Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ αχαχαχα
Όλες οι συγκεντρώσεις σκοτώνουν περίπου το ίδιο αχαχαχα

Κέντρα και διάτρηση προσέξτε καλά.

Υπογραφή
=======
Ο αρχιερέας της ισοπέδωσης
...δηλαδή πάει ο Oberfell και ο Thomson τους έφαγε η μαρμάγκα?

....ο κάθετος άξονας της αξιολόγησης της ισοκατανομής δεν είναι η συγκέντρωση?
Ναι αλλά ξεκινάει από το 30% μέχρι το 90% και "άριστες" τουφεκιές από άποψη ισοκατανομής παίρνεις και στο 30%.

Δεν αξιολογεί τουφεκιά κοιτώντας μόνο την συγκέντρωση.
Ισοκατανομή και κενά αξιολογεί σε σχέση με την συγκέντρωση.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πόσο κάνουν τα φυσίγγια αυτά με σκάγια βολφραμίου?....think.

Y.Γ...από περιέργεια ρωτώ , εγώ μπορεί να μην τα προλάβω στο νησάκι ...μέχρι να τα κακαρώσω...ελπίζω....pray to God..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
5 με 10 ευρώ το ένα φυσίγγι ...
.very funny.

Θα πέσει πολύ ρέγγα.

Ναι αλλά ξεκινάει από το 30% μέχρι το 90% και "άριστες" τουφεκιές από άποψη ισοκατανομής παίρνεις και στο 30%.

Δεν αξιολογεί τουφεκιά κοιτώντας μόνο την συγκέντρωση.
Ισοκατανομή και κενά αξιολογεί σε σχέση με την συγκέντρωση.
...βέβαια! στο 0 δεν έχεις συγκέντρωση τι να αξιολογήσεις!

...στο 100% συγκέντρωση τι την χρειάζεσαι την αξιολόγηση .... το 'κανες κόσκινο το παπί!

Χωρίς συγκέντρωση δεν υπάρχει προφανώς αξιολόγηση...:)

5 με 10 ευρώ το ένα φυσίγγι ...
.very funny.

Θα πέσει πολύ ρέγγα.
...ναι πολύ...το λυπηρό είναι που θα την τρώνε οι φίλοι που θα κυνηγούν υδρόβια , προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αγοράζουν φυσίγγια...θα είναι όντως λυπηρό...:(

Δεν το τελείωσα χθες ... Συνεχίζω.

1. Το μεγάλο σε μέγεθος σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το μικρότερο, λιγότερο.
Λάθος. Το μικρό σκάγι δεν μπορεί να πάρει μεγάλη αρχική ταχύτητα λόγω όγκου.Χρειάζεται άλλη τεχνική, που δεν αξίζει.
2. Το ελαφρύ σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το βαρύ, λιγότερο.
Λάθος. Το βαρύ σκάγι έχει μεγαλύτερη πορεία λόγω συνάρτησης κεκτημένης ταχύτητας και μαγνητική έλξη της γης.
Τα φουλ μέταλ τζάκετ στα ραβδωτά τα βάζουν μολύβι μέσα για μεγαλύτερο βεληνεκές.
3. Το γρήγορο σκάγι το φρενάρει περισσότερο ο αέρας. Το αργό, λιγότερο.
Λάθος. Ο αέρας είναι ίδιος. Οι τριβές είναι μεγαλύτερες, όσο αυξάνει η ταχύτητα, αλλά οι διαφορές στο συγκεκριμένο είναι αμελητέες.
Προτιμότερο το γρήγορο, φτάνει να μην παραμορφωθεί και αλλάζει πορεία.
Αναθεώρησε

Τι εννοείς χειροποιητος Λευτέρη;
Νομίζω το είχα γράψει και παλαιότερα.
Παίρνεις το συγκεντρωτήρα με τον οποίο έχεις την καλύτερη απόδοση. Αφαιρείς το αμορτισέρ και κρατάς τη φούστα και το κυάθιο των σκαγιών. Βρίσκεις το πιο σκληρό φύλλο κετσέ και κόβεις με σγρόμπια στα 18.5χιλ.και στο ίδιο ύψος ή λίγο μεγαλύτερο με το αμορτισέρ που έχεις αφαιρέσει. Τοποθετείς τον κετσέ στη θέση του αμορτισέρ και το γεμίζεις (φούστα + κετσές + κυάθιο).
Οι πιθανότητες να πάρεις καλύτερη απόδοση είναι μεγαλύτερες του 80%.

