χελιδόνια εκεί που έβλεπες παρέα 5 6, σήμερα είχε γεμισει ο ουρανός! Από τριγονια τίποτα μόνο πιασμενα!
Είχα ενα περίεργο έυρημα σήμερα το πρώί. Ένα ψόφιο, παγωμένο ορτύκι....περισσότερα στο ΄΄Ορτύκια΄΄.Καλημέρα ,απο οτι εμαθα πριν λιγο εχει δυνατο πέρασμα ορτυκιων σημερα στα νοτια του νησιού
Να πω την αμαρτία μου σκέφτομαι να ανέβω ψηλά σε διασελο και λέω την Παρασκευή τελευταία μου μέρα, καιρικά πως το βλέπεις; κεντρική ΕύβοιαΑύριο όλο και κάποιος θα δει κάνα τσιχλωνη ...
Αέρας και βροχή Παρασκευή .....Δεν είναι για Εύβοια φίλεΝα πω την αμαρτία μου σκέφτομαι να ανέβω ψηλά σε διασελο και λέω την Παρασκευή τελευταία μου μέρα, καιρικά πως το βλέπεις; κεντρική Εύβοια
Τετάρτη ή Πέμπτη; τα ίδια;Αέρας και βροχή Παρασκευή .....Δεν είναι για Εύβοια φίλε
ρακιές και λουκάνικαΠερί για Κρήτη τι βλέπεις?
φιλε μου να δουμε που θα βγει το χαμηλο ακριβως...η κατασταση ειναι ρευστη αλλα και επικινδυνη...θα το δουμεΠερί για Κρήτη τι βλέπεις?