Πράσινη λαίλαπα-Ανεμογεννήτριες-Φωτοβολταϊκά-Υδροηλεκτρικά

Τοτε γιατί αποψιλωνουν δάση για να βάλουν ΑΠΕ…γιατί κατεστρφουν το οξυγόνο του πλανήτη …
Με την λογική αυτή δεν θα έπρεπε να είχαμε κανέναν δρόμο μέσα σε δάσος.

Οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί Ηλία.
Μπορεί τα ωφέλη να είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.
Μπορεί κάποιος να τα παίρνει χοντρά.
Μπορεί οι ΑΠΕ να δημιουργούν άλλα προβλήματα ή μπορεί να λύνουν.

Άλλα θέματα αυτά και άλλο το διοξείδιο.
Μην τα μπερδεύουμε.

Να μου πεις γιατί η Ευρώπη πρέπει να είναι πρωτοπόρα στην κλιματική αλλαγή και στην εμπορία διοξειδίου και οι βασικοί παραγωγοί διοξειδίου να την κανουν με ελαφρά, να το καταλάβω.
Διότι κάποιοι έχουν φτιάξει την τεχνολογία και πρέπει να την πουλήσουν, ενώ οι άλλοι στα @@ τους γιατί πιστεύουν ότι υπάρχει χρόνος ή δεν θέλουν να επωμιστούν κόστος.
Άλλο αυτό και άλλο ότι το διοξείδιο και η κλιματική αλλαγή είναι μια μπαρούφα.

Στον τρόπο αντιμετώπισης συμφωνώ ότι τα έχουμε κάνει όλα ίσωμα.

Υπάρχει όμως και το θέμα των ν'κ'τημάτων στην μέση που δεν θέλω να το πιάσω γιατί βρωμάει πολύ.

Δηλαδή να χάσουν ο κόσμος τα μέλια για να μην καταχεσουν τα πανελλα..Ήθελα να ήξερα το δασαρχειο τι θέση θα πάρει για όλο αυτό
Τίποτα δε θα πει , θα πέσουν οι κατάλληλες μίζες εκεί που πρέπει και άλλοι θα βγουν φταίχτες.

Τοτε γιατί αποψιλωνουν δάση για να βάλουν ΑΠΕ…γιατί κατεστρφουν το οξυγόνο του πλανήτη …
Προς το παρόν αυτός ο τομέας έχει πολύ χρήμα, αργότερα εάν βρουν κανά καινούριο και εξωφρενικά επικερδές για τη τσέπη τους πρόγραμμα που να περιέχει τα δάση θα μας το πασάρουν (όπως είχαν κάνει και με τις περιοχές natura 2000 που είχαν καταβροχθήσει επίσης πολύ χρήμα).

Προς το παρόν αυτός ο τομέας έχει πολύ χρήμα, αργότερα εάν βρουν κανά καινούριο και εξωφρενικά επικερδές για τη τσέπη τους πρόγραμμα που να περιέχει τα δάση θα μας το πασάρουν (όπως είχαν κάνει και με τις περιοχές natura 2000 που είχαν καταβροχθήσει επίσης πολύ χρήμα).
Πως καταβρόχθισαν χρήμα από τις περιοχές αυτές και ποιοί ?

Πως καταβρόχθισαν χρήμα από τις περιοχές αυτές και ποιοί ?
Τόσα πράγματα μας είχαν φτιάξει , όχι καλύβες παρατήρησης , όχι ελεγχόμενες περιοχές από τους αρμόδιους και εν τέλει όλα έτσι ρίμαξαν. Τα έφτιαξαν και τα παράτησαν. Και έχεις και τον κάθε παράνομο να κάνει ότι θέλει μέσα σε αυτές. Τουλάχιστον στη περιοχή μου αυτό ισχύει.

