Που μπορούμε να το βρουμεΥπάρχει σετ μετατροπής σε δισκάνδαλο. Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει, μάλλον δεν συμφέρει.
Πολύ ποιοτικά όπλα. Για λαγό ιδανικά.
Που μπορούμε να το βρουμεΥπάρχει σετ μετατροπής σε δισκάνδαλο. Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει, μάλλον δεν συμφέρει.
Πολύ ποιοτικά όπλα. Για λαγό ιδανικά.
Έχεις δίκιο τον ξέχασα να τον γράψω τον Luciano Bosis και είναι ένας από τους αγαπημένους.
Τι εγινε?Eμ, πώς να μην είναι, με τουφέκια σαν ετούτο εδώ...!!! www.youtube.com/watch?v=FDk7t1FqRoo
Έπιασα μετά από αρκετά χρόνια πλάγιο, δανεικό από φίλο, και το δοκίμασα σε απογευματινό τσίχλας χθες. Το όπλο είναι το Beretta 626E 71cm 1/3*. Πολύ καλό ζύγισμα, γύρω στα 3 κιλά και μονή σκανδάλη. Με ξένισε ιδιαίτερα το τελευταίο... σε σημείο που έψαχνα να βρω τη δεύτερη σκανδάλη σε μια τσίχλα που ξεπουπουλιάστηκε... Παρ'ότι καραμπινάκιας για πολλά χρόνια όταν το έπιασα μπήκα σε mode δίκαννου και μου φάνηκε παράταιρο το ότι δεν είχε 2η σκανδάλη. Κάποια στιγμή ρίχνω ένα φυσίγγι σε μια τσίχλα και ανοίγω το όπλο να γεμίσω. Πριν προλάβω να βάλω το χέρι στην τσέπη βλέπω άλλο ένα πουλί να έρχεται και κλείνω το όπλο χωρίς να γεμίσω. Σημαδεύω και κλικ... Δεν είμαι για μονοσκάνδαλα εγώ...ειδικά αδρανείας. Ο επιλογέας από την άλλη σχετικά δύσκολος στην κίνηση. Το όπλο μου το έδωσε ο φίλος να του πω την άποψή μου γιατί αυτόν, προφανώς λόγω κακών μέτρων, τον κουδουνίζει πολύ όταν το χρησιμοποιεί. Ο άνθρωπος έρχεται γύρω να το δώσει, το πήγε και στον Καλκα για εκτίμηση και του είπαν μέχρι 900€..
Του πρότεινα να πάει σε οπλουργό να τσεκάρει το κοντάκι. Αν ήταν δισκάνδαλο και 2/4* μπορεί και να γαργαλιομουν να το πάρω...
Τι εγινε?
Απαγορεψαν στο μαλακα να ανοιγοκλεινει τα δικανα????
Οτι δικανο επιανε στα χερια του, κλακα κλουκα κλακακλουκα, το ανοιγοκλεινε 40 φορες!!!
Renato Zanotti.
Επίσης,άλλος ένας, σπουδαίος κατασκευαστής.
http://www.hunting-heritage.com/blog/index.php/2016/07/10/renato-zanotti-italian-best/
Οι αδελφοί Ζανότι όπως και κάποιοι άλλοι εκτός Γκαρντόνε υπήρξαν ποιοτηκότατοι και όλοι αυτοί παρέδωσαν τους πάγκους εργασίας τους.Από περιέργεια ρωτώντας οι Fratelli Gamba τι λένε ;
Πάρτο ρε όπως είναι Μονοσκανδαλο! Τρελός είσαι!Έπιασα μετά από αρκετά χρόνια πλάγιο, δανεικό από φίλο, και το δοκίμασα σε απογευματινό τσίχλας χθες. Το όπλο είναι το Beretta 626E 71cm 1/3*. Πολύ καλό ζύγισμα, γύρω στα 3 κιλά και μονή σκανδάλη. Με ξένισε ιδιαίτερα το τελευταίο... σε σημείο που έψαχνα να βρω τη δεύτερη σκανδάλη σε μια τσίχλα που ξεπουπουλιάστηκε... Παρ'ότι καραμπινάκιας για πολλά χρόνια όταν το έπιασα μπήκα σε mode δίκαννου και μου φάνηκε παράταιρο το ότι δεν είχε 2η σκανδάλη. Κάποια στιγμή ρίχνω ένα φυσίγγι σε μια τσίχλα και ανοίγω το όπλο να γεμίσω. Πριν προλάβω να βάλω το χέρι στην τσέπη βλέπω άλλο ένα πουλί να έρχεται και κλείνω το όπλο χωρίς να γεμίσω. Σημαδεύω και κλικ... Δεν είμαι για μονοσκάνδαλα εγώ...ειδικά αδρανείας. Ο επιλογέας από την άλλη σχετικά δύσκολος στην κίνηση. Το όπλο μου το έδωσε ο φίλος να του πω την άποψή μου γιατί αυτόν, προφανώς λόγω κακών μέτρων, τον κουδουνίζει πολύ όταν το χρησιμοποιεί. Ο άνθρωπος έρχεται γύρω να το δώσει, το πήγε και στον Καλκα για εκτίμηση και του είπαν μέχρι 900€..
Του πρότεινα να πάει σε οπλουργό να τσεκάρει το κοντάκι. Αν ήταν δισκάνδαλο και 2/4* μπορεί και να γαργαλιομουν να το πάρω...
