Ένα νερό της φωτιάς, το χτύπαγα τώρα πάντωςΔεν ξέρω αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι τις ελαττωματικές παρτίδες τις εξάγουν και τις παίρνουν οι Ινδιάνοι
Ένα νερό της φωτιάς, το χτύπαγα τώρα πάντωςΔεν ξέρω αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι τις ελαττωματικές παρτίδες τις εξάγουν και τις παίρνουν οι Ινδιάνοι
Ουγκ!Ένα νερό της φωτιάς, το χτύπαγα τώρα πάντως
πως τα καταφεραν εταιρειες ΚΟΛΟΣΣΟΙ κι έκαναν πατάτες; οεο;;;εξαρταται αν εφαρμοζουν Διοικηση Ολικης Ποιοτητας...ενας κυκλος του Deming ή ενα διαγραμμα Ishikawa, η μεθοδος Benchmarking η αναλυση SWOT, σιγουρα θα τους παρειχε ανατροφοδοτηση και πληροφορηση για να ελαχιστοποιησουν αυτα τα προβληματα
Γιου τοκιν του μινα ..δες ρε Γιαννη..εγω το παω λαου λαου και ερχεται ο Βασιλης και πεταει εναν Αϊνσταιν....και ψαχνουμε μετα να βρουμε ακρη...ειδες;;;
Γιατί θεωρούν όλοι δεδομένο ότι η ανθρωπότητα θα βρίσκεται πάντα στην ίδια κατάσταση και αυτοί κάνοντας σχέδια και σωστούς υπολογισμούς με στόχους πάντα θα κερδοφόρουν .Στο μυαλό κανενός δεν πάει ότι