Ευριπίδη τίμιο και αξιόπιστο όπλο για τα λεφτά του. Είχα πιάσει ένα ίδιο στο σκοπευτήριο το περασμένο καλοκαίρι. Θυμάμαι ήταν και εκείνο με 76αρες κάνες. Πάντως ήταν βαρύ και αρκετά εμπροσθοβαρο, φαινόταν στιβαρό όπλο και στο κλείσιμο του. Να ρωτησω κάτι αλλο, το πόσο που γραφεις (800€) είναι το ταβάνι; ή σε παίρνει και για παραπάνω; Σε ενδιαφέρει μόνο σε καινούργιο και 76αρες κάνες;κυριοι καλησπερα.επειδη το πλαγιο δεν μου τη γλυτωνει τελικα και ειμαι στο ψαξιμο ενω εκλινα προς baikal πλευρα ξαφνικα ψαχνοντας στον κυργια ειδα αυτο zabala 213 με 5 τσοκ αυτοματους εξολκεις 76π.καννες δισκανδαλο φυσικα περιπου 800 γιουρια.θα ηθελα τη γνωμη σας για τα συγκεκριμενα οπλα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου
Ευριπίδη γνώμη μου είναι να πας στο Baikal.Δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω τα Zabala.κυριοι καλησπερα.επειδη το πλαγιο δεν μου τη γλυτωνει τελικα και ειμαι στο ψαξιμο ενω εκλινα προς baikal πλευρα ξαφνικα ψαχνοντας στον κυργια ειδα αυτο zabala 213 με 5 τσοκ αυτοματους εξολκεις 76π.καννες δισκανδαλο φυσικα περιπου 800 γιουρια.θα ηθελα τη γνωμη σας για τα συγκεκριμενα οπλα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου
Γιάννη το venc.το είδα αλλά είναι με σταθερό τσοκαρισμα και δεν το θέλω ετσιΕυριπίδη τίμιο και αξιόπιστο όπλο για τα λεφτά του. Είχα πιάσει ένα ίδιο στο σκοπευτήριο το περασμένο καλοκαίρι. Θυμάμαι ήταν και εκείνο με 76αρες κάνες. Πάντως ήταν βαρύ και αρκετά εμπροσθοβαρο, φαινόταν στιβαρό όπλο και στο κλείσιμο του. Να ρωτησω κάτι αλλο, το πόσο που γραφεις (800€) είναι το ταβάνι; ή σε παίρνει και για παραπάνω; Σε ενδιαφέρει μόνο σε καινούργιο και 76αρες κάνες;
Nα συμπληρωσω ότι είχα δει και ένα Vencedor με κάνες 70 εκ. Πολλή καλύτερο και σε ζύγισμα αλλά και γενικά πιο προσεγμένο από άποψη φινηρισματος. Είχε αγγλε κοντάκι και ήταν δισκανδαλο.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες και γι αυτό το ψάχνω ακόμα.θα δουμεΕυριπίδη γνώμη μου είναι να πας στο Baikal.Δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω τα Zabala.
Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 300 - 400 Ευρώ επιπλέον.
Γιάννη το venc.το είδα αλλά είναι με σταθερό τσοκαρισμα και δεν το θέλω ετσι