Θενξ φίλε!φιλε μου να δουμε που θα βγει το χαμηλο ακριβως...η κατασταση ειναι ρευστη αλλα και επικινδυνη...θα το δουμε
Θενξ φίλε!φιλε μου να δουμε που θα βγει το χαμηλο ακριβως...η κατασταση ειναι ρευστη αλλα και επικινδυνη...θα το δουμε
Και εδω τα ιδια πηγα το πρωι με βαρυ καιρό,συννεφιά,αερα,με έπιασε και η βροχη ενα ορτυκακι βρηκα μόνοΟ ουρανός απόψε πάλι καθαρός και πανσεληνος. Νωρίς είχε νότια αλλά εδώ και καμποση ώρα το γύρισε σε ελαφρύ βοριαδακι
Κατά τις 12 παρα ακούστηκε σκουξιμο στον ουρανό πιθανώς τρυγονοσουρτης... και κάποιες αραιες λαλιτσες από μικροπουλα
Αν ήταν ένα μήνα μετά θα έλεγα ότι περναγαν σπίνια
Η αποδημια καλά κρατεί
Εκει απαλό βοριαδακι,εδω φιλε παιρνει σκεπές
Σε εμας κοπασε απο το μεσημεριΕκει απαλό βοριαδακι,εδω φιλε παιρνει σκεπές
εδώ βγαινεις βαλντεραμα απο το σπιτι και γυρνας τζορτζεβιτςΕκει απαλό βοριαδακι,εδω φιλε παιρνει σκεπές
εδώ βγαινεις βαλντεραμα απο το σπιτι και γυρνας τζορτζεβιτς![]()
άτριχος σαν πωπος μωρου
Με μουστάκι ή χωρις;![]()
Βίκτορα για τσιχλοκότσυφα μιλάει ο αδερφός μου και εννοεί Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία κλπ.Τον δικο μας εννοείς;
Αν και είμαστε εκτός θέματος, όντως Αλέξανδρε οι τσίχλες γουστάρουν να τρώνε μολύβι! Το έχει ανάγκη ο οργανισμός τουςΟι τσιχλες με το που ερχουν τρωνε μονο μολυβι.
ΠορνεςΑν και είμαστε εκτός θέματος, όντως Αλέξανδρε οι τσίχλες γουστάρουν να τρώνε μολύβι! Το έχει ανάγκη ο οργανισμός τους![]()