Δεν ψάχνομαι για αγορά αυτή τη στιγμή! Έτυχε και το έφερε ο φίλος χωρίς να το ξέρω για να του πω την άποψή μου. Υπάρχουν 3 όπλα στον οπλοβαστό και πολλά είναι...Πάρτο ρε όπως είναι Μονοσκανδαλο! Τρελός είσαι!
Θυμαμαι ακομη την μαυροάσπρη διαφημιση στα περιοδικα οταν πρωτοκυκλοφορηςεΈπιασα μετά από αρκετά χρόνια πλάγιο, δανεικό από φίλο, και το δοκίμασα σε απογευματινό τσίχλας χθες. Το όπλο είναι το Beretta 626E 71cm 1/3*. Πολύ καλό ζύγισμα, γύρω στα 3 κιλά και μονή σκανδάλη. Με ξένισε ιδιαίτερα το τελευταίο... σε σημείο που έψαχνα να βρω τη δεύτερη σκανδάλη σε μια τσίχλα που ξεπουπουλιάστηκε... Παρ'ότι καραμπινάκιας για πολλά χρόνια όταν το έπιασα μπήκα σε mode δίκαννου και μου φάνηκε παράταιρο το ότι δεν είχε 2η σκανδάλη. Κάποια στιγμή ρίχνω ένα φυσίγγι σε μια τσίχλα και ανοίγω το όπλο να γεμίσω. Πριν προλάβω να βάλω το χέρι στην τσέπη βλέπω άλλο ένα πουλί να έρχεται και κλείνω το όπλο χωρίς να γεμίσω. Σημαδεύω και κλικ... Δεν είμαι για μονοσκάνδαλα εγώ...ειδικά αδρανείας. Ο επιλογέας από την άλλη σχετικά δύσκολος στην κίνηση. Το όπλο μου το έδωσε ο φίλος να του πω την άποψή μου γιατί αυτόν, προφανώς λόγω κακών μέτρων, τον κουδουνίζει πολύ όταν το χρησιμοποιεί. Ο άνθρωπος έρχεται γύρω να το δώσει, το πήγε και στον Καλκα για εκτίμηση και του είπαν μέχρι 900€..
Ευχαριστώ για την ενημέρωση - χρήσιμες πληροφορίες !Οι αδελφοί Ζανότι όπως και κάποιοι άλλοι εκτός Γκαρντόνε υπήρξαν ποιοτηκότατοι και όλοι αυτοί παρέδωσαν τους πάγκους εργασίας τους.
Οι Αδελφοί Γκάμπα και αυτοί ισάξιοι με τους κορυφαίους συναδέλφους τους έβγαλαν περίφημα πλάγια όπως και σκοπευτικά αλλά έκλεισαν την εταιρεία τους λόγο εμπλοκής τους σε κάποια απόπειρα εναντίον υψηλού προσώπου. Παραμένει ο ένας από αυτούς ο Ρενάτο με αμφιβόλου ποιότητος σε πανάκριβα μοντέλα!!!
Ως εταιρεία τώρα οι Γκάμπα είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο με μηχανές cnc και παράγουν διάφορα εξαρτήματα.
Είχε ακουστεί η συμμετοχή ενός θείου σε δολοφονία των Ερυθρών Ταξιαρχιών.Ευχαριστώ για την ενημέρωση - χρήσιμες πληροφορίες !
Αυτό με την "...εμπλοκής τους σε κάποια απόπειρα εναντίον υψηλού προσώπου..." ακούγεται κάπως περίεργα (ή είναι η ιδέα μου; )
Κατάλαβα - για τόσο παλιά μιλάμε.Είχε ακουστεί η συμμετοχή ενός θείου σε δολοφονία των Ερυθρών Ταξιαρχιών.
Είναι βάσεις για διόπτρα εκείνης της εποχής. Συνήθως αυτές υπήρχαν σε όπλα τύπου "billing" (μία λεία κάννη και μία ραβδωτή) και "drilling" (δύο λείες και μία ραβδωτή ή δύο ραβδωτές και μία λεία).Εχει ξαναδει κανενας τετοια ''πραγματα'' πανω σε ριγα?
https://www.car.gr/xyma/view/328848569-merkel-cal-16
View attachment 62681
Είναι από τις καλύτερες βάσεις για αποσπώμενη διόπτρα, γερμανικής έμπνευσης.Εχει ξαναδει κανενας τετοια ''πραγματα'' πανω σε ριγα?
View attachment 62681
Είναι εργοστασιακή κατασκευή για μονόβολα πάνω σε 16 cal πλάγιο Ανατολικής Γερμανίας. Απαγορεύονταν τότε τα ραβδωτα στην Α.Γ.Εχει ξαναδει κανενας τετοια ''πραγματα'' πανω σε ριγα?
View attachment 62681
Όχι φίλε δυστυχώς! Σημερινές τιμές ίσως είναι και λίγο πάνω από 6 7 για το 209 και πάνω από 10 για το 215https://e-about.gr/proionta/opla-ky...na/kinigetiko-plagiokanno-grulla-209-holland/
Παρέα δώστε τα φώτα σας
Υπάρχει αυτή η τιμη?
Στο σαιτ του ο ασπρογερακας κάτι για 6-7 Χιλ γράφει