Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Δεν αγοράζεις σκαραβαίο σήμερα όταν θες αυτοκίνητο, ... όσο αξιόπιστο και να ήταν στην εποχή του ή και σήμερα, όσες πωλήσεις και να έκανε, όσο όμορφο και να ήταν, όσο θρύλος και να ήταν.

Αγοράζεις μια Μ2 και τελειώνεις αχαχαχα

ps
Πλάκα κάνω, ... απλά αγοράζεις ένα σύγχρονο αξιόπιστο όπλο που σου αρέσει και σου ταιριάζει ...
Όποιος νομίζει ότι υπάρχει σύγχρονο όπλο που δεν σκοτώνει ή αισθάνεται τυχερός, να έρθει να του τραβήξω μια τουφεκιά με #6 στα 36.5μ ... αχαχα

Λογικά, δεν θα πάθει τίποτα.

Last edited:
Αφήστε λοιπόν τα "συλλεκτικά" όπλα του car και αγοράστε κάτι πιο σύγχρονο.
Γι αυτό τα παίρνω στην κράνα όταν μερικοί προτείνουν όπλα 20ετίας από το car ή μερικοί πουλάνε όπλα 20ετίας με τιμές φωτιά.
Αν δε, απαγορευτούν τα μολύβδινα, τα όπλα αυτά θα είναι σχεδόν άχρηστα.
Και γιατι να μην τα αγοράσουν όταν τα κυνήγια που κάνουν δεν απαιτουν ατσάλινα...

Επίσης αν κάποτε απαγορευτούν τα μολυβδινα,θα σημάνει κ το τέλος του κυνηγίου για πολλα είδη θηραματων λόγω κόστους....οποτε ακόμα και εκείνα τα όπλα που θα έχουν πιστοποιηση για ατσάλινα θα είναι για λίγους.......

Δεν αγοράζεις σκαραβαίο σήμερα όταν θες αυτοκίνητο, ... όσο αξιόπιστο και να ήταν στην εποχή του ή και σήμερα, όσες πωλήσεις και να έκανε, όσο όμορφο και να ήταν, όσο θρύλος και να ήταν.

Αγοράζεις μια Μ2 και τελειώνεις αχαχαχα

ps
Πλάκα κάνω, ... απλά αγοράζεις ένα σύγχρονο αξιόπιστο όπλο που σου αρέσει και σου ταιριάζει ...
Όποιος νομίζει ότι υπάρχει σύγχρονο όπλο που δεν σκοτώνει ή αισθάνεται τυχερός, να έρθει να του τραβήξω μια τουφεκιά με #6 στα 36.5μ ... αχαχα

Λογικά, δεν θα πάθει τίποτα.
Μου λες δηλαδή φόρα παρτίδα ότι η μπενελλι είναι αραβικό άλογο κ η 302 κουτσή φοράδα?
Κ να βάλω ατσαλια στη μπιρμπιτσομπενελι??? (που έλεγε κ ένας κρητικός)
Ας σκοτώσει (η μπενελλι) πρώτα με μολύβια κ βλέπουμε τι θα γίνει με τα ατσαλια.sarcastic.

Όποιος νομίζει ότι υπάρχει σύγχρονο όπλο που δεν σκοτώνει ή αισθάνεται τυχερός, να έρθει να του τραβήξω μια τουφεκιά με #6 στα 36.5μ ... αχαχ
Το ανάποδο πιστευουν οι περισσοτεροι......
Όποτε σε αυτους πρότεινε να του ρίξεις μια με το κοκοροντουφεκο........
..

Και γιατι να μην τα αγοράσουν όταν τα κυνήγια που κάνουν δεν απαιτουν ατσάλινα...