Ευχαριστώ για την απάντηση Λευτέρη.
Κολλας μεταξύ τους με κάποιο τρόπο η τα αφήνεις όπως έχουν;
Λογικά με τον τρόπο που λες "στριμωχνεις" λιγάκι τη πυρίτιδα.
Με ποιες πυρίτιδας το έχεις δοκιμάσει;
Αντί για να κλείσεις ας πούμε στα -11 μήπως πρέπει να κλείσεις -10,5;

Τάσο δεν μου πέφτει λόγος για την τσέπη του αλλουνού.
Λέω απλά πως σκέφτομαι εγώ.
Βασίλη δεν είπα ότι σου πεφτει λογος..
Σε κανέναν μας δεν πέφτει λόγος....

Εγώ σου απάντησα επειδή έβαλες στο παιχνίδι τα ατσάλινα κ τα συγχρονα όπλα.....

Όποτε (με βάση το δικό μου σκεπτικό που είπα προηγουμενος),καλά θα κάνει οποιος του αρεσει το τάδε οπλο 20ετιας++ να το αγοράσει......
Εαν χαθουν τα μολυβια παρά πολυ θα κλάψουμε με μαυρο δακρυ κ δεν θα μπορει απο μονη της να μας σώνει καμια κάννη για ατσάλινα.....
Τάσο σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι τα μέταλλα της κάννης μιας 302-303 του 1985πχ δεν θα αντέξουν τα ατσαλια κ θα τα αντέξουν οι σημερινές κάννες επειδή πήραν μια πιστοποίηση?
Τι είναι αυτό που έχουν οι σημερινές κάννες που είναι πιστοποιημενες για ατσαλια κ δεν έχουν οι κάννες του 1980???
Θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν
Ευλογη απορια, σωστή σκέψη κ ερώτηση...
Αυτό δεν το ξερω Στέλιο......
Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια αλλά κάποια που είχαν φελλο τα είχα ρίξει πριν χρόνια σε λαγό κ πέρδικα κ ήταν φοβερά
Ναι ρε Γιάννη ρελιαστα ήταν με επιχαλκωμενα κ διπλά σκάγια μέσα.
Πολυ φονικά. Την άρπαζε ο λαγός κ έμενε επί τόπου

Για εμενα το καλυτερο φυσιγγι του Στόκα
όσο αφορά τα εκλεκτά θηράματα....

18γρ μολυβδινα+20γρ επιχαλκωμενα κ τοποθετημένα εν σειρα...
Τα χοντρά σκάγια που ήταν κ επιχαλκωμενα έμπαιναν από πανω...
Κυκλοφορουσε στα νουμερα 6+7 και 4+5 κ όπως έλεγε ήταν χειροποίητο...

Ένα μου έχει μείνει από τότε.....

IMG_20220409_174245.jpg

IMG_20220409_180643.jpg

ΥΓ Κατόπιν κατάργησε τον φελλο κ εβαλε τον γνωστό συγκεντρωτηρας Στόκας σε γαλάζιο χρώμα....
Πιθανολογω ότι αυτο το εκανε γιατί έτσι τον συμφερε καλυτερα......

Βρε παλικαρια....Και το στησιμο που περιγραφει ο Λευτερης ( elvas )...Kαι του ΣΤΟΚΑ...ειναι
στησιμο αποσπωμενου πατου.....
Σαφως και ειναι καλυτερο απο τον απλο συγκεντρωτηρα....απλα ειναι ποιο μπελαλιδικο στησιμο..
και ανεβαζει λιγο το κοστος του φυσιγγιου....
Το τελευταιο ( κοστος ) δεν λεει τιποτα μπροστα σε αυτο που κερδιζουμε !!!

...ναι πολύ...το λυπηρό είναι που θα την τρώνε οι φίλοι που θα κυνηγούν υδρόβια , προκειμένου να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αγοράζουν φυσίγγια...θα είναι όντως λυπηρό...:(
Τοτε, θα πάμε κ θα τα ματιαζουμε‼️κ επειδή οι γαλανοματες ματιαζουν φουλ‼️με δύο τέτοιες θα πάω‼️

Back