εχω απαντησει ηδη αλλα no money
Μόνο franchi ? Αν κερδίσω στο joker θα στο κάνω δώρο
θα ελεγα και holland & holland αλλα θελουμε πολλαααααα τζοκερΜόνο franchi ? Αν κερδίσω στο joker θα στο κάνω δώρο
ειναι οι πλακες που εχουν στα πλαγια τ ακριβα δικανα ποζε η πλαγια και αφαιρουνται ευκολα για να ελεγχεις αμεσα το μηχανισμο της σκανδαλης αν δεν κανω λαθος.καποιος αλλος??Να ρωτήσω κατι ; τι ειναι οι φωτιές ; μισές ολόκληρες ..... τα σχέδια στο πλάι ;
Ολόκληρες πρέπει να ναι Νικόλα, από το κινητό δεν βλέπω καλά τις φωτογραφίες αλλά ξεχωρίζει η πεταλούδα στο πλάι.Να ρωτήσω κατι ; τι ειναι οι φωτιές ; μισές ολόκληρες ..... τα σχέδια στο πλάι ;
αν κερδισω εγω θα σου κανω δωρο τη supersport για να λες στους κολητους σου στο urbino finalmente un arma serioΜόνο franchi ? Αν κερδίσω στο joker θα στο κάνω δώρο
θα ελεγα και holland & holland αλλα θελουμε πολλαααααα τζοκερ
γρηγορα με το κηδεμονα σου και τιμωρια. εσυληφθης αδιαβαστος νεανισκε μου. τι ερωτησις ειναι ταυτη??????? θα το δει ο τασος και θα τριξουν τα μεταλα του baikalΤι ειναι αυτο το holland & holland αυτοκίνητο ;
μετα που θα παω το τελευταιο δρομολογιο γιατι τωρα βαριεμαι να σηκωθω αν δεν με προλαβει κανεις αλλος θα στο βαλω φωτογραφια. ειναι η RR παντων των οπλων και θρησκευματων. μη με ρωτησεις τι σημαινει RR γιατι θα παω να πηδηχτω απ το παραθυροΤι ειναι αυτο το holland & holland αυτοκίνητο ;
αν κερδισω εγω θα σου κανω δωρο τη supersport για να λες στους κολητους σου στο urbino finalmente un arma serio
ενταξει. βολευεσαι μ ενα silver hawk????Δεν θέλω καραμπίνα, δεν με τραβάνε.
μετα που θα παω το τελευταιο δρομολογιο γιατι τωρα βαριεμαι να σηκωθω αν δεν με προλαβει κανεις αλλος θα στο βαλω φωτογραφια. ειναι η RR παντων των οπλων και θρησκευματων. μη με ρωτησεις τι σημαινει RR γιατι θα παω να πηδηχτω απ το παραθυρο
ενταξει. βολευεσαι μ ενα silver hawk????
ROLLS ROYCEβλεπω να πέφτει διάβασμα, ιδέα δεν έχω τι ειναι το rr στην μηχανές ξέρω.
Πάντως καλό θα ηταν το φορουμ να κάνει κάποια stiky βασικών θεμάτων μηχανικής των όπλων τι λέτε ;