Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Ουτε εγω ξερω εαν θα μετρησει σε περισσοτερα απο τα 10 μετρα ο ταχογραφος μου....αλλα δεν με
απασχολει....Δεν θα το ψαξω.
Τα συμπερασματα μου απο την διατρηση στο κεντρο της τουφεκιας τα εχω βγαλει.....στην περιφερεια
εχω λιγες δοκιμες.....θελω να κανω ακομα μερικες για εχω ποιο σωστη εικονα!!!

Ο Μαριος δικιο εχει και σωστα τα λεει........αλλα εμενα τα δικα μου φυσιγγια δεν εχουν προβλημα πυκνοτητας στην κατανομη ουτε στην διατρηση.......ειμαι ''καλυμμενος'' για τα γουστα μου.

Οταν τελειωσω τις δοκιμες διατρησης στα περιφεριακα σκαγια θα σας πω τις διαφορές που εχουν
με σκαγια του κεντρου.... :)
Καλημέρα Νίκο καλημέρα παίδες με υγεία πάνω απ' όλα‼️ Ενδιαφέρον θα είχε να τεσταραμε αν όντως τα brain chokes κάνουν αυτό που λένε,ότι δημιουργούντας αυτή την ισοκατανομή στον κύκλο των 76εκ.η περιφέρεια είναι το ίδιο αποτελεσματική με το lethal κέντρο των 52 εκατοστών‼️

Αχ ρε Νικολα κριμα που εισαι μακρια μου.

Καλημερα Παναγιωτη μου!!! Κοντα ειμαστε φιλε....τωρα με τα μεσα επικοινωνιας που εχουμε ολοι
''κοντα'' ειμαστε'' φιλε !!!!:)

Για μενα ξερεις ποιο ειναι το ''μακρια'' ???
Αυτο που βλεπω σε ορισμενα ζευγαρια που δεν ανταλλασσουν ουτε μια κουβεντα ή στην ταβερνα ή στην
καφετερια.....απλα χαζευουν τους γυρω τους.....αυτο και αν ειναι ''μακρια'' φιλαρα μου!!!!;)

ΥΓ. Πρωι - πρωι....το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια.....καλυτερα να γιομιζω φυσεκια....παρα να μιλαω!!! :D

ΥΓ. Εχω γεμισει καποια φυσεκια σεταπ φιλων....και δικα μου....δεν με αφηνει η βροχη να τα δοκιμασω...και
το εριξα στην αμπελοφιλοσοφια!!! :) peng :D

Καλημέρα Νίκο καλημέρα παίδες με υγεία πάνω απ' όλα‼️ Ενδιαφέρον θα είχε να τεσταραμε αν όντως τα brain chokes κάνουν αυτό που λένε,ότι δημιουργούντας αυτή την ισοκατανομή στον κύκλο των 76εκ.η περιφέρεια είναι το ίδιο αποτελεσματική με το lethal κέντρο των 52 εκατοστών‼️

Καλημερα Γιαννη μου!!! Σωστο αυτο που λες....δεν τα εχω αυτα τα τσοκ φιλε !! Αυτο που ηθελα να αγορασσω
μου το ''εφαγε'' ο Μητσοτακης.....100 ευρω πρεπει να του δωσω....για εμβολιο του.... :mad:

Καλημερα Γιαννη μου!!! Σωστο αυτο που λες....δεν τα εχω αυτα τα τσοκ φιλε !! Αυτο που ηθελα να αγορασσω
μου το ''εφαγε'' ο Μητσοτακης.....100 ευρω πρεπει να του δωσω....για εμβολιο του.... :mad:
Άστα να πάνε,,,,,,ρε φίλε ,ζούμε χαζά.... χρόνια

Καλημέρα Johnny χλωμό το βλέπω η περιφέρεια να έχει ίδια διάτρηση με το κέντρο.
Αν όντως το κάνουν αυτό τότε μιλάμε για τρελή ανακάλυψη φιλε

Καλημέρα Johnny χλωμό το βλέπω η περιφέρεια να έχει ίδια διάτρηση με το κέντρο.
Αν όντως το κάνουν αυτό τότε μιλάμε για τρελή ανακάλυψη φιλε

ΔΕΝ εχουν την ιδια διατρηση τα περιφεριακα σκαγια.....αυτο ειναι δεδομενο Στελαρα!!
Το εχω δει στις δοκιμες μου....την διαφορά διατρησης που εχουν θα την γραψω στις επομενες δοκιμες....
Θελω να κανω μερικες ακομα ωστε να εχω μεσο ορο φιλε!!!

