Πλαγιόκαννο

ναι μου ερχεται πολυ καλα.εχω κανει καλες τουφεκιες οταν δεν χρειαστηκε να ριξω δευτερη.απλως με την δευτερη χανω δευτερολεπτα.
Κυνήγησε το κατ'αποκλειστικοτητα για 5-10 εξόδους.
Μετά θα είναι σαν το ... ποδήλατο!🙂

Ααααα,μην το "δένουμε κόμπο"ότι το δίκανο μας κάνε καλύτερους σκοπευτές!
Ναι φυσικά δεν είναι κανόνας..

Μπορεί να λειτουργήσει από την ανάποδη και να δουλεύει το άγχος της επιτυχίας με λιγότερες βολές...
Ένας δικαννάκιας δεν κάνει τέτοιες σκέψεις όλα αυτά τα έχει διαγράψει από το μυαλό του η δεν τα έχει νοιώσει ποτέ.....

Δεν θα σκεφτεί για μια τρίτη βολή στον λαγο που καταφερε να ξεφυγει από τα δυο φυσίγγια..
Η στο κοπαδι με τις περδικες, φασσες, κ τα υδρόβια που το βλέπει να συνεχίζει την πορεία του...

Νομίζω πως πρεπει κάποια στιγμή να αλλάξουμε τρόπο σκέψεις κ ιδιαίτερα οι νέοι κυνηγοί που θεωρουν πως τα πολλα φυσίγγια φέρνουν κ τα πολλά θηράματα.......

Αλλά κ ποιος θα τους το εξηγήσει...
Μήπως ο παλιος κ..εμπειρος που κάθεται παραδιπλα του κ κυνηγάει τσίχλες χωρίς τον μειωτηρα.....

Παλιά γέλασα(μέσα στην κατάντια μας..) που είδα κοτσυφα να πεφτει με την τέταρτη βολή σε απογευματινό καρτέρι.......

Ρε μάγκες αυτό το δικαννο francotte liege που τα έφερνε ο μαλτσινιώτης πριν 100 χρόνια πόσο μπορεί να κοστίζει να το δώσω θέλω να πάρω μια καραμπίνα
Αυτό μόνο κάποιος οπλουργος θα μπορούσε να στο πει .

Ρε μάγκες αυτό το δικαννο francotte liege που τα έφερνε ο μαλτσινιώτης πριν 100 χρόνια πόσο μπορεί να κοστίζει να το δώσω θέλω να πάρω μια καραμπίνα
Σε τέτοια κατάσταση δεν πιστεύω ότι θα πιάσει και πολλά
Μάλλον δεν αξίζει να το δώσεις κράτα το σαν κειμήλιο

Σε τέτοια κατάσταση δεν πιστεύω ότι θα πιάσει και πολλά
Μάλλον δεν αξίζει να το δώσεις κράτα το σαν κειμήλιο
Το πειρα για κειμήλιο με σκοπό να το φτιάξω επιδει έχει χαρτιά αλλά πέρασαν 5 χρόνια 😁😅

Το πειρα για κειμήλιο με σκοπό να το φτιάξω επιδει έχει χαρτιά αλλά πέρασαν 5 χρόνια 😁😅
Εάν σου είναι βάρος δώσε το
Μακάρι να βρεθεί άνθρωπος που θα το θέλει και θα το μαζέψει όσο γίνεται να μαζευτεί
Πάντως μην περιμένεις και πολλά,ούτε το κοντάκι από την καραμπίνα δεν θα πιάσει σε τιμή
Έτυχες και σε εποχή που εαν δείς πωλούνται πολλά όπλα από συλλογές που είναι και στην πένα λειτουργικά, είναι να πέσεις σε περίπτωση για να το δώσεις

Το ανωτέρω πλαγιόκαννο τών φωτό βρίσκεται σε τραγική κατάσταση απ' άκρη σ' άκρη και δεν πιάνει μία πια...!!!!!!
Πέτα το σαπέρα!!!!!! Παράτα το!!!! Δεν αξίζει επουδενί!!!!
Σε οποιονδήποτε τίμιο οπλουργό και να το πας, τα ίδια θα σου πει...!!!!
Άσε που φέρει και δαμασκηνές κάννες, οι οποίες δεν ενδείκνυνται καθόλου για χρήση με σύγχρονα φουσέκια άκαπνης μπαρούτης...!!!

Last edited:
Το ανωτέρω πλαγιόκαννο τών φωτό βρίσκεται σε τραγική κατάσταση απ' άκρη σ' άκρη και δεν πιάνει μία πια...!!!!!!
Πέτα το σαπέρα!!!!!! Παράτα το!!!! Δεν αξίζει επουδενί!!!!
Σε οποιονδήποτε τίμιο οπλουργό και να το πας, τα ίδια θα σου πει...!!!!
Άσε που φέρει και δαμασκηνές κάννες, οι οποίες δεν ενδείκνυνται καθόλου για χρήση με σύγχρονα φουσέκια άκαπνης μπαρούτης...!!!
Για τζάκι είναι με νόμιμα χαρτιά 😁

Back