Επίσης αν κάποτε απαγορευτούν τα μολυβδινα,θα σημάνει κ το τέλος του κυνηγίου για πολλα είδη θηραματων λόγω κόστους....οποτε ακόμα και εκείνα τα όπλα που θα έχουν πιστοποιηση για ατσάλινα θα είναι για λίγους.......
Τάσο σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι τα μέταλλα της κάννης μιας 302-303 του 1985πχ δεν θα αντέξουν τα ατσαλια κ θα τα αντέξουν οι σημερινές κάννες επειδή πήραν μια πιστοποίηση?
Τι είναι αυτό που έχουν οι σημερινές κάννες που είναι πιστοποιημενες για ατσαλια κ δεν έχουν οι κάννες του 1980???
Θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν

Μου λες δηλαδή φόρα παρτίδα ότι η μπενελλι είναι αραβικό άλογο κ η 302 κουτσή φοράδα?
Κ να βάλω ατσαλια στη μπιρμπιτσομπενελι??? (που έλεγε κ ένας κρητικός)
Ας σκοτώσει (η μπενελλι) πρώτα με μολύβια κ βλέπουμε τι θα γίνει με τα ατσαλια.sarcastic.
Εγώ λέω ότι όλα τα όπλα με το κατάλληλο φυσίγγι κεντάνε.
Και επειδή δεν είμαι εντελώς της θεωρίας και η Α303 και η 1187 και η Μ2 που έχω στην κατοχή μου "διαλέγουν φυσίγγια".

Όλοι με οποιοδήποτε όπλο, ψάχνουν καλό φυσίγγι από όταν ήμουν 10 ετών και τώρα είμαι 50.
Μου διέφυγε κάτι όλα αυτά τα χρόνια ;;; :)
Και δεν μιλάω για τσίχλες. :)

Νομίζεις ότι το 50% ή το 70% συγκέντρωση κάνει καμιά σημαντική διαφορά στην κάρπωση όταν είσαι κέντρο ;;;
Δεν κάνει καμία !!!
Στο υπογράφω και στο αποδεικνύω και με αριθμούς.

Διάτρηση και κέντρα κάνουν την διαφορά σε απαιτητικά θηράματα, όχι η συγκέντρωση κατά κύριο λόγο ...

Βρε ακόμα κ υποσυνείδητα
τις έβαλες με τη σωστή σειρά
Αν κ η τελευταία έπρεπε να είναι στην από κάτω γραμμή .sarcastic.
Κατά αρχαιότητα τις έβαλα (δηλαδή κατά σειρά έλλειψης ανταλλακτικών) αχαχαχα

Δες τις διαφορές στην κάρπωση όταν είσαι κέντρο (καράκεντρο) με μια συγκέντρωση 50% και μια 70%.
Θα χάσεις 6 πουλιά στα 100 !!! Ούτε 1 στα 10 !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.

- @ 36m
Φυσίγγι - # 6 - 36 gr - βύσμα - - πυρίτιδα -
Θήραμα = Πέρδικα - αντιστοιχεί σε 12,5 cm διάμετρο
Συγκέντρωση = 223/315 = 70,8 %
Αριθμός κενών 12,5 cm = 3
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 99,8 %
=================
- @ 36m
Συγκέντρωση = 160/315 = 50,8 %
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 94 %

και επειδή είσαι φίλος πάρε και τις πιθανότητες για συγκέντρωση μόλις 40% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- @ 36m
Συγκέντρωση = 128/315 = 40,6 %
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 82 %

20 πουλιά στα 100 δηλαδή 2 στα 10 !!!!!! με ένα όπλο - φυσίγγι που βγάζει 70% σε σχέση με ένα που βγάζει μόλις 40%
.

Δώσε ένα όπλο με 40% σε σκοπευταρά και πάρε εσύ ή εγώ το καλό με το 70% και βγείτε για κυνήγι ...
Θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ !!!
.big smile.

Last edited:
Κατά αρχαιότητα τις έβαλα (δηλαδή κατά σειρά έλλειψης ανταλλακτικών) αχαχαχα

Δες τις διαφορές στην κάρπωση όταν είσαι κέντρο (καράκεντρο) με μια συγκέντρωση 50% και μια 70%.
Θα χάσεις 6 πουλιά στα 100 !!! Ούτε 1 στα 10 !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.