Για τα δικα μου τσοκ λεω....

ΔΕΝ εχουν την ιδια διατρηση τα περιφεριακα σκαγια.....αυτο ειναι δεδομενο Στελαρα!!
Το εχω δει στις δοκιμες μου....την διαφορά διατρησης που εχουν θα την γραψω στις επομενες δοκιμες....
Θα δοκιμάσω πρόβλεψη κατ' εκτίμηση:
5-10% σε συγκεντρωτικά, περισσότερο στα άλλα.
Κανόνισε να με βγάλεις ψεύτη :)

Καλημέρα Νικόλα
Μία ωραία δοκιμή θα ήταν με όπλα διαφορετικών αυλων. Διευρυμένος vs 18.3/4 αλλά είναι μεγάλος μπελάς

Καλημέρα Νικόλα
Μία ωραία δοκιμή θα ήταν με όπλα διαφορετικών αυλων. Διευρυμένος vs 18.3/4 αλλά είναι μεγάλος μπελάς
Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
Θέλει πολλά όπλα, πολλά φυσίγγια σε διάφορες γομώσεις κτλ
Δοκιμές με perazzi και τραποφύσιγγα δεν έδειξαν διαφορές

Attachments

Ναι Βασιλη το ειπαμε αυτο.....Ειδες ομως πως αλλαζει η υφή του αλευριου με τον γραφιτη ??? ;)
Δεν έφτιαξα μείγμα για ιδιογόμωση Νίκο. Αυτό το ανέφερα απο εμπειρία, όταν αλλάζω toner στον εκτυπωτή και όσο και να προσέξω πάντα θα υπάρξει αστοχία και θα λερωθώ.

Πως γίνεται Νίκο; Τι παρατηρησες;

Γινεται ποιο ''βελουδινο''..... επισεις ''γλυστράει'' στο χερι...... Και στην αποδοση καλυτερο απο το σκετο αλευρι....

Επειδη το ''εψαξα'' αρκετα η μιξη μεχρι το 20% ειναι αρκετη.....στο 25% ειναι υπερβολη.....και δεν σου δινει
κατι περισσοτερο.

ΥΓ. Λευτερη σου εχω στειλει ΠΜ απο εχθες....δεν το ειδες ακομα!!!

Καλησπέρες... Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Τα φτερά στα ποτηράκια τα κόβετε?
Είναι κατά περίπτωση?
Είναι ανάλογα το ποτήρι?
Είναι ανάλογα με το μέγεθος των σκαγιών?
Είναι προσωπική υπόθεση του καθένα?
Για σκοποβολή έχει νόημα η όχι.
Οσα φυσίγγια εργοστασιακά έχω ανοίξει, 24-28-30 γραμμαρίων, τα βλέπω όλα άκοπα.

Καλησπέρες... Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Τα φτερά στα ποτηράκια τα κόβετε?
Είναι κατά περίπτωση?
Είναι ανάλογα το ποτήρι?
Είναι ανάλογα με το μέγεθος των σκαγιών?
Είναι προσωπική υπόθεση του καθένα?
Για σκοποβολή έχει νόημα η όχι.
Οσα φυσίγγια εργοστασιακά έχω ανοίξει, 24-28-30 γραμμαρίων, τα βλέπω όλα άκοπα.

Τα προκοβεις πριν την τοποθετηση ΟΛΑ......Ετσι εισαι σιγουρος οτι η τουφεκια δεν πηγε μονοπατα ...επειδη
δεν ανοιξαν η δεν κοπηκαν απο μονα τους...

Back