Άλλη η Α1 και άλλη η Α1 special.
Α1 Σπέσιαλ ήταν ειπα ήταν καλήΆλλη η Α1 και άλλη η Α1 special.
Η δεύτερη είναι για τα γραμμάρια που ψαχνεις
Συγνώμη,δεν το κατάλαβα γιατί είδα στο χαρτόνι που έγραψες Α1.Α1 Σπέσιαλ ήταν ειπα ήταν καλή
Ναι για συντομία το έγραψαΣυγνώμη,δεν το κατάλαβα γιατί είδα στο χαρτόνι που έγραψες Α1.
Νικόλα φίλε μου, μάλλον δεν είπες, το εννοούσες....... κι εγω για Α1 την πέρασα τες παΑ1 Σπέσιαλ ήταν ειπα ήταν καλή
Ένα δραπανο έχω και κλείνω.. ειναι και παλιό με ένα χοντρό στροφιο.. Α1 σπέσιαλ και ΜΒ36 είχα καλα σκοτωματα.. μόνο η ΜΒ36 έμενε λίγο ακαφτη.... μια ερώτηση βρήκα λίγη ΜG-2 κάνει για αυτό που θέλω 35-36 γρ για μπεκάτσα περδικα μαλλινη και διασποράς;; ευχαριστώ!Νικόλα φίλε μου, μάλλον δεν είπες, το εννοούσες....... κι εγω για Α1 την πέρασα τες πα
να σΕ πω τη γνώμη μου;
η Σοκολ μονοβασική μεγάλου όγκου συγχωρεί σφάλματα
εσύ πήγες στην μικρού όγκου διβασική που θέλει περιποίηση
δεν θυμάμαι αν έγραψες τι μηχανή έχεις
για μένα θα έπρεπε να ψάξεις μια παραπλήσια της Σοκόλ
η Α1 είναι καλή επιλογή
η Α1 σπεσιαλ και η ΜΒ36 πολύ καλές επιλογές...
έχε υπόψη τα διασποράς ανεβάζουν πιέσεις
ήταν πίτουρο ή όχι?Μηπως .....μπερδευτηκες ???
ήταν πίτουρο ή όχι?
Γράψε λάθος.Και βεβαια ΟΧΙ !!!
Δεν κλείνω αστέρι.. αν και έχω μια μεκ.. σκάγια βρίσκω ποτέ 3 ποτέ 4 ποτέ 5 δεν είναι διαμπερές..Δεν υπάρχει φυσσιγγι που δεν δουλεύει σε μπεκάτσα και ορτύκι .
Για χρόνια έριχνα αρελιαστα με την mec κ έχω γεμίσει καταψύκτες 2 μετρους με εκείνα τα φυσσιγγια.
Αρχική ταχύτητα v1.5 350-355-360
Τα πουλιά τα ζωντανά όταν τά καθαρίζεις πόσα σκάγια έχουν πάνω τους . Από αυτά τα σκάγια πόσα είναι διαμπερές και πόσα μένουν μέσα στο πουλί;
Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω δει μπεκάτσα να την κυνηγάνε τα σκυλιά κ να έχει 6-7-8 σκάγια διαμπερές στο στήθος
Μην κολλάς στην mec παράδειγμα έφερα.Δεν κλείνω αστέρι.. αν και έχω μια μεκ.. σκάγια βρίσκω ποτέ 3 ποτέ 4 ποτέ 5 δεν είναι διαμπερές..
8.5 δούλεψα φέτος ποιο πολύ.. αν και το 8 ήταν το καλύτερο που κυνηγισα και από το 7...Μην κολλάς στην mec παράδειγμα έφερα.
Βάλε πιο ψηλό σκαγι για χρόνια κυνηγούσα με 8αρι κ είχα τέτοια φαινόμενα με το 9 αυτά σταμάτησαν, αλλά ξεχνάς λαγούς η καμία ξεχασμένη φασσα μετά τά 20 μετρα .
Είναι οικολογικά Στέφανε.Τάιζες κοτόπουλα με αυτά τα φυσίγγια?
Λογικο.η 1 ακεροτη η 2 κερομενη