Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Καλημερα Παναγιωτη μου!!! Κοντα ειμαστε φιλε....τωρα με τα μεσα επικοινωνιας που εχουμε ολοι
''κοντα'' ειμαστε'' φιλε !!!!:)

Για μενα ξερεις ποιο ειναι το ''μακρια'' ???
Αυτο που βλεπω σε ορισμενα ζευγαρια που δεν ανταλλασσουν ουτε μια κουβεντα ή στην ταβερνα ή στην
καφετερια.....απλα χαζευουν τους γυρω τους.....αυτο και αν ειναι ''μακρια'' φιλαρα μου!!!!;)

ΥΓ. Πρωι - πρωι....το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια.....καλυτερα να γιομιζω φυσεκια....παρα να μιλαω!!! :D

ΥΓ. Εχω γεμισει καποια φυσεκια σεταπ φιλων....και δικα μου....δεν με αφηνει η βροχη να τα δοκιμασω...και
το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια!!! :) peng :D
Νασαι καλα φιλε αλλα γεμιζε καργα απο σημερα φιλοξενω φιλο απο την Ορεστιαδα λεω τα λογια του ακριβως Τα παπια και οι φασσες που εχουν μπει φετος δεν του εχουν ξανα τυχει στα χρονια που πέρασαν. Και αυτο γιατι ήρθαν πολυ πρωιμα με υψηλες θερμοκρασιες το γιατι πιθανον διαισθανθηκαν βαρυ χειμώνα δεν ξερω. Ο φιλαρακος ειναι χειριστής θεριζομηχανης και γυριζει ολο το βορειο εβρο και συναμα κυνηγος.Πληροφορια αμμεση και απο 1ο χερι που λενε.Κανω κυνηγι καθε χρονο εκει μετα τις 15 Γεναρη και περνουμε μαζι με το αδελφο μου μεγαλη ευχαριστηση.Εχετε το νου σας ειστε στο κατεβασμα στην ιδια ευθεια.

Τα προκοβεις πριν την τοποθετηση ΟΛΑ......Ετσι εισαι σιγουρος οτι η τουφεκια δεν πηγε μονοπατα ...επειδη
δεν ανοιξαν η δεν κοπηκαν απο μονα τους...
Νικο διαπιστώνω στις δοκιμές οτι ορισμενα φυσιγγια δεν κατανεμουν στο κυκλο ισομερως τα σκαγια παντα κεντραρισμενη η αποτυπωση.Βλεπω στο 1τεταρτημοριο 125 στο διπλανο 88 στα κατω 97 και στο διπλανο του 91.Μια περιστροφη διακρινω με την 1εικονα ειναι γιατι δεν κοβονται απο την σύνδεσή τους ολα τα πτερυγια της ταπας;

Νασαι καλα φιλε αλλα γεμιζε καργα απο σημερα φιλοξενω φιλο απο την Ορεστιαδα λεω τα λογια του ακριβως Τα παπια και οι φασσες που εχουν μπει φετος δεν του εχουν ξανα τυχει στα χρονια που πέρασαν. Και αυτο γιατι ήρθαν πολυ πρωιμα με υψηλες θερμοκρασιες το γιατι πιθανον διαισθανθηκαν βαρυ χειμώνα δεν ξερω. Ο φιλαρακος ειναι χειριστής θεριζομηχανης και γυριζει ολο το βορειο εβρο και συναμα κυνηγος.Πληροφορια αμμεση και απο 1ο χερι που λενε.Κανω κυνηγι καθε χρονο εκει μετα τις 15 Γεναρη και περνουμε μαζι με το αδελφο μου μεγαλη ευχαριστηση.Εχετε το νου σας ειστε στο κατεβασμα στην ιδια ευθεια.

Παναγιωτη καλα να περασετε με φιλο σου....Και ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου!!!
Οσον αφορα το γεμισμα....εδω μας ''ξεχασε'' και ο Θεος.....Δεν πεταει ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου....εαν παει ετσι
η κατασταση.....με βλεπω να ριχνω πενταρια στα δισκακια....
Εχω μεγαλο στοκ απο ετοιμα φυσιγγια....δεν περιμενω να γεμισω τελευταια στιγμη φιλε!!!! ;)

Νικο διαπιστώνω στις δοκιμές οτι ορισμενα φυσιγγια δεν κατανεμουν στο κυκλο ισομερως τα σκαγια παντα κεντραρισμενη η αποτυπωση.Βλεπω στο 1τεταρτημοριο 125 στο διπλανο 88 στα κατω 97 και στο διπλανο του 91.Μια περιστροφη διακρινω με την 1εικονα ειναι γιατι δεν κοβονται απο την σύνδεσή τους ολα τα πτερυγια της ταπας;

