Μήπως είναι απλό μοντέλο με ίδιο μηχανισμό αλλά όχι στο χέρι?Όχι φίλε δυστυχώς! Σημερινές τιμές ίσως είναι και λίγο πάνω από 6 7 για το 209 και πάνω από 10 για το 215
Μήπως είναι απλό μοντέλο με ίδιο μηχανισμό αλλά όχι στο χέρι?Όχι φίλε δυστυχώς! Σημερινές τιμές ίσως είναι και λίγο πάνω από 6 7 για το 209 και πάνω από 10 για το 215
Όχι είναι διαφορετικό και στο ατσάλι των καννών και στο σκάλισμα. Και μάλλον και λειάνσεις και εφαρμογέςΜήπως είναι απλό μοντέλο με ίδιο μηχανισμό αλλά όχι στο χέρι?
Να το πάρεις και να ασχοληθείς, δεν χρειάζεται βιασύνη σιγά, σιγά θα το επαναφέρεις.Παρέα καλησπερα. Μια κυρια έχει ενα κοκοροτούφεκο pieper stahl ή καπως ετσι το οποιο εισήγαγε ο Μαλτσινιώτης. Ειναι αρκετά δουλεμένο με εξωτερικο pitting και σχεδον λιωμένες ψαθες. Εσωτερικά οι κάννες εχουν αρπάξει λιγο pitting. Δεν κουναει καθολου αλλα λειπει ένας κοκκορας. Την πανω ριγα την εχουν κολλησει με καλάι αλλα δεν εξυσαν τα απομειναρια να φυγουν. Να το παρω να ασχοληθώ αν ειμαι καλά και ευκαιρήσω; Τζαμπα θα το δωσει αλλιως θα παραδωθει. Σκεφτομουν να μην ασχοληθώ καν αλλα το σκεφτομαι για τον μαλτσινιώτη. Ειμαι λιγο ρομαντικός. Φωτό δεν εβγαλα, ήμουν βιαστικός κ εγώ κ ο ανθρωπος που μου το έδειξε.
Να το παρεις .Εγραψαν ιστορια οι ΜαλτσινιωτηδεςΠαρέα καλησπερα. Μια κυρια έχει ενα κοκοροτούφεκο pieper stahl ή καπως ετσι το οποιο εισήγαγε ο Μαλτσινιώτης. Ειναι αρκετά δουλεμένο με εξωτερικο pitting και σχεδον λιωμένες ψαθες. Εσωτερικά οι κάννες εχουν αρπάξει λιγο pitting. Δεν κουναει καθολου αλλα λειπει ένας κοκκορας. Την πανω ριγα την εχουν κολλησει με καλάι αλλα δεν εξυσαν τα απομειναρια να φυγουν. Να το παρω να ασχοληθώ αν ειμαι καλά και ευκαιρήσω; Τζαμπα θα το δωσει αλλιως θα παραδωθει. Σκεφτομουν να μην ασχοληθώ καν αλλα το σκεφτομαι για τον μαλτσινιώτη. Ειμαι λιγο ρομαντικός. Φωτό δεν εβγαλα, ήμουν βιαστικός κ εγώ κ ο ανθρωπος που μου το έδειξε.
Φυσίγγια υπάρχουν; Και τι τιμές;Καλησπέρα σ' όλους! ...
Γνώμες για το ισπανικό ugartechea?...(άσχετα με το αν είναι διαμέτρημα 16...)...
https://www.artemis-sport.gr/plagiokanno-ugartechea-cal-16.html
...αν εννοείς Cal.16 υπάρχουν , ιδογόμωσης... ...Φυσίγγια υπάρχουν; Και τι τιμές;
Επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλές διαμέτρημα όπως το 12 τα προσφερόμενα φυσίγγια θα είναι λιγότερα και πιο ακριβά (γνώμη μου πάντα) , και η μεταπώληση αν χρειαστει πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη....αν εννοείς Cal.16 υπάρχουν , ιδογόμωσης... ...
Παρόλα αυτά δεν κατάλαβα τον λόγο της ερώτησης σου Παναγιώτη...
...καλά τα λες!... ...αλλα βασικά εγώ ζητούσα μια γνώμη για τα ισπανικά και βασικά για τα ugartechea...Επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλές διαμέτρημα όπως το 12 τα προσφερόμενα φυσίγγια θα είναι λιγότερα και πιο ακριβά (γνώμη μου πάντα) , και η μεταπώληση αν χρειαστει πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη.
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω για την αξιοπιστία ,τα βλητικα χαρακτηριστικά αυτών των δικανων ,αν υπάρχει καλή υποστήριξη και ανταλλακτικά!!!...καλά τα λες!... ...αλλα βασικά εγώ ζητούσα μια γνώμη για τα ισπανικά και βασικά για τα ugartechea...
https://gunandknifeclassics.gr/ugartechea-cal-16-new-πρόσφατης-παραλαβής/Κι εγώ θα ήθελα να μάθω για την αξιοπιστία ,τα βλητικα χαρακτηριστικά αυτών των δικανων ,αν υπάρχει καλή υποστήριξη και ανταλλακτικά!!!
