Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Οπωσδηποτε,γυρνας την κλιση!!!
Καλο ειναι να συμβουλευτεις εναν γνωστη.Μονο προς το καλυτερο θα πας σε σχεση με τωρα.Εχει κοστος,το οποιο ομως θα το αποσβεσεις απο τις σταθερες κι επαναλαμβανομενες επιτυχιες που θα ερθουν!;)

Δύστυχος οχι δεν υπάρχει μίλησα με κυρια
Άρα δήλειμα τωρα τι κάνω το όπλο το πήρα πριν ενα μήνα καινούριο απο ενα φίλο που απλα το πήρα για να ξεκινήσει αλλα δεν ....
Το πουλάω για να παω στην 155 αριστερή ;;;;;;;
Η κάνω μετατροπή με 130 ευρω
Οέο ;;;;;

Δύστυχος οχι δεν υπάρχει μίλησα με κυρια
Άρα δήλειμα τωρα τι κάνω το όπλο το πήρα πριν ενα μήνα καινούριο απο ενα φίλο που απλα το πήρα για να ξεκινήσει αλλα δεν ....
Το πουλάω για να παω στην 155 αριστερή ;;;;;;;
Η κάνω μετατροπή με 130 ευρω
Οέο ;;;;;
αν σε παίρνει ... θα συμφωνήσω με τον Θεόφραστο (averel) ποιο πάνω ...
λάβε υπόψιν οτι θα γλιτώσεις και απο άλλα κουσούρια που δεν υπάρχει λόγος να τα ζεις.. πχ να μην περνάνε οι κάλυκες μπροστά απο τα μάτια σου ......
ο Αδελφος εχει την 155 αριστερή και ειναι ευχαριστημένος . το κοντάκι να ξέρεις ειναι ίσιο και αλαλάζει κλίση με τις φλάντζες .

Last edited:
Αυτο κοιτούσα για φλατζα και έμαθα πως κάνουν απο ARMSAN μίλησα με ενα μαγαζί στο Κιλκίς ειπε εχει ΣΕτ τον πέντε στα 30 ευρω όποτε κερδίζω 100
Μετά το θέμα κοντάκι πιστεύω ειναι οριακά στα μέτρα μου αυτο πρέπει να παω να το δω σε οπλουργείο να κοπεί μου είπαν να μην το κάνω καλού κακού
Και φυσικά στο μυαλό μου έχω το πούλημα αλλα αυτο στο τέλος τις περιόδου μην κάθομαι και χωρείς όπλο

Το κοψιμο ειναι κατι μη αναστρεψιμο!
Αν εχεις κατα νου να το πουλησεις,μην το πειραξεις....
Θα ειναι μειον για μεταπωληση!
Ετσι κι αλλιως θα βαλεις παραπανω χρηματα.Πηγαινε στο μοντελο που σε βολευει καλυτερα.Για αριστεροχειρα.
Κι αυτο που γραφει ο Χρηστος για τους καλυκες,εχει σημασια....
Στο καινουριο οτι και να κανεις,τουλαχιστον ξεκινας σωστα!;)

Αυτο κοιτούσα για φλατζα και έμαθα πως κάνουν απο ARMSAN μίλησα με ενα μαγαζί στο Κιλκίς ειπε εχει ΣΕτ τον πέντε στα 30 ευρω όποτε κερδίζω 100
Μετά το θέμα κοντάκι πιστεύω ειναι οριακά στα μέτρα μου αυτο πρέπει να παω να το δω σε οπλουργείο να κοπεί μου είπαν να μην το κάνω καλού κακού
Και φυσικά στο μυαλό μου έχω το πούλημα αλλα αυτο στο τέλος τις περιόδου μην κάθομαι και χωρείς όπλο

φιλε μου δε χρειαζεται να το πουλησεις το οπλο,παρε τις φλατζες που δεν στιχηζουν πολλα χρηματα πηγενε σε ενα οπλουργο να κανεις μια μετροληψια στο οπλο κ να στο φτιαξει πιστευω οτι θα σου στοιχησει λιγοτερο χρηματικα απ οτι να αγορασεις αλλο οπλο

Καλησπέρα στην παρέα.Εχω ενα fabarm xlr 5 composite και εχω ενα προβλημα.Τωρα στα κρυα και τις βροχές μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει στον σιδηρόδρομο ενα πραμα σαν πάστα.Ειναι απο την καπνα τις τουφεκιας.Με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το κλείστρο να κινηθεί.Το οπλο το καθαρίζω με G96.Δεν ξερω αν φταίει η σιλικόνη που εχει το συγκεκριμένο καθαριστικό.HELP

Καλησπέρα στην παρέα.Εχω ενα fabarm xlr 5 composite και εχω ενα προβλημα.Τωρα στα κρυα και τις βροχές μετα απο κανα κουτι φυσσιγγια αρχιζει και πιάνει στον σιδηρόδρομο ενα πραμα σαν πάστα.Ειναι απο την καπνα τις τουφεκιας.Με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το κλείστρο να κινηθεί.Το οπλο το καθαρίζω με G96.Δεν ξερω αν φταίει η σιλικόνη που εχει το συγκεκριμένο καθαριστικό.HELP
Τα μέρη του όπλου που έρχονται σε επαφή με τα αέρια πρέπει να είναι στεγνά χωρίς καθόλου λάδι.
Σκούπισε καλά τα λάδια και θα λυθεί το πρόβλημα.

