Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
Ψαχνεις την καλυτερη κανη, για κυνηγι μπεκατσας ή ετσι γενικως?
Εγω ψάχνω την χειρότερη κάννη για αυτό θα πάρω benelli.. αν έχεις δει τα τσοκ που αγόρασα θέλω να έχουν χειρότερα αποτελέσματα από τον κύλινδρο.. αυτές η μπηχτές κοντινές ντουφεκιες πρέπει να έχω κάννη να ανοίγει γρήγορα 😇

Κολοκοτρώνη θα το φώναζα το όπλο 😅
Δεν εισαι για πλαγια εσυ ρε φιλε
Μεχρι να αποφασισεις αν γερνει αριστερα η δεξια η μπεκατσα θα εφτανε Βουλγαρια
Εισαι της μια καννης
Αν και πιστευω οτι με το προβλημα που εχεις στις μπικτες το οπλο που θα επρεπε να εχεις ειναι ενα πλαγιο στα μετρα σου
Αν εεχεο καποιος φιλος σου δοκιμασε το
Ενα οποιοδηποτε πλαγιο στα μετρα σου σημαινει βαζεις το πουλι στις κανες και ριχνεις οταν ειναι κοντα και πισοκωλα η βολη σου

Δεν εισαι για πλαγια εσυ ρε φιλε
Μεχρι να αποφασισεις αν γερνει αριστερα η δεξια η μπεκατσα θα εφτανε Βουλγαρια
Εισαι της μια καννης
Αν και πιστευω οτι με το προβλημα που εχεις στις μπικτες το οπλο που θα επρεπε να εχεις ειναι ενα πλαγιο στα μετρα σου
Αν εεχεο καποιος φιλος σου δοκιμασε το
Ενα οποιοδηποτε πλαγιο στα μετρα σου σημαινει βαζεις το πουλι στις κανες και ριχνεις οταν ειναι κοντα και πισοκωλα η βολη σου
Έχω μεγάλα χέρια σκέψου καλύπτουν τα χέρια όλο το όπλο έως την ρίγα που να βολέψει

Έχω μεγάλα χέρια σκέψου καλύπτουν τα χέρια όλο το όπλο έως την ρίγα που να βολέψει
Το δοκιμασες;
Και κοντα δακτυλα να εχεις στα πλειστα πλαγια ειδικα τα αγγλικα βελγικα γερμανικα κλπ λεπτης σχολης σε ξυλα και παπια συμβαινει αυτο
Και ειναι και επιθυμειυο το αγκαλιασμα αυτο της καννης παραλληλα με την παπια του οπλο
Το χερι μαθαινει να κρατα ετσι αλλα κατα την ύποδειξη του στοχου ο αντιχειρας μετακινειται στην ενωση καννης ξυλου στην παπια και τα υπολοιπα δακτυλα ανοιγουν καπως στο πιασιμο και κανεις την βολη
Δοκιμασε σε καποιο και θα δεις

o γκοτζιλα εισαι?
Κόψε λίγο στις άκρες να έρθουν ακριβώς. .yelling.
Το δοκιμασες;
Και κοντα δακτυλα να εχεις στα πλειστα πλαγια ειδικα τα αγγλικα βελγικα γερμανικα κλπ λεπτης σχολης σε ξυλα και παπια συμβαινει αυτο
Και ειναι και επιθυμειυο το αγκαλιασμα αυτο της καννης παραλληλα με την παπια του οπλο
Το χερι μαθαινει να κρατα ετσι αλλα κατα την ύποδειξη του στοχου ο αντιχειρας μετακινειται στην ενωση καννης ξυλου στην παπια και τα υπολοιπα δακτυλα ανοιγουν καπως στο πιασιμο και κανεις την βολη
Δοκιμασε σε καποιο και θα δεις
Και πόζε να ήταν άκυρο παλι τρώει..
Πείτε για καμιά καλή κάννη.. να ανάψουν τα αίματα 😂

Back