μαλλον βρηκα με την βοηθεια του γνωστου αγνωστου που αλλαζει οπλα με την ταχυτητα που τρωει τους κεφτεδεςhttp://www.gunariparts.com/index.ph...handle-beretta-301-391-tactical?category_id=2
Μόνο αυτό βρήκα σαν μια λύση ανάγκης.
Η α300 είναι καινούργιο όπλο και δεν έχει η αντιπροσωπία ανταλλακτικό;
μαλλον βρηκα με την βοηθεια του γνωστου αγνωστου που αλλαζει οπλα με την ταχυτητα που τρωει τους κεφτεδες
μαλλον βρηκα με την βοηθεια του γνωστου αγνωστου που αλλαζει οπλα με την ταχυτητα που τρωει τους κεφτεδες
Ολοι οι οπλουργοι εχουν!το σαββατο μετα το κυνηγι παρατηρησα οτι μου εσπασε ο μοχλος οπλισης απο την berreta 390 ...γνωριζει καποιος που θα βρω ?πηρα 2 τηλεφωνα που ηξερα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει
Χρηστο,παρε ενα λεπτο κατσαβιδακι,2mm και κατω.Χτυπα το ελαφρα (!!!!)με σφυρακι να δεις αν πονταρει το κομματι της βιδας.Αν ναι,που λογικα θα το κανει,τα υπολοιπα ειναι ευκολα!Θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα μου με το σκοπευτικό. Είχα πάρει δυο LPA https://www.hobbi.gr/stoxastro-mf09-26mm-p-3652.html (δεν θυμάμαι αν ήταν των 2,6mm ή των 3mm) για τις δυο μου κάννες. Στην πρώτη κάννη την πάτησα με το σφίξιμο στο βίδωμα. Όταν έφτανε στο τέρμα δεν ήταν ευθυγραμμισμένο με την ρίγα και έπρεπε ή να το αφήσω χαλαρό την ευθεία ή να το σφίξω λίγο περισσότερο ώστε να ευθυγραμμιστεί. Προτίμησα το δεύτερο με το αποτέλεσμα να σπάσει και να μείνει το μέσα το βιδωμένο κομμάτι. Το είχα κολλήσει με κόλλα στιγμής αλλά μέσα στα κλαδιά και με το βάλε - βγάλε από τη θήκη, μου έχει ξεκολλήσει τρεις φορές. Τι λέτε να κάνω; Να πιάσω το τρυπάνι ή να βάλω σκόπευτρο αυτοκόλλητο;
Το δοκίμασα Γιάννη. Δυστυχώς τίποτα...Χρηστο,παρε ενα λεπτο κατσαβιδακι,2mm και κατω.Χτυπα το ελαφρα (!!!!)με σφυρακι να δεις αν πονταρει το κομματι της βιδας.Αν ναι,που λογικα θα το κανει,τα υπολοιπα ειναι ευκολα!
Καντο και λιγο κοφτερο με μια λιμα....
Αυτο που σου ειπε ο Γιαννης αλλα ζεστανετο κιντα στο ματιωτης κιυζινας οχι να καψει το μεταλο απλως να ζεσταθει. Ριχτου και λαδακι
Τρυπανακι 1,5 mm και σταθερο χερι,αν δεν εχεις κολωνατο....Το δοκίμασα Γιάννη. Δυστυχώς τίποτα...
Αν δεν πετύχει και ο τρόπος του Νίκου, αυτό θα κάνω Γιάννη. Πόσο βάθος λες να πάω; Όσο η ρίγα;Τρυπανακι 1,5 mm και σταθερο χερι,αν δεν εχεις κολωνατο....
Οχι!1,5-2mm.Αν δεν "ακουσει" μονο απο το τρυπημα,βαλε ψιλο σταυροκατσαβιδο στην τρυπα που θα κανεις.Χτυπα το λιγο να πονταρει περιφερειακα και να μπορεσει να ξεβιδωσει.Αν εχεις κολωνατο,πιασε μια μυτη (σταυρο)αναλογου μεγεθους στο τσοκ του δραπανου.Τοποθετησε την καννη απο κατω και καλυτερα ασφαλισε την ΑΠΑΛΑ στη μεγκενη,προστατευοντας την με τυλιγμα.Αν δεν πετύχει και ο τρόπος του Νίκου, αυτό θα κάνω Γιάννη. Πόσο βάθος λες να πάω; Όσο η ρίγα;
Ναι βρε παιδια ας βρεθεί ένας γιατι με εχει πιάσει ένας πονοκέφαλος να ψάχνω και τίποτα να μην βρησκωΤσάμπα λεφτα δεν είναι, αλλά όποιος έχει 153 να μας πει αν έχει μέσα φλάντζες αλλαγής κλήσης πριν πας σε οπλουργό
νομίζω οτι η 153 ΔΕΝ έβγαινε με φλάντζες.... *μπορεί να κάνω και λάθος .Τσάμπα λεφτα δεν είναι, αλλά όποιος έχει 153 να μας πει αν έχει μέσα φλάντζες αλλαγής κλήσης πριν πας σε οπλουργό
πρώτα κανε ενα τηλ στον κύρια 2310-784083, 2310-784093 να ρωτήσεις και μετά θα μπορούσες να κατασκευάσεις μόνος σου αν δεν υπάρχουν .Ναι βρε παιδια ας βρεθεί ένας γιατι με εχει πιάσει ένας πονοκέφαλος να ψάχνω και τίποτα να μην βρησκω