Νικο, 61cm είναι παιδικό το οπλο ρε φίλε....καλυτερα σε 66cm κοίτα....
Μια χαρά είναι το κοντό!!! Δε του λείπει τίποτα!!!
Το λιγοστό της βάρος να προσέξει μόνο...
Τη γυροφερνα κάποτε κ εγώ,δε τη πήρα γιατί στα 2700 κλώτσαγε σα τσινιάρικο μουλάρι!
Νικο, 61cm είναι παιδικό το οπλο ρε φίλε....καλυτερα σε 66cm κοίτα....
Έχει νόημα αυτό που λες Κώστα. Ωστόσο για μπεκατσα ίσως να ειναι καλύτερα. Μη ξεχνάμε οτι τα αδράνειας ειναι και μακρύτερα. Πιο πολύ πρόβλημα οπως λέει ο Δημήτρης ισως να είναι το βαρος. Γιατι εαν παει ο Νίκος από 3100-3200 που ειναι το Beretta στα 2700 θα ανεμίζει πολύ το όπλο στην επωμιση...και εαν δεν εχει και σωστο πιτς και κοντάκι με την πρώτη τουφεκιά έφυγε..θα χρειαστεί χρονο προσαρμογήςΝικο, 61cm είναι παιδικό το οπλο ρε φίλε....καλυτερα σε 66cm κοίτα....
Εχω 66αρα την 391Νικο, 61cm είναι παιδικό το οπλο ρε φίλε....καλυτερα σε 66cm κοίτα....
Άμα θα πάρεις εσύ την beccacia δεν θα σταυρωνεις πουλί!!! Να το ξέρεις, ωραίο όπλο, από τα καλύτερα benelli για μένα αλλά για σένα δεν κάνει, παίξε αλλού μπάλα.Εχω 66αρα την 391
Τι να παρω και γιατί δεν θα βαράω λες;Άμα θα πάρεις εσύ την beccacia δεν θα σταυρωνεις πουλί!!! Να το ξέρεις, ωραίο όπλο, από τα καλύτερα benelli για μένα αλλά για σένα δεν κάνει, παίξε αλλού μπάλα.
Έχει διαφορά η μπασκουλα.Εχω 66αρα την 391
Να μην ασχοληθώ καθόλου; ;Έχει διαφορά η μπασκουλα.
Στα αδράνειας είναι πιο μακρυά.
Σχεδόν μια η άλλη έρχεται αερίων 66 με αδράνειας 61.
Αν είναι για το μήκος, όχι.Να μην ασχοληθώ καθόλου; ;
Γιατί εσύ θα ψάχνεις την κάνη σε κάθε τουφεκιά. Από αερίου εσύ σε αδράνεια δεν κάνεις, θα πετάξεις τα λεφτά σου, ούτε τσιχλας είσαι για να την συνηθησης.Τι να παρω και γιατί δεν θα βαράω λες;
Εχει πανω την μπεκατσα ρεΤι να παρω και γιατί δεν θα βαράω λες;
Βγάζει και η fabarm μια για μπεκατσαΤι να παρω και γιατί δεν θα βαράω λες;
Οχι ότι έχω θεμα με το όπλο αλλά έλεγα μια αναβάθμιση το εχω 15 χρόνια το αλλο και έλεγα να παρω καθαρά για φερμα όπλο επίσης είδα ότι βγαίνει η μπεκατσια 66αραΑν είναι για το μήκος, όχι.
Αν είναι για το βάρος,αλλάζει το πράμα.
Η becaccia είναι εργαλείο!
Είμαι που είμαιΓιατί εσύ θα ψάχνεις την κάνη σε κάθε τουφεκιά. Από αερίου εσύ σε αδράνεια δεν κάνεις, θα πετάξεις τα λεφτά σου, ούτε τσιχλας είσαι για να την συνηθησης.
Ναι πως τις έκανα αέρα φέτοςΕχει πανω την μπεκατσα ρε
Εσυ εισαι περδικας
Δεν θα ταιριαξετε
Άσε τον άνθρωπο ρε σατανά, πάλι εσείς θα το πάρετε το πακέτοΓιατί εσύ θα ψάχνεις την κάνη σε κάθε τουφεκιά. Από αερίου εσύ σε αδράνεια δεν κάνεις, θα πετάξεις τα λεφτά σου, ούτε τσιχλας είσαι για να την συνηθησης.
Δεν είναι η μπεκατσια για πολλά 36Άμα παρω ελαφρύ και ριχνω και 36γρ θα μου φύγουν τα σαγόνια
Εσυ Γιάννη μου, τα ειπες με περισσότερο νόημα απο μ'ένα!!!!Έχει νόημα αυτό που λες Κώστα. Ωστόσο για μπεκατσα ίσως να ειναι καλύτερα. Μη ξεχνάμε οτι τα αδράνειας ειναι και μακρύτερα. Πιο πολύ πρόβλημα οπως λέει ο Δημήτρης ισως να είναι το βαρος. Γιατι εαν παει ο Νίκος από 3100-3200 που ειναι το Beretta στα 2700 θα ανεμίζει πολύ το όπλο στην επωμιση...και εαν δεν εχει και σωστο πιτς και κοντάκι με την πρώτη τουφεκιά έφυγε..θα χρειαστεί χρονο προσαρμογής