Περάσματα

Σήμερα έκανε το μεγαλύτερο πέρασμα από όλες αυτές τις μέρες,το πρωί πέρναγαν συνέχεια κοπάδια μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα που έκανα μια βόλτα από την αρχαία Νικόπολη και τα χωράφια είδα πάρα πολλά καθισμένα τρυγόνια...
Πάντως κάθε απόγευμα περνώ την ώρα μου παρέα με καφεδάκι και τα τρυγονακια......
Ωραία πράγματα....

Σήμερα έκανε το μεγαλύτερο πέρασμα από όλες αυτές τις μέρες,το πρωί πέρναγαν συνέχεια κοπάδια μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα που έκανα μια βόλτα από την αρχαία Νικόπολη και τα χωράφια είδα πάρα πολλά καθισμένα τρυγόνια...
Πάντως κάθε απόγευμα περνώ την ώρα μου παρέα με καφεδάκι και τα τρυγονακια......
Ωραία πράγματα....
Ξεκίνα ιδιογόμωση για τν Αύγουστο..yel. .sarcastic.

Ωραία πράγματα....
Στείλε και κάνα προς Άρτα:)

Όπως είπε και ο Χρήστος Vinci σήμερα ήτανε μια πολύ καλή ημέρα με αρκετό θέαμα .Δυστυχώς αυτές η ημέρες από Ότι βλέπω κρατάνε λίγο και η ημέρες περνάνε. Παλαιότερα αυτές η συνθήκες κρατούσαν τον μισό Απρίλιο. Σήμερα πρέπει να είχε και Κέρκυρα πουλιά γιατί είχανε πορεία προς Κάβο και Λευκίμμη

Λίγα τα κοπαδακια που μπήκαν σήμερα και αυτά μέχρι τις 10 το πρωί,εγώ πήγα μια βόλτα το μεσημέρι να τα δω και να πιω το καφεδάκι μου,τράβηξα και μια φώτο ένα κοπάδι που έτρωγε σε ένα χωράφι.
Όπως σηκώθηκαν από την άκρη του χωραφιού και πήγαν να ξανακατσουν στη μέση περίπου τα πέτυχα στον αέρα.
.

Πήγα κι'εγώ χθές με τον ξάδελφο για ανίχνευση εδάφους ,πολύ φάσσα πάρα πολύ καλοχρονιά προβλέπω ,μόνο 3 τρυγονάκια κι'αυτά ψηλά μαζί πέρασαν βιαστικά αλλάζοντας θέσεις στο γνωστό τους παιχνίδι στον αέρα που κάνουν.

Πριν λιγο πηγα σε ενα χωραφι εδω κοντα για αλλο λογο κ οχι για ανιχνευση...
Ακουω ενα φρρρρρ στα δεξια μου και σηκωθηκαν καμμια δεκαρια τρυγονες απο κατω αναμεσα απο τα χορταρακια δεν ηταν οργωμενο...σηκωσα κ αλλα μια παρακατω...
οι μελισσουργοι καθε μερα κανουν την εμφανιση τους..

Back