Κάπου κοντά τις περιμένω και εγω. Αχ....Ευτυχώς λόγο το του μένουμε σπίτι έχω χρόνο και γράφω στο Φόρουμ. Αν και μέλος από λίγα χρόνια πριν δεν έχω ξαναγράψει οπότε η καραντίνα μας φέρνει πιο κοντα.![]()
Κάπου κοντά τις περιμένω και εγω. Αχ....Ευτυχώς λόγο το του μένουμε σπίτι έχω χρόνο και γράφω στο Φόρουμ. Αν και μέλος από λίγα χρόνια πριν δεν έχω ξαναγράψει οπότε η καραντίνα μας φέρνει πιο κοντα.![]()
Σαφώς και πρέπει να επιτραπούν, όπως επίσης και τα περιστέρια που ναι μεν δεν είναι αγριοπερίστερα, ζουν όμως μόνα τους σε σπηλιές και πηγάδια. Σε όλο τον κόσμο τα κυνηγάνε κανονικά, εδώ εμείς είμαστε οι μάγκες....εχει πεσει στο τραπεζι κυριακο μηπως επιτραπουνε ,αλλα ειναι θεμα αμα το υπογραψει και δεν ακουσει παλι τα καναρινια.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάει η μέρα σου???Στις 08:00 το πρωί βγένοντας από το σπίτι να πάρω το αυτοκίνητο, μου έφτιαξαν τη μέρα 5 τρυγονάκια.....![]()
![]()
εβρος κανενα....Πάμε να κάνουμε ένα γκάλοπ να περάσει κ η ώρα μας...
Σε ποιές περιοχές έχετε δει Τρυγόνια ως τώρα...;;;![]()
Κερατσίνι κανέναΠάμε να κάνουμε ένα γκάλοπ να περάσει κ η ώρα μας...
Πάμε να κάνουμε ένα γκάλοπ να περάσει κ η ώρα μας...
Αυτο το Τ (κεφαλαιο) στα τρυγονια,πολυ πονηρο ειναι......Σε ποιές περιοχές έχετε δει Τρυγόνια ως τώρα...;;
Γιατί το λες βρε Λεωνίδα...Αυτο το Τ (κεφαλαιο) στα τρυγονια,πολυ πονηρο ειναι......![]()
Ξερω γω.....υπαρχουν τρυγονια και "τρυγονες".Γιατί το λες βρε Λεωνίδα...
Τυχαίο είναι το (Τ) κεφαλαίο...μη δίνεις σημασία...![]()