Πατέντες?Αν ψάχνουμε για το μέγιστο της απόδοσης, ο καλύτερος συγκεντρωτήρας είναι ο....χειροποίητος.
Πατέντες?Αν ψάχνουμε για το μέγιστο της απόδοσης, ο καλύτερος συγκεντρωτήρας είναι ο....χειροποίητος.
Τι εννοείς χειροποιητος Λευτέρη;
Ο φαρμακοχέρης κυνηγός μάλλον εννοεί ...Πατέντες?
...δηλαδή πάει ο Oberfell και ο Thomson τους έφαγε η μαρμάγκα?ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ αχαχαχα
Όλες οι συγκεντρώσεις σκοτώνουν περίπου το ίδιο αχαχαχα
Κέντρα και διάτρηση προσέξτε καλά.
Υπογραφή
=======
Ο αρχιερέας της ισοπέδωσης
Κοίτα να δεις σύμπτωση ... ούτε αυτοί μιλάνε για συγκεντρώσεις απ όσο ξέρω....δηλαδή πάει ο Oberfell και ο Thomson τους έφαγε η μαρμάγκα?
....ο κάθετος άξονας της αξιολόγησης της ισοκατανομής δεν είναι η συγκέντρωση?Κοίτα να δεις σύμπτωση ... ούτε αυτοί μιλάνε για συγκεντρώσεις απ όσο ξέρω.
Μόνο για ισοκατανομή και κενά ...
Γιατί άραγε ;;;
![]()
Ναι αλλά ξεκινάει από το 30% μέχρι το 90% και "άριστες" τουφεκιές από άποψη ισοκατανομής παίρνεις και στο 30%.....ο κάθετος άξονας της αξιολόγησης της ισοκατανομής δεν είναι η συγκέντρωση?
5 με 10 ευρώ το ένα φυσίγγι ...Ρε παιδιά ξέρει κανείς πόσο κάνουν τα φυσίγγια αυτά με σκάγια βολφραμίου?...
Y.Γ...από περιέργεια ρωτώ , εγώ μπορεί να μην τα προλάβω στο νησάκι ...μέχρι να τα κακαρώσω...ελπίζω...![]()
...βέβαια! στο 0 δεν έχεις συγκέντρωση τι να αξιολογήσεις!Ναι αλλά ξεκινάει από το 30% μέχρι το 90% και "άριστες" τουφεκιές από άποψη ισοκατανομής παίρνεις και στο 30%.
Δεν αξιολογεί τουφεκιά κοιτώντας μόνο την συγκέντρωση.
Ισοκατανομή και κενά αξιολογεί σε σχέση με την συγκέντρωση.
Οπως λεμε γαμο της γης τον αξονα???....ο κάθετος άξονας της αξιολόγησης της ισοκατανομής δεν είναι η συγκέντρωση?
...ναι πολύ...το λυπηρό είναι που θα την τρώνε οι φίλοι που θα κυνηγούν υδρόβια , προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αγοράζουν φυσίγγια...θα είναι όντως λυπηρό...5 με 10 ευρώ το ένα φυσίγγι ...
Θα πέσει πολύ ρέγγα.
Λάθος. Το μικρό σκάγι δεν μπορεί να πάρει μεγάλη αρχική ταχύτητα λόγω όγκου.Χρειάζεται άλλη τεχνική, που δεν αξίζει.Δεν το τελείωσα χθες ... Συνεχίζω.
1. Το μεγάλο σε μέγεθος σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το μικρότερο, λιγότερο.
Λάθος. Το βαρύ σκάγι έχει μεγαλύτερη πορεία λόγω συνάρτησης κεκτημένης ταχύτητας και μαγνητική έλξη της γης.2. Το ελαφρύ σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το βαρύ, λιγότερο.
Λάθος. Ο αέρας είναι ίδιος. Οι τριβές είναι μεγαλύτερες, όσο αυξάνει η ταχύτητα, αλλά οι διαφορές στο συγκεκριμένο είναι αμελητέες.3. Το γρήγορο σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το αργό, λιγότερο.
Αναθεώρησε
Νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα.Τι εννοείς χειροποιητος Λευτέρη;
Ο κετσές είναι η κερωμένη μάλλινη, ή η απλή μάλλινη τάπα χωρίς κέρωμα;Βρίσκεις το πιο σκληρό φύλλο κετσέ και κόβεις με σγρόμπια στα 18.5χιλ.
Βασίλη δεν είπα ότι σου πεφτει λογος..Τάσο δεν μου πέφτει λόγος για την τσέπη του αλλουνού.
Λέω απλά πως σκέφτομαι εγώ.
Ευλογη απορια, σωστή σκέψη κ ερώτηση...Τάσο σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι τα μέταλλα της κάννης μιας 302-303 του 1985πχ δεν θα αντέξουν τα ατσαλια κ θα τα αντέξουν οι σημερινές κάννες επειδή πήραν μια πιστοποίηση?
Τι είναι αυτό που έχουν οι σημερινές κάννες που είναι πιστοποιημενες για ατσαλια κ δεν έχουν οι κάννες του 1980???
Θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν
Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια αλλά κάποια που είχαν φελλο τα είχα ρίξει πριν χρόνια σε λαγό κ πέρδικα κ ήταν φοβερά
Ναι ρε Γιάννη ρελιαστα ήταν με επιχαλκωμενα κ διπλά σκάγια μέσα.
Πολυ φονικά. Την άρπαζε ο λαγός κ έμενε επί τόπου
Η γνώμη μου Τάσο είναι ότι το έκανε για να έχει και πιο σταθερό φυσιγγι και πιο εύκολο στο γέμισμα....Πιθανολογω ότι αυτο το εκανε γιατί έτσι τον συμφερε καλυτερα....
Τοτε, θα πάμε κ θα τα ματιαζουμε...ναι πολύ...το λυπηρό είναι που θα την τρώνε οι φίλοι που θα κυνηγούν υδρόβια , προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αγοράζουν φυσίγγια...θα είναι όντως λυπηρό...![]()