Ποιο PCC να πάρω; (Pistol Caliber Carbine)

Ρε ετοιμάζεσαι να έρθεις μόνιμα Ελλάδα ?
Τα long beard μην ξεχάσεις και ένα κιλό bluedot. 🤣
Ποτέ μην λες ποτέ …
Πρέπει να ετοιμάζω το όπλο θρύλο τώρα που μου το θύμησες ( έλεγχος για τυχόν αλλοίωση στον μηδενισμό του ντοτ)
Άσε τα long beard
… εδώ είσαι !

IMG_0040.jpeg

...κι ενώ ενημερωνόμαστε και από τη σελίδα του κοπελάκη στο φέησμπουκ -πως θα φέρει τα Daniel Defence τους επόμενους μήνες σε αποκλειστική εισαγωγή, κάποιοι τον πρόλαβαν...
https://www.specialforces.gr/daniel-defence-el/

Θα γίνει της αγοράς το κάγκελο με τα semi και τα pcc ...
Όπως είσαι !!!! Τώρα το πήρες !!! 🙂

Το προ είναι αγωνιστικό τυφέκιο και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σκοπευτικό οπτικο Βοήθημα .

Το 1/2 28 δηλώνει το σπείρωμα της καννης όποτε σε περίπτωση που θελήσεις να τοποθετήσεις ένα after market compensator θα πρέπει να επιλέξεις ένα με το ίδιο σπειρωμα .

Το προ είναι αγωνιστικό τυφέκιο και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σκοπευτικό οπτικο Βοήθημα .
Αυτό ναι το καταλαβαίνω, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί είναι στα μισά -και παρακάτω- χρήματα από το M;Lok που είναι στα 6450 ευρω... Δηλαδή τί έχει το m-lok και το εκτινάσσει πάνω από το διπλό την τιμή του; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά από τα specs τους...

Αυτό ναι το καταλαβαίνω, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί είναι στα μισά -και παρακάτω- χρήματα από το M;Lok που είναι στα 6450 ευρω... Δηλαδή τί έχει το m-lok και το εκτινάσσει πάνω από το διπλό την τιμή του; Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά από τα specs τους...
Αυτό ειναι το ίδιο όπλο (έχει ακριβως το ίδιο SKU )

https://www.specialforces.gr/skopeutiko-tufekio-daniel-defense-ddm4-v7-pro-5.56mm-black.html
https://danieldefense.com/ddm4-v7pro.html

Τώρα το οπλο αυτό έχει το ίδιο SKU επίσης

https://www.specialforces.gr/skopeutiko-tufekio-daniel-defense-ddm4-v7-m-lok-16-5.56mm.html
https://danieldefense.com/ddm4-v7.html

Η εταιρία στην Αμερική δινει στο τιμοκατάλογο 1900 και 2200 ( προ φόρων ) αμερικανικα δολάρια αντίστοιχα .
Ο Έλληνας έμπορος δίνει 6450 kai 3000 Ευρώ .

Ο δαιμον του τυπογραφείου να υποθέσω...

Από Κοπελακη για την ipcs σε pcc που με ενδιαφέρει θα φέρει της luvo.cz τα μοντέλα LA-15 περίπου στα 1500 ευρώ . Εγγύηση εφόρου ζωής λέει με όλη την γκάμα ανταλλακτικών τους . Τουλάχιστον το πιστόλι που πήρα από τον Δημήτρη ( xdm 5.25 elite ) έχει άριστη κάλυψη σε ανταλλακτικά . Επίσης κοιτάω και τα pcc της ADC από vk action αλλά είναι αρκετά πιο ακριβά . Δεν ξέρω αν είναι πιο ποιοτικα

Από Κοπελακη για την ipcs σε pcc που με ενδιαφέρει θα φέρει της luvo.cz τα μοντέλα LA-15 περίπου στα 1500 ευρώ . Εγγύηση εφόρου ζωής λέει με όλη την γκάμα ανταλλακτικών τους .
Πολύ ενδιαφέρον! Ξέρουμε πότε τα περιμένει;

Επίσης κοιτάω και τα pcc της ADC από vk action αλλά είναι αρκετά πιο ακριβά . Δεν ξέρω αν είναι πιο ποιοτικα
Στα ίδια χρήματα έρχεται το ADC M5, γύρω στα 1500... πολύ πολύ ...πολύ ποιοτικά όπλα τα ADC...έχω ρίξει με δύο 1911 και είναι τοπ !!

Πολύ ενδιαφέρον! Ξέρουμε πότε τα περιμένει;

Στα ίδια χρήματα έρχεται το ADC M5, γύρω στα 1500... πολύ πολύ ...πολύ ποιοτικά όπλα τα ADC...έχω ρίξει με δύο 1911 και είναι τοπ !!
Αρχές Ιουνίου μου είπε για Luvo ar 15/ ar 9

Από Κοπελακη για την ipcs σε pcc που με ενδιαφέρει θα φέρει της luvo.cz τα μοντέλα LA-15 περίπου στα 1500 ευρώ . Εγγύηση εφόρου ζωής λέει με όλη την γκάμα ανταλλακτικών τους . Τουλάχιστον το πιστόλι που πήρα από τον Δημήτρη ( xdm 5.25 elite ) έχει άριστη κάλυψη σε ανταλλακτικά . Επίσης κοιτάω και τα pcc της ADC από vk action αλλά είναι αρκετά πιο ακριβά . Δεν ξέρω αν είναι πιο ποιοτικα
Πες του Δημήτρη να φέρει κανένα απερ για το ντανιελ στα 9mm και θα είσαι καλυμμένος και για pcc .

