Προβλήματα και Αντιμετώπιση

Φτιάχνεται Μάκη.Υπάρχουν στο εμπόριο τέτοια φερμουαρ..Αν δυσκολευεσε στην τοποθέτηση σε όποιον ραφτη η μοδίστρα και να πας στο αλλάζει..
το απόγευμα θα πάω ένα παντελόνι για κόντεμα στην μοδίστρα
θα την δείξω κι αν γίνεται καλώς
ευχαριστώ Τασούλη :)

το απόγευμα θα πάω ένα παντελόνι για κόντεμα στην μοδίστρα
θα την δείξω κι αν γίνεται καλώς
ευχαριστώ Τασούλη :)
Η δουλειά της είναι Μακη:)
Αλλά σε περίπτωση που δεν μπορεί αν έχεις υποψιν σου αλλο παρόμοιο μαγαζί κοντά πηγενε το και εκει.ειναι κρίμα να την πετάξεις...

Η δουλειά της είναι Μακη:)
Αλλά σε περίπτωση που δεν μπορεί αν έχεις υποψιν σου αλλο παρόμοιο μαγαζί κοντά πηγενε το και εκει.ειναι κρίμα να την πετάξεις...
όχι θα επιμένω με την μοδίστρα
είναι μια ζουμερή 50αρα ζωντοχήρα
.very funny.

όχι θα επιμένω με την μοδίστρα
είναι μια ζουμερή 50αρα ζωντοχήρα
.very funny.

Υπάρχουν χωριστά κλιπ που μπαίνουν στο φερμουάρ. Κοίτα να μπερδέψεις το φερμουάρ της θήκης με αυτό του παντελονιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η μοδίστρα θα σου την κάνει τη δουλειά..... ;) .micle.

Τι δουλειά έχουν οι τρύπες αερίων αν δεν χτυπιέται επαρκώς το καψούλι; .xm.
Το κλείστρο το έχεις διαλύσει ποτέ βγάζοντας την βελονα και καθαρίζοντας τα πάντα λυμενα;

... έσπασε το κλιπ του φερμουάρ της θήκης η οποία ήταν ολοκαίνουργια περσινή ...
.......................................................
"Οπλοθήκη κατασκευασμένη από ενισχυμένο Oxford Nylon και επένδυση Fleece, χακί χρώματος.
Διαθέτει αορτήρα, 2 εξωτερικές τσέπες και φερμουάρ υψηλής αντοχής." .ha ha.
.very funny.
Φαντάσου να μην ήταν και "υψηλής αντοχής" !!!
.sarcastic.

τελικά την πήρε ο φίλος στο μαγαζί που την είχα πάρει και θα την πάει στον Toxotis
το απόγευμα που βρέθηκα πάλι στον Καλκαντζάκο μου είπαν τα παιδιά εκεί ότι φέτος τους έχουν επιστρέψει αρκετές με την ίδια αιτία kai tiw episkey;azei
πήρα μια άλλη σήμερα στα 20 ευρώ διαφορετικής μάρκας ALLEN αλλά δεν χωράει την καραμπίνα .very funny.
θα την κρατήσω για το s.pose :)

Last edited:
Μάκη έχω ακριβώς την ίδια και μου έσπασε και μένα φέτος το φερμουάρ.
8 ευρώ μου πήρε για να το αλλάξει αλλά έκανε μια εβδομάδα να φέρει το φερμουάρ από Θεσσαλονίκη.

Μάκη έχω ακριβώς την ίδια και μου έσπασε και μένα φέτος το φερμουάρ.
8 ευρώ μου πήρε για να το αλλάξει αλλά έκανε μια εβδομάδα να φέρει το φερμουάρ από Θεσσαλονίκη.
έχει θέμα με τα φερμουάρ.......κακή παρτίδα......και είναι πολύ καλή ρε παιδί μου και βολικότατη

Τελικά επί της διαδικασίας να φτιάξω την καινούργια βελόνα παρατήρησα ότι και η άλλη έχει μια ψιλορογμή. Βέβαια η διαδικασία για την πρώτη ήταν επίπονη και δύσκολη γέμισμα, λιμάρισμα και ξανά και ξανά. Οπότε λέω να την αφήσω αυτήν στην τύχη της .
Τα ερωτήματα είναι :
  • Υπάρχει κανένα υλικό που θα μπορούσα να βάλω στην ρωγμή για προσωρινή ενίσχυση;
  • Σίγουρα η βελόνα που έφτιαξα χρειάζεται "βαφή" δεν γίνεται εύθραυστη στην κρούση με την βαφή;

Τελικά επί της διαδικασίας να φτιάξω την καινούργια βελόνα παρατήρησα ότι και η άλλη έχει μια ψιλορογμή. Βέβαια η διαδικασία για την πρώτη ήταν επίπονη και δύσκολη γέμισμα, λιμάρισμα και ξανά και ξανά. Οπότε λέω να την αφήσω αυτήν στην τύχη της .
Τα ερωτήματα είναι :
  • Υπάρχει κανένα υλικό που θα μπορούσα να βάλω στην ρωγμή για προσωρινή ενίσχυση;
  • Σίγουρα η βελόνα που έφτιαξα χρειάζεται "βαφή" δεν γίνεται εύθραυστη στην κρούση με την βαφή;
Τέτοιο υλικό γεμισματος δεν έχω ακούσει να υπαρχει.
Το καψούλι στο οποίο κτυπανε οι βελονες είναι μαλακο μέταλλο, οπότε οι βελονες αντέχουν χιλιάδες χτυπήματα.

Back