για να γινετε αυτο φιλαρακι αρα παιζει αυτο που ριχνεις μεσα φταιει,,, δεν υπαρχει αλη εξηγησει ,, δεν ειναι φυσιολογικο να αντιδραει ετσι οτι και να ριχνεις απο φυσιγκια και κουτια πολλα η λιγα απλα το υγρο που ριχνεις δεν αντιδρα σωστα οταν γινετε η καυση μετα την τουφεκια μαζευει τα υπολιματα η δεν το δεχετε απο την καυση την θερμοτιτα κ.λ.π και δημιουργει αυτην την παστα που λες αλαξε υγρο η βαζε πιο λιγο !!!

Καλημερα σας
Οπως έχω πει είμαι καινούργιος στο χωρο και θα ήθελα την βοήθειά σας
Έχω μία Μπαϊκάλ καραμπίνα 153 76 πόντους κάνι
Είμαι αριστερόχειρας η καραμπίνα είναι για δεξιούς
Θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκόπευση ή όχι ;;;
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάω να μετρήσω το όπλο εάν είναι στα μέτρα μου που δεν είναι κατά τη γνώμη τη δικιά μου
Προτείνετε κάποια λύση στο τι να κάνω
Σε περίπτωση που θέλει κόντυμα ή αλλαγή του πιτς αν το λέω καλα ;
φιλαρακι εχουμε το ιδιο οπλο μην το αλαζεις θα μετανιωσεις για πολλα ......... αλλα αστο αυτο !!!
εχω φιλο αρηστερο που βαραει με δεξια καραμπινα μια χαρα !!!

κατσε ριξε φυσιγκια μπολικα μαθε το οπλο την συμπεριφορα του το στρωσιμο του στον ωμο σου μην βιαζεσαι να μπαινεις σε μονοπατια μυστηρια και πολυεξοδα μελετησε το οπλο και τον τροπο που βαρας και επομιζεις μελετηστα ολα και καντα συνηθεια απο της συμετοχες σου και της πολες βολες σου μην βιαζεσαι να βγαλεις τοσο συντομα συμπερασματα και να αλαζεις οπλα κοντακια φλαντες παξιμαδια ραουλα και κολοκυθια κατσε βαρα σε στοχους σαν δοκιμη ριξε πολλα φυσιγκια σε διαφορα μετρα με γρηγορη επομιση και μαθε να επομιζεις σωστα και να κοιτας εκει που πρεπει ολα ειναι συνηθεια ,,, αν τωρα κατσις και ασχοληθεις τοσο και δεις οτι κατι δεν σε καθετε καλα τοτε ψαξου πργμα που δεν πιστευω να χρειαστει αλλα λεω τωρα !!!

εγω πρωσωπικα το οπλο και το θεμα σκοπευσεις επομισεις που να κοιταω και γενικα για να γινει προεκτασει του χεριου μου που το δουλευω και ανελιπως καθημερινα στο τριτο χρονο καταλαβα τι παιζει ακριβως με την συμπεριφορα του !!!

μην βιαζεσαι !!!

συγνωμη ξεχασα χαχαχαχα εχω δυο φιλους οχι εναν που βαραν με καραμπινες δεξιες και αυτοι ειναι δεξιοχειρες και βαρα μια χαρα δεν μου εχουν πει ποτε κατι το κακο και εχω κυνηγησει μαζι τους και πανε πολυ καλα !!!

Νομίζω πως κάπως ετσι θα γίνε φιλε γιατι τα οικονομικά ειναι στενά για αλλαγές
Θα ξεκινήσω σκοπευτήριο να εξασκιθω και σε συνδιασμο με το κυνήγι πιστεύω θα βγάλω ακρι
Απλα πολλές φορές απο πολλές γνώμες μπερδεύεσαι. Σήμερα πχ ήταν καλύτερα αν και δεν είχε πουλιά στο καρτέρι πήρα 3 ποιο εύκολα απο τις άλλες φορές !!! Όποτε θα το παλέψω !!!
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου
Η μονη αλλαγή που ίσος κάνω κάποια στιγμη ειναι να παρω την 155 την αριστερι .

Νομίζω πως κάπως ετσι θα γίνε φιλε γιατι τα οικονομικά ειναι στενά για αλλαγές
Θα ξεκινήσω σκοπευτήριο να εξασκιθω και σε συνδιασμο με το κυνήγι πιστεύω θα βγάλω ακρι
Απλα πολλές φορές απο πολλές γνώμες μπερδεύεσαι. Σήμερα πχ ήταν καλύτερα αν και δεν είχε πουλιά στο καρτέρι πήρα 3 ποιο εύκολα απο τις άλλες φορές !!! Όποτε θα το παλέψω !!!
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου
Η μονη αλλαγή που ίσος κάνω κάποια στιγμη ειναι να παρω την 155 την αριστερι .