Εαν αναφερεσαι σε δικες μου δοκιμες....συμβαινει απο διαφορετικα βυσματα -στησιμο -γιατι ''ψαχνω''
την καλυτερη κατανομη.....και χωρις δοκιμες δεν μπορω να την βρω.....Απο τις ''λαθος'' δοκιμες βγαινουν
τα συμπερασματα μου. Στα δικα μου φυσιγγια τα πεταλα ειναι ΠΑΝΤΑ προ κομμενα.
Στα εμπορικα φυσιγγια αυτο συμβαινει αρκετα συχνα γιατι δεν ανοιγουν ολα τα πεταλα....
Υπαρχουν περιπτωσεις που στον ιδιο τυπο βυσματος ορισμενα πεταλα για να κοπουν θελουν μαχαιρι...
και αυτο γινεται στα 25 τα 3 βυσματα να εχουν αυτο το προβλημα.

Last edited:
Εαν αναφερεσαι σε δικες μου δοκιμες....συμβαινει απο διαφορετικα βυσματα -στησιμο -γιατι ''ψαχνω''
την καλυτερη κατανομη.....και χωρις δοκιμες δεν μπορω να την βρω.....Απο τις ''λαθος'' δοκιμες βγαινουν
τα συμπερασματα μου. Στα δικα μου φυσιγγια τα πεταλα ειναι ΠΑΝΤΑ προ κομμενα.
Στα εμπορικα φυσιγγια αυτο συμβαινει αρκετα συχνα γιατι δεν ανοιγουν ολα τα πεταλα....
Υπαρχουν περιπτωσεις που στο τυπο βυσματος ορισμενα πεταλα για να κοπουν θελουν μαχαιρι...
και αυτο γινεται στα 25 τα 3 βυσματα να εχουν αυτο το προβλημα.
Φιλε με τα οσα περιγραφεις πιθανον αυτο ειναι η αιτια.

Πέτρο όταν λες ίδια ευθεία εννοείς από βορά στον νότο; Νομίζω στην Ελλάδα οι άξονες μετανάστευσης πάνε από βορειοανατολικα προς νοτιοδυτικά, και θα περιμένει μάταια. Πλάκα κάνω, αλλά πράγματι οι φασες που βλέπω φέτος είναι περισσότερες από όλες τις 20 προηγούμενες χρονιές.

εικόνα_Viber_2021-02-14_20-05-59.jpgεικόνα_Viber_2021-02-14_20-06-24.jpgεικόνα_Viber_2021-02-14_20-06-46.jpgεικόνα_Viber_2021-02-14_20-06-56.jpgΦιλε με τα οσα περιγραφεις πιθανον αυτο ειναι η αιτια.

Δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο Παναγιωτη . Αναλογα την δοσολογια το καθε βυσμα εχει την δικη του
συμπεριφορα.....ΚΑΝΕΝΑ βυσμα δεν δινει την ΙΔΙΑ συγκεντρωση και κατανομη στην ιδια δοσολογια...
στα ιδια μετρα .....με το ιδιο τσοκ.... και με το ιδιο οπλο....Ακομα χειροτερα εαν δεν ανοιξουν τα
πεταλα....
Ανεβαζω δυο δοκιμες.....για του λογου το αληθες....

Τα πεταλα και στις δυο δοκιμες ειναι προ κομμενα.

Πέτρο όταν λες ίδια ευθεία εννοείς από βορά στον νότο; Νομίζω στην Ελλάδα οι άξονες μετανάστευσης πάνε από βορειοανατολικα προς νοτιοδυτικά, και θα περιμένει μάταια. Πλάκα κάνω, αλλά πράγματι οι φασες που βλέπω φέτος είναι περισσότερες από όλες τις 20 προηγούμενες χρονιές.
Φιλε μου απευθυνθηκα στον Νικο που ειναι στην ιδια ευθεια στο κατεβασμα προς τον νοτο.

Φιλε μου απευθυνθηκα στον Νικο που ειναι στην ιδια ευθεια στο κατεβασμα προς τον νοτο.

Απο το στομα σου.....και στου ΘΕΟΥ το αυτι Παναγιωτη μου!!! Μονο με λασπη γυρισα σημερα απο
το περασμα φιλε!!!
Ας ηταν να ριξω μια τουφεκια.....!!!! :confused:

Καλημέρα, ένα φυσιγγι που δουλευω χρόνια με μαλλινη τάπα και ηταν η αιχμη του δορατος στη φαρετρα μου, στο καινουργιο οπλο (828 beccacia) αφηνει μονο πουπουλα...να κανω τη μαλλινη συγκεντρωτηρα?? Εχει κανεις εμπειρία απο κατι αναλογο?

Back