Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Αν σου εχει σπασει στην μεση κ εχεις τα κομματια κοιταξε μηπως ηλεκτροκολλιεται.
Εγω το εχω ηλεκτροκολλησει εδω κ κατι χρονια χωρις προβλημα..

http://www.gunariparts.com/index.ph...handle-beretta-301-391-tactical?category_id=2
Μόνο αυτό βρήκα σαν μια λύση ανάγκης.

Η α300 είναι καινούργιο όπλο και δεν έχει η αντιπροσωπία ανταλλακτικό;
μαλλον βρηκα ;)με την βοηθεια του γνωστου αγνωστου που αλλαζει οπλα με την ταχυτητα που τρωει τους κεφτεδες.sarcastic.

το σαββατο μετα το κυνηγι παρατηρησα οτι μου εσπασε ο μοχλος οπλισης απο την berreta 390 ...γνωριζει καποιος που θα βρω ?πηρα 2 τηλεφωνα που ηξερα αλλα δυστυχως δεν υπαρχει
_________________57e187b1ecc73_130x130.jpg
Ολοι οι οπλουργοι εχουν!
Παρτους με τη σειρα.Ξεκινα απο Π"ιωαννου,Χρηστακο....
20-25€,το ΠΟΛΥ!!!

Θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα μου με το σκοπευτικό. Είχα πάρει δυο LPA https://www.hobbi.gr/stoxastro-mf09-26mm-p-3652.html (δεν θυμάμαι αν ήταν των 2,6mm ή των 3mm) για τις δυο μου κάννες. Στην πρώτη κάννη την πάτησα με το σφίξιμο στο βίδωμα. Όταν έφτανε στο τέρμα δεν ήταν ευθυγραμμισμένο με την ρίγα και έπρεπε ή να το αφήσω χαλαρό την ευθεία ή να το σφίξω λίγο περισσότερο ώστε να ευθυγραμμιστεί. Προτίμησα το δεύτερο με το αποτέλεσμα να σπάσει και να μείνει το μέσα το βιδωμένο κομμάτι. Το είχα κολλήσει με κόλλα στιγμής αλλά μέσα στα κλαδιά και με το βάλε - βγάλε από τη θήκη, μου έχει ξεκολλήσει τρεις φορές. Τι λέτε να κάνω; Να πιάσω το τρυπάνι ή να βάλω σκόπευτρο αυτοκόλλητο;
Χρηστο,παρε ενα λεπτο κατσαβιδακι,2mm και κατω.Χτυπα το ελαφρα (!!!!)με σφυρακι να δεις αν πονταρει το κομματι της βιδας.Αν ναι,που λογικα θα το κανει,τα υπολοιπα ειναι ευκολα!
Καντο και λιγο κοφτερο με μια λιμα....

Χρηστο,παρε ενα λεπτο κατσαβιδακι,2mm και κατω.Χτυπα το ελαφρα (!!!!)με σφυρακι να δεις αν πονταρει το κομματι της βιδας.Αν ναι,που λογικα θα το κανει,τα υπολοιπα ειναι ευκολα!
Καντο και λιγο κοφτερο με μια λιμα....
Το δοκίμασα Γιάννη. Δυστυχώς τίποτα...

Αν δεν πετύχει και ο τρόπος του Νίκου, αυτό θα κάνω Γιάννη. Πόσο βάθος λες να πάω; Όσο η ρίγα;
Οχι!1,5-2mm.Αν δεν "ακουσει" μονο απο το τρυπημα,βαλε ψιλο σταυροκατσαβιδο στην τρυπα που θα κανεις.Χτυπα το λιγο να πονταρει περιφερειακα και να μπορεσει να ξεβιδωσει.Αν εχεις κολωνατο,πιασε μια μυτη (σταυρο)αναλογου μεγεθους στο τσοκ του δραπανου.Τοποθετησε την καννη απο κατω και καλυτερα ασφαλισε την ΑΠΑΛΑ στη μεγκενη,προστατευοντας την με τυλιγμα.
Κεντραρεις το σημειο και κατεβαζεις το μοχλο για να μπει η μυτη στην τρυπα.Κρατας,πιεζοντας σταθερα και στριβεις το τσοκ ξεβιδωνοντας.
Βαλε την κυρα να σε βοηθησει!:);)

Καλημερα σας
Οπως έχω πει είμαι καινούργιος στο χωρο και θα ήθελα την βοήθειά σας
Έχω μία Μπαϊκάλ καραμπίνα 153 76 πόντους κάνι
Είμαι αριστερόχειρας η καραμπίνα είναι για δεξιούς
Θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκόπευση ή όχι ;;;
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάω να μετρήσω το όπλο εάν είναι στα μέτρα μου που δεν είναι κατά τη γνώμη τη δικιά μου
Προτείνετε κάποια λύση στο τι να κάνω
Σε περίπτωση που θέλει κόντυμα ή αλλαγή του πιτς αν το λέω καλα ;

Κατι τελευταίο βρήκα ενα οπλουργείο που μπορεί να μου αλλάξει την δεξιά φορά του όπλου σε αριστερι (σκόπευση )
Και να δούμε και τα μέτρα μου
Το θεωρείτε σωστό να την κάνω την αλλαγή η τζάμπα λεφτα ;;;

Τσάμπα λεφτα δεν είναι, αλλά όποιος έχει 153 να μας πει αν έχει μέσα φλάντζες αλλαγής κλήσης πριν πας σε οπλουργό
Ναι βρε παιδια ας βρεθεί ένας γιατι με εχει πιάσει ένας πονοκέφαλος να ψάχνω και τίποτα να μην βρησκω

Τσάμπα λεφτα δεν είναι, αλλά όποιος έχει 153 να μας πει αν έχει μέσα φλάντζες αλλαγής κλήσης πριν πας σε οπλουργό
νομίζω οτι η 153 ΔΕΝ έβγαινε με φλάντζες.... *μπορεί να κάνω και λάθος .
Ναι βρε παιδια ας βρεθεί ένας γιατι με εχει πιάσει ένας πονοκέφαλος να ψάχνω και τίποτα να μην βρησκω
πρώτα κανε ενα τηλ στον κύρια 2310-784083, 2310-784093 να ρωτήσεις και μετά θα μπορούσες να κατασκευάσεις μόνος σου αν δεν υπάρχουν .

Back