Περάσματα

εχει πεσει στο τραπεζι κυριακο μηπως επιτραπουνε ,αλλα ειναι θεμα αμα το υπογραψει και δεν ακουσει παλι τα καναρινια.
Σαφώς και πρέπει να επιτραπούν, όπως επίσης και τα περιστέρια που ναι μεν δεν είναι αγριοπερίστερα, ζουν όμως μόνα τους σε σπηλιές και πηγάδια. Σε όλο τον κόσμο τα κυνηγάνε κανονικά, εδώ εμείς είμαστε οι μάγκες....

Το απόγευμα όπως πήγαινα στο χωράφι βλέπω στο ακριβώς δίπλα χωράφι να κάθονται 2 τρυγόνια στο καλώδιο και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνα τους κάπου θα είναι όλο το κοπάδι,και όντως το υπόλοιπο κοπάδι ήταν κάτω στη σκιά του δέντρου και βοσκαγανε, πρόλαβα και τα έβγαλα μια φώτο με το κινητό αλλά φαίνονται μόνο αυτά στο καλώδιο,αυτά που ήταν στη σκιά δεν ξεχωριζονται και όλα μαζί ηταν καμία 15 αρια.
.
Στη συνέχεια έκατσα καμιά ώρα και είδα άλλα 2 κοπαδακια από 10 περίπου το κάθε κοπάδι,αλλά μετά που βρήκα τον πεθερό μου μου είπε πως το πρωί που ήταν στο χωράφι είδε αρκετά κοπαδακια να μπαίνουν...

σημερα και εγω ειδα εδω στο δελτα πολλους τσαλαπετεινους αλλα δεν προλαβαινα να τους φωτογραφισω....
τρυγωνια ΜΗΔΕΝ
Τσαλαπετεινοί, πάλι κοντά μας, Πιερία-Απρίλιος!(φώτο) - Οδηγός Πιερίας

Πολλά τα κοπαδακια σήμερα και όπως ερχόταν κουρασμένα καθόταν στα καλώδια και πεφταν στα φρέσκο οργωμένα χωράφια να φάνε.
Όπως φαίνεται και στην φώτο από το κινητό τα πλησίασα μέχρι τα 15 μέτρα και δεν έφευγαν,και από κάτω τους ήταν καμία 40αρια και τρώγανε.
.
Υ.Γ. Στα 40 μέτρα πιο αριστερά είναι το καρτέρι μου που κάθομαι τον Σεπτέμβρη και τα περιμένω.my man..

Back