Αφού οι εισαγωγεις είναι άσχετοι με το κυνηγι τι περιμένεις;Η αλήθεια ειναι οτι δεν βρίσκεις ευκολα αυτό το τσοκαρισμα σε φτηνά ας πούμε τουφεκια
Καλορίζικο Θεόφραστε και να το χαρείς όσο δε παίρνει!!!Μόλις σήμερα παρέλαβα αυτό
Το είδα τυχαία σε ένα οπλοπωλείο στην Πάτρα και είχε μόλις 250€, είχα μαζί μου και άδεια αγοράς γιατί έψαχνα για καραμπίνα αλλά.......
stefano fausti, άγνωστης χρονολογίας κατασκευής 71εκ κάννες 2 και 4 άστρα 18,3 αυλό αυτόματους εξολκείς και πολύ καλή κατάσταση σε κλειδιά και εσωτερικό καννών.
Εδώ μόλις τελειώσαμε με τα καλά και ξεκινάνε τα κακά.
οι κάννες είναι ξεβαμμένες και τα ξύλα σε άθλια κατάσταση, το βερνίκι έχει σπάσει έχει αρκετά χτυπήματα και ένα πολύ μικρό σπάσιμο πίσω από την ασφάλεια.
Το πήρα ως project για φτιάξιμο στα ξύλα και βάψιμο των καννών in house με την μέθοδο του slow rust bluing (αν βρώ τα σχετικά υλικά στην Ελλάδα) μιας και λειτουργικά είναι πολύ καλό και μου κάθετε και αρκετά καλά στην επόμιση
και γράφει και πάνω στην κάννη acciaio vickers το οποίο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.
Σωστότατος..Εχω ένα πλαγιο πολυ παλιο με περαστο κλειδι,ιταλικό σε άθλια στην κυριολεξία κατασταση με τα μονα στοιχεια acciaio vickers.Πριν χρονια είχα παρει τον κουρκουλο για το φτιάξω αλλα μου είπε (προς τιμήν του)οτι δεν αξίζει να το φτιάξεις και είχε δίκιο..Το acciaio (ατσάλι στα Ιταλικά) vickers (όπως και το ατσάλι τύπου Breda) ήταν ένας συνηθισμένος τύπος ατσαλιού για τα Ιταλικά πλαγιόκαννα των δεκαετιών 60' - 70
Είδες οι Κερκυραίοι, τι ντόμπροι άνθρωποι είμαστε...Σωστότατος..Εχω ένα πλαγιο πολυ παλιο με περαστο κλειδι,ιταλικό σε άθλια στην κυριολεξία κατασταση με τα μονα στοιχεια acciaio vickers.Πριν χρονια είχα παρει τον κουρκουλο για το φτιάξω αλλα μου είπε (προς τιμήν του)οτι δεν αξίζει να το φτιάξεις και είχε δίκιο..
Εχει Σπυρο για αυτό και το κρατάω.μονο κ μονο για να το βλέπω..Είδες οι Κερκυραίοι, τι ντόμπροι άνθρωποι είμαστε...
Αν έχει Τάσο συναισθηματική αξία για σένα, κράτησε το για ενθυμιο-κειμήλιο.
Στο πατρικό μου για ενθύμιο έχουμε το μπροστόγιομο 16άρι του παππού μου...Εχει Σπυρο για αυτό και το κρατάω.μονο κ μονο για να το βλέπω..
Εχει κοντακι σεμι πιστολε αλλα τι να το κανεις που ειναι ερειπιο..
Η σφραγίδα PSF με το ένα αστέρι πάνω σημαίνει ότι το όπλο σου είναι δοκιμασμένο στις 900 bar.Η μαλακία μου είναι απεριόριστη τελικά το τσοκάρισμα του όπλου είναι 2 και 3 άστρα και ένα μικρό σκουπιδάκι εκεί νόμιζα ότι είναι αστέρι που δεν είχε χτυπηθεί καλά πάνω στην βιασύνη μου.
Δεν φωτογράφησα το σημείο που γράφει acciaio vickers το αριθμό ο οποίος μπροστά γράφει FS
Ελπίζω αύριο να μπορέσω να βγάλω άκρη με την ασφάλεια να το δοκιμάσω το σκ γιατί το αγόρασα ατουφέκιστο. (σήμερα λόγο 17Ν δεν είχε ασφάλεια)
1990 λοιπόν.
Αφού οι ειδικοί μας λένε οτι δεν κανουν τα πλαγια για καρτέρι,Στο καρτερακι θα ειναι μανουλα,