Είναι ένα κλασσικό δίκαννο "ορθόδοξης" σχεδίασης και κατασκευής - δεν βλέπω τον λόγο να έχει θέμα με ανταλλακτικά άν χρειαστεί κάτι.Κι εγώ θα ήθελα να μάθω για την αξιοπιστία ,τα βλητικα χαρακτηριστικά αυτών των δικανων ,αν υπάρχει καλή υποστήριξη και ανταλλακτικά!!!
Εδώ μπορεί να ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το τι ανταλλακτικά υπάρχουν ,ποιός οπλουργος έχει τις γνώσεις , εξοπλισμό , διάθεση και με τι κόστος να κατασκευάσει ανταλλακτικό .Η σημαντική διαφορά είναι άλλο να έχεις ένα όπλο από τον πατέρα σου και να θελήσεις να το επισκευασεις αλλά λόγο έλλειψης ανταλλακτικών να αναγκαστείς να το παροπλισεις και άλλο να πάρεις σήμερα ενα καινούργιο ξέροντας ότι το εργοστάσιο έχει κλείσει και ανταλλακτικά απλώς δεν υπάρχουν.Είναι ένα κλασσικό δίκαννο "ορθόδοξης" σχεδίασης και κατασκευής - δεν βλέπω τον λόγο να έχει θέμα με ανταλλακτικά άν χρειαστεί κάτι.
Κυκλοφορούν και πωλούνται και χρησιμοποιούνται ένα σωρό δίκαννα που τα εργοστάσια κατασκευής τους έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες. Άν δεν υπήρχαν λύσεις στα ζητήματα που κατά καιρούς μπορεί να παρουσιάζουν θα είχαν πάει όλα στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας".
Εννοείται πώς οι λύσεις δίνονται πάντα από οπλουργό που κατέχει σωστά το θέμα και δεν δηλώνει "παντογνώστης" ενώ δεν ξέρει τι του γίνεται.
Τα ανταλλακτικά στα δίκαννα εφαρμόζονται κατά περίπτωση στον κάθε μηχανισμό όπλου από έμπειρο οπλουργό.Εδώ μπορεί να ανοίξει μεγάλη κουβέντα για το τι ανταλλακτικά υπάρχουν ,ποιός οπλουργος έχει τις γνώσεις , εξοπλισμό , διάθεση και με τι κόστος να κατασκευάσει ανταλλακτικό .Η σημαντική διαφορά είναι άλλο να έχεις ένα όπλο από τον πατέρα σου και να θελήσεις να το επισκευασεις αλλά λόγο έλλειψης ανταλλακτικών να αναγκαστείς να το παροπλισεις και άλλο να πάρεις σήμερα ενα καινούργιο ξέροντας ότι το εργοστάσιο έχει κλείσει και ανταλλακτικά απλώς δεν υπάρχουν.
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το οπλάκι. Αν το όπλο δεν έχει κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα που να χρειάζεται αντικατάσταση όλου του όπλου δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Όλα τα Άνσον - Ντήλυ ίδια είναι.https://gunandknifeclassics.gr/ugartechea-cal-16-new-πρόσφατης-παραλαβής/
...το τουφέκι δείχνει "τίμιο" φίλε...αλλά απο υποστήριξη και ανταλλακτικά...μάλλον τζίφος...αυτό καταλαβαίνω... ...
Καλησπέρα σ' όλους! ...
Γνώμες για το ισπανικό ugartechea?...(άσχετα με το αν είναι διαμέτρημα 16...)...
https://www.artemis-sport.gr/plagiokanno-ugartechea-cal-16.html
Και ποια είναι αυτά που είναι ένα σκαλί κάτω;Τιμιότατες, ποιοτικότατες και κομψές/σικάτες κατασκευές τα δικαννάκια της Ignacio Ugartechea!! Και σε πολύ "λογικές" τιμές!
Προσομοιάζουν πολύ στην εγγλέζικη σχολή του πλαγιόκαννου, με το πολύ απλό και πολύ αξιόπιστο σύστημα λειτουργίας Anson-Deeley...
Ο Νικήτας Κυπρίδημος έχει διαπιστώσει ότι τα Ουγκαρτετσέα φέρουν ιδιαίτερη φροντίδα και στο εσωτερικό τους (προσεγμένες λειάνσεις κι εφαρμογές όλων των εξαρτημάτων τους)...!! Πράγμα που τα τοποθετεί ένα σκαλί πάνω (όπως χαρακτηριστικώς αναφέρει ο Νικήτας) απ' όλα τα υπόλοιπα Ισπανικά (κι ευρωπαϊκά) δίκαννα τής μεσαίας κατηγορίας...!!
Και ποια είναι αυτά που είναι ένα σκαλί κάτω;