- @ 36m
Συγκέντρωση = 223/315 = 70,8 %
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 99,8 %
=================
- @ 36m
Συγκέντρωση = 160/315 = 50,8 %
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 94 %

και επειδή είσαι φίλος πάρε και τις πιθανότητες για συγκέντρωση μόλις 40% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- @ 36m
Συγκέντρωση = 128/315 = 40,6 %
Απόκλιση 0 cm από τον στόχο με 0 cm διάμετρο σκοπ. ικανότητας: Πιθανότητα άμεσης καταβολής (3 πλήγματα) = 82 %

20 πουλιά στα 100 δηλαδή 2 στα 10 !!!!!! με ένα όπλο - φυσίγγι που βγάζει 70% σε σχέση με ένα που βγάζει μόλις 40%.

Δώσε ένα όπλο με 40% σε σκοπευταρά και πάρε εσύ το καλό με το 70% και βγείτε για κυνήγι ...
Θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ !!!
.big smile.
Κατά αρχαιότητα τις έβαλα (δηλαδή κατά σειρά έλλειψης ανταλλακτικών) αχαχαχα .sarcastic.

Δώσε ένα όπλο με 40% σε σκοπευταρά και πάρε εσύ το καλό με το 70% και βγείτε για κυνήγι ...
Θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ !!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Υ. Γ Με Lambro δεν χάνω ποτέ

Κατά αρχαιότητα τις έβαλα (δηλαδή κατά σειρά έλλειψης ανταλλακτικών) αχαχαχα .sarcastic.

Θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ !!!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Υ. Γ Με Lambro δεν χάνω ποτέ

Έχω φίλο σκοπευτή του τραπ (πολύ καλό) και βγαίναμε παλιότερα για τσίχλες.
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!!
Δεν προλάβαινα να σηκώσω όπλο !!!

Κέντρα φίλε ... κέντρα !!!
Δηλαδή σχετικά σωστή επώμιση, σχετικά σωστό κοντάκι και άπειρα φυσίγγια !!!
Αυτό είναι το μυστικό ...

Έχω φίλο σκοπευτή του τραπ (πολύ καλό) και βγαίναμε παλιότερα για τσίχλες.
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!!!
Δεν προλάβαινα να σηκώσω όπλο !!!

Κέντρα φίλε ... κέντρα !!!
Δηλαδή σχετικά σωστή επώμιση, σχετικά σωστό κοντάκι και άπειρα φυσίγγια !!!
Αυτό είναι το μυστικό ...
Σωστά. Τι να την κάνω τη συγκέντρωση αν τη στελνω αλλου.
Οι συγκεντρώσεις θέλουν να ρίχνει σωστά το κοντάκι κ προπονημενο χρήστη.
Μια νορμαλ τουφεκιά σε συγκέντρωση για νορμαλ αποστασεις είναι το καλύτερο για γενικό κυνήγι.
Τις συγκεντρώσεις που ψάχνουμε σαν τρελοί με 80-85% τις είδα στις πέρδικες κ δεν θέλω να τις ξαναδώ.
Για καρτέρι το συζητάμε

Σωστά. Τι να την κάνω τη συγκέντρωση αν τη στελνω αλλου.
Οι συγκεντρώσεις θέλουν να ρίχνει σωστά το κοντάκι κ προπονημενο χρήστη.
Μια νορμαλ τουφεκιά σε συγκέντρωση για νορμαλ αποστασεις είναι το καλύτερο για γενικό κυνήγι.
Τις συγκεντρώσεις που ψάχνουμε σαν τρελοί με 80-85% τις είδα στις πέρδικες κ δεν θέλω να τις ξαναδώ.
Για καρτέρι το συζητάμε
Έτσι ήταν και τα φυσίγγια του στοκα στην 10 καδα τα duplex, τα έριχνες στης πέρδικες και δεν μπορούσες να πάρεις πουλί, τα έριχνες σε φασσες η παπί και πέφτανε από παντού.

Έτσι ήταν και τα φυσίγγια του στοκα στην 10 καδα τα duplex, τα έριχνες στης πέρδικες και δεν μπορούσες να πάρεις πουλί, τα έριχνες σε φασσες η παπί και πέφτανε από παντού.
Δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια αλλά κάποια που είχαν φελλο τα είχα ρίξει πριν χρόνια σε λαγό κ πέρδικα κ ήταν φοβερά

Back