Η γεωμετρία όλα τα λέει Κωνικα...Κώνο που πήγε το μυαλό σου;;
Η γεωμετρία όλα τα λέει Κωνικα...Κώνο που πήγε το μυαλό σου;;
Δάσκαλε εεεε!!! Έχεις γράψει άπειρες ατάκες κάτι εμαθα τόσα χρόνια στο θρανίοΠου της βρίσκεις ρε φουστη μου!
κατσε και σκεψου θα αφηνε η βερετα την ανταγωνίστρια να βγαζη πιο καλες κανες; αφου στην ιταλία η beretta κανη κουμαντο σε ολους γιαυτο η θηγατρικη μπενελλι δεν κανη σωστες κανες και σιγα μην εχει το ιδιο αποτελεσμα η κρυα με την θερμή στην παρξη φανηκε οτι εχη και παραεχη φίλοςΑσυναρτησίες λες φίλε το μηχάνημα το απέσυρε η ίδια η Breda γιατί ήταν πολύ κοστοβόρα η παραγωγή κανών με θερμή σφυρηλάτηση αλλά και γιατί εξελίχθηκε η ψυχρή σφυρηλάτηση με λιγότερο κόστος είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή θερμή σφυρηλάτηση δεν κάνει καμία εταιρία μαζικής παραγωγής όπλων.
Το ίδιο και εγώ Κώστα , πρέπει να βρούμε βιοτέχνη να μας φτιάξει μία κάνη όπως στην γουστάρουμε εμείς. Γνώσεις πλέον έχουμεΠάλι μετεξεταστέος είμαι. Δε ξέρω ποιός φτιάχνει την καλύτερη κάννη.
Πάντως όχι η Benelli....δεν την αφήνει η μαμά Beretta !Πάλι μετεξεταστέος είμαι. Δε ξέρω ποιός φτιάχνει την καλύτερη κάννη.
Ακριβώς έτσι αξιολογούν οτιδήποτε στην Ελλάδα.Πάντως όχι η Benelli....δεν την αφήνει η μαμά Beretta !
Εκατομμύρια κορόιδα στον κόσμο κυνηγούν με τις χάλια κάννες την Ben...
Αμα παρουμε απο τα υδραυλικα ή ακομα καλυτερα να παμε σε inox 316, κανενα κομματι σωληνα, δεν θα κανουμε δουλεια λες????Το ίδιο και εγώ Κώστα , πρέπει να βρούμε βιοτέχνη να μας φτιάξει μία κάνη όπως στην γουστάρουμε εμείς. Γνώσεις πλέον έχουμε
Με τόσες γνώσεις σίγουρα. Να ξέρεις ότι καλύτερη κάνη είναι η δικη μου. Γιατί... είναι δική μουΑμα παρουμε απο τα υδραυλικα ή ακομα καλυτερα να παμε σε inox 316, κανενα κομματι σωληνα, δεν θα κανουμε δουλεια λες????
Η δικη μου ειναι καλυτερη, αλλα επειδη γιορταζεις, παω πασοΜε τόσες γνώσεις σίγουρα. Να ξέρεις ότι καλύτερη κάνη είναι η δικη μου. Γιατί... είναι δική μου
Ε οποία σπρώχνει χρήμα. Λάθος; Και παίρνει τους καλούς σκοπευτεςΟ διαχειριστής λεει ποια εταιρία έχει τις καλύτερες κάννες..
Το μυαλό όλων παει στα αυτογεμες καραμπίνες..
Τα δικαννα; ;
Μονοκαννα;
Ποια είναι άραγε σε όλα καλη; και χρόνια.
Ποια εταιρία έχει τα περισσότερα σκοπευτικά;
Πια έχει τα περισσότερα Χρύσα μετάλλια στους ολυμπιακούς αγώνες;
Που είναι η άλλες εταιρείες; ;;Ε οποία σπρώχνει χρήμα. Λάθος; Και παίρνει τους καλούς σκοπευτες
Όλες οι μεγάλες εταιρίες ξέρουνΚαι πιστεύω ότι ξέρει τα περισσότερα στο χώρο του λειόκαννου...
Εννοείται ότι υπάρχουν όρια την καλητερη ψάχνουμε έστω αυτό το λίγο που έχουν από της άλλες το 5%Όλες οι μεγάλες εταιρίες ξέρουν
Δεν υπάρχουν και επτασφράγιστα μυστικά πλέον, έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα για το λειόκαννο εδώ και πολλά χρόνια
Γι'αυτό οι εταιρίες σε ότι καινούργιο παρουσιάζουν δίνουν βάση στην ανάκρουση, στην βαφή πχ best, σε φλάτζες
Είδες τίποτα που να έφερε επανάσταση;
Και η νέα κάννη της benelli που πλασάρεται σαν υπέρ-κάννη μην νομίζεις ότι θα είναι τίποτα φοβερό και τρομερό
Οι όποιες διάφορες δεν πιστεύω ότι θα είναι τεράστιες
Στα πάντα υπάρχουν όρια και τα λειόκαννα δεν αποτελούν εξαίρεση
Ψαχνεις την καλυτερη κανη, για κυνηγι μπεκατσας ή ετσι γενικως?Εννοείται ότι υπάρχουν όρια την καλητερη ψάχνουμε έστω αυτό το λίγο που έχουν από της άλλες το 5%
Πέστο από την αρχήΕννοείται ότι υπάρχουν όρια την καλητερη ψάχνουμε έστω αυτό το λίγο που έχουν από της άλλες το 5%
20 φορές εριξα δεν βρήκα τίποτα καλύτερο ρε γανωτο και είναι ωραία με το ελαφάκι τηςΠέστο από την αρχή
Πάρε browning και καθάρισες