Τόσα πράγματα μας είχαν φτιάξει , όχι καλύβες παρατήρησης , όχι ελεγχόμενες περιοχές από τους αρμόδιους και εν τέλει όλα έτσι ρίμαξαν. Τα έφτιαξαν και τα παράτησαν. Και έχεις και τον κάθε παράνομο να κάνει ότι θέλει μέσα σε αυτές. Τουλάχιστον στη περιοχή μου αυτό ισχύει.
Παίζει.

Με την λογική αυτή δεν θα έπρεπε να είχαμε κανέναν δρόμο μέσα σε δάσος.

Οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί Ηλία.
Μπορεί τα ωφέλη να είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.
Μπορεί κάποιος να τα παίρνει χοντρά.
Μπορεί οι ΑΠΕ να δημιουργούν άλλα προβλήματα ή μπορεί να λύνουν.

Άλλα θέματα αυτά και άλλο το διοξείδιο.
Μην τα μπερδεύουμε.

Να μου πεις γιατί η Ευρώπη πρέπει να είναι πρωτοπόρα στην κλιματική αλλαγή και στην εμπορία διοξειδίου και οι βασικοί παραγωγοί διοξειδίου να την κανουν με ελαφρά, να το καταλάβω.
Διότι κάποιοι έχουν φτιάξει την τεχνολογία και πρέπει να την πουλήσουν, ενώ οι άλλοι στα @@ τους γιατί πιστεύουν ότι υπάρχει χρόνος ή δεν θέλουν να επωμιστούν κόστος.
Άλλο αυτό και άλλο ότι το διοξείδιο και η κλιματική αλλαγή είναι μια μπαρούφα.

Στον τρόπο αντιμετώπισης συμφωνώ ότι τα έχουμε κάνει όλα ίσωμα.

Υπάρχει όμως και το θέμα των ν'κ'τημάτων στην μέση που δεν θέλω να το πιάσω γιατί βρωμάει πολύ.
https://rawmathub.gr/άρθρα-γνώμης-για-τη-βιομηχανια-των-πρώτων-υλών/άρθρα-για-την-αξιακά-αλυσίδια-των-raw-materials/δρ-ν-αρβανιτίδης-καιρός-να-πούμε-την-αλήθεια-στο-κλίμα……. Πολύ ενδιαφέρον

Γεωλόγος και αυτός που βγάζει λεφτά από ορυκτά καύσιμα.

Είναι εμπειρογνωμόνων ορυκτών πρώτων υλών του Οργανισμού Γεωλογικών Ινστιτούτων της Ευρώπης. Ειδικός γραμματέας και μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας για Βιώσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες (ΟΠΥ).

Ισχύουν οι ίδιες ερωτήσεις και για αυτόν.

Γεωλόγος και αυτός που βγάζει λεφτά από ορυκτά καύσιμα.

Είναι εμπειρογνωμόνων ορυκτών πρώτων υλών του Οργανισμού Γεωλογικών Ινστιτούτων της Ευρώπης. Ειδικός γραμματέας και μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας για Βιώσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες (ΟΠΥ).

Ισχύουν οι ίδιες ερωτήσεις και για αυτόν.
Δεν υπάρχει κάποιος που δεν τα πέρνει και από την μια και από την άλλη μεριά.. το θέμα είναι εμείς ποιον να πηστεψουμε..

ΕΡΤ1… έρχεται το ελνινιο τεράστιες καταστροφές η θερμότερη χρόνια όλλοι τον εποχών το 2023/24.. θα καούμε μέσα…θα μας φανε τα κουνούπια 3 ειδον.. ολλα αυτά από έγκυρους δημοσιογράφους!!!!!!! Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΙΑ

ΕΡΤ1… έρχεται το ελνινιο τεράστιες καταστροφές η θερμότερη χρόνια όλλοι τον εποχών το 2023/24.. θα καούμε μέσα…θα μας φανε τα κουνούπια 3 ειδον.. ολλα αυτά από έγκυρους δημοσιογράφους!!!!!!! Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΙΑ
Εεεε ναι

Back