ισως σε βοηθειση αυτο το βιντεο http://www.ihunt.gr/content/dokimazontas-oplo-mas-ston-pinakavideo

Καλημέρα!Ειχα ξεχάσει να ξεσφιξω το τσοκ του μπαικαλ απο το Φεβρουάριο και εχει κολλήσει...Το εβαλα μεσα σε πετρελεο και θα προσπαθήσω να το βγαλω το βραδυ λετε να βγει?
Τσιμπισα και το γιλεκακι
https://imgur.com/SDRwNTs
Αν δεν ξεσφιξει δοκίμασε και αυτό.
Λύσεις για τα κολλημένα τσοκ
Το τσοκάκι που «κολλάει» στην κάννη του όπλου και σφηνώνει εκεί γίνεται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο και σε δίκαννα και σε καραμπίνες...

• ΚΥΝΗΓΙ
  • 12:05, 10/10/2012

Λίγο η... παραδοσιακή αφροντισιά μας, λίγο η ελλιπής συντήρηση των όπλων και η κυνηγετική απραξία λόγω οικονομικής κρίσης, το τσοκάκι που μένει στο όπλο γίνεται συχνά... ένα σώμα με την κάννη!

Τεχνίτες και οπλουργοί με φήμη και διπλώματα είναι φορές που σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

- «Ξέχνα το, το τσοκάκι δεν βγαίνει, ψάξε για άλλη κάννη», λένε στους πελάτες τους που έχουν υποστεί το πρόβλημα... Οταν όμως μια κάννη κοστίζει εκατοντάδες ευρώ, επιβάλλεται να υπάρξει μια άλλη εναλλακτική λύση. Και αυτήν αναζητούμε σε αυτές τις σελίδες:

Ο ήπιος τρόπος...
Η πιο ήπια μέθοδος αποκόλλησης του τσοκ βασίζεται στη Χημεία και στη Φυσική! Πρώτα θερμαίνεται το στόμιο με πιστολάκι μαλλιών (το γνωστό σεσουάρ) ή απλώς βουτάμε το στόμιο σε ζεστό νερό... Και φυσικά δεν συνιστάται επ’ ουδενί η χρήση φλόγας που λιώνει τις ρίγες!

Αφού ζεσταθεί το μέταλλο, ρίχνουμε διεισδυτικό λάδι -αυτό που χρησιμοποιούν οι μηχανικοί αυτοκινήτων στις κολλημένες βίδες- στην ένωση του τσοκ και της κάννης. Καθώς το μέταλλο ψύχεται, τραβά το λάδι μέσα στο σπείρωμα. Και ενώ γίνεται αυτή χημική διεργασία, βάζουμε το τσοκόκλειδο... στην κατάψυξη!

Αφού δουλέψει το λάδι, ξαναζεσταίνουμε την κάννη και, αμέσως μετά, εισάγουμε το παγωμένο τσοκόκλειδο στο τσοκάκι δοκιμάζοντας να το ξεβιδώσουμε... Η διαστολή της κάννης σε συνδυασμό με τη συστολή του τσοκ (Φυσική) συν τη διαλυτική δράση του λαδιού (Χημεία) συχνά λύνουν το πρόβλημα.

Και αν δεν δουλέψει το παραπάνω κόλπο, πιάνεις την κάννη ή το τσοκόκλειδο στο τσοκ του τόρνου και το ξεβιδώνεις "παραδοσιακά".
Μετά το μάθημα που παίρνεις (οικονομικό) φροντίζεις ΠΑΝΤΑ να βάζεις το σχετικό γράσο στα πάσα του τσοκ ΚΑΙ να το ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά το μάθημα που παίρνεις (οικονομικό) φροντίζεις ΠΑΝΤΑ να βάζεις το σχετικό γράσο στα πάσα του τσοκ ΚΑΙ να το ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Mετα το κυνηγι(ακομη κι αν ριξω λιγες τουφεκιες) καθαριζω παντα κανη και τσοκ,με αποτελεσμα ποτε να μην εχω αντιμετωπισει προβλημα....εξαλλου 5 λεπτα υποθεση ειναι.

Mετα το κυνηγι(ακομη κι αν ριξω λιγες τουφεκιες) καθαριζω παντα κανη και τσοκ,με αποτελεσμα ποτε να μην εχω αντιμετωπισει προβλημα....εξαλλου 5 λεπτα υποθεση ειναι.
Την επαθα εγω προπερσι στην φρανκι μετα από κυνήγι με βροχη ξεχασα να ξεβιδωσω το τσοκ.....το αποτέλεσμα ηταν να μου βγεθ το λαδι....τι πετρελαιο...τι βενζινη...δοκιμασα τα παντα....στο τελος το πηγα σε οπλουργο μου το εβγαλε αλλα μου χαλασε απο το ζεσταμα στην ακρη της κανης ενα σημειο του φιλμ

Back