Δεν με πείθεις και το ξέρεις , έχω και φθηνό έχω και ακριβό ( σε τιμή αλλά και σε ποιότητα ) … το ακριβό - ποιοτικό δεν έχει σύγκριση καμμία … είχα μια κουβέντα με καποιον γνωστό που έχει τρία μπουλπουπ … το ακριβότερο και με την καλύτερη ποιότητα είναι έτη φωτός μπροστά από τα αλλά δυο μου είπε . Κατι θα ξερει ως κάτοχος ενός κελτεκ , ενός τιπ 97 και ενός ταβορ …
Φτηνά είπαμε, όχι κινέζικα! Τιπ97. Το κροάτικο HS VHS-2 έχει την ιδια ποιοτητα με το Ταβορ και είναι καπου 1000€ φτηνοτερο. Το aug αν και παλιο και με λιγότερα features πουλιέται πιο ακριβα. Αν αυτο δεν είναι μαρκετινγκ επάνω στο όνομα τότε τι είναι;
Οι τιμές είναι δουλειά των λογιστών και δεν με απασχολούν , Όχι δεν έχει τα ίδια συστατικά , ότι πληρώνεις παίρνεις ειδικά στα πυροβόλα όπλα και στα περιφερειακά τους… όλα τα αλλά είναι να χαμε να λέγαμε…
1
Κουβεντιάζουμε για τρεις εταιρίες γερμανικές που τις δουλεύουν προφανώς οι εμποροι της χώρας και εχουν και το ανάλογο κέρδος και από εκεί και πέρα ίσως να μην τις ξέρει ούτε η μάνα τους …. Στην μεκκα των όπλων αν πας και τα ζητήσεις θα τα γκουκλαρουν για να δουν τι είναι αυτό που τους ζήτησες …
Μα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τιμές τότε τι; Οι λογιστές ανεβάζουν τις τιμές λόγο ονόματος όχι λόγο ποιότητας. Τα συστατικα είναι τα ίδια, στον 21ο αιώνα ζούμε, οι μηχανές CAD προσφέρουν τελειότητα που δεν υπήρχε πριν απο μερικά χρόνια. Τότε να συζητούσαμε για διαφορά ποιότητας που όλα γίνονταν "στο χέρι" και οι καλοι μηχανικοι κόστιζαν. Στο ότι ανέφερα τρεις γερμανικες εταιριες έχει να κάνει με αυτά που ξέρω. Αν ρωτήσεις κάποιον στην γαλλία θα σου πει τα ίδια μόνο που θα ξέρει τις γαλλικές εταιριες. Η ελβετικη Sphinx, η Ιταλική Tangfolio παράγουν εκδώσεις του CZ75 και όλοι αγοράζουν γεμιστήρες απο την ιταλικη Mec-Gar! Οι τιμές βέβαια δεν είναι οι ίδιες ούτε στα όπλα ούτε στις γεμιστήρες.

Φτηνά είπαμε, όχι κινέζικα! Τιπ97. Το κροάτικο HS VHS-2 έχει την ιδια ποιοτητα με το Ταβορ και είναι καπου 1000€ φτηνοτερο. Το aug αν και παλιο και με λιγότερα features πουλιέται πιο ακριβα. Αν αυτο δεν είναι μαρκετινγκ επάνω στο όνομα τότε τι είναι;

Μα αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τιμές τότε τι; Οι λογιστές ανεβάζουν τις τιμές λόγο ονόματος όχι λόγο ποιότητας. Τα συστατικα είναι τα ίδια, στον 21ο αιώνα ζούμε, οι μηχανές CAD προσφέρουν τελειότητα που δεν υπήρχε πριν απο μερικά χρόνια. Τότε να συζητούσαμε για διαφορά ποιότητας που όλα γίνονταν "στο χέρι" και οι καλοι μηχανικοι κόστιζαν. Στο ότι ανέφερα τρεις γερμανικες εταιριες έχει να κάνει με αυτά που ξέρω. Αν ρωτήσεις κάποιον στην γαλλία θα σου πει τα ίδια μόνο που θα ξέρει τις γαλλικές εταιριες. Η ελβετικη Sphinx, η Ιταλική Tangfolio παράγουν εκδώσεις του CZ75 και όλοι αγοράζουν γεμιστήρες απο την ιταλικη Mec-Gar! Οι τιμές βέβαια δεν είναι οι ίδιες ούτε στα όπλα ούτε στις γεμιστήρες.
Χρόνια Πολλά , Χριστός Ανέστη.

Μην σκέφτεσαι πολύ...θα πάρεις το σωστό επώνυμο όπλο και ασε τις φτήνιες και τις τσιγκουνιές ... Η φτήνια τρώει τον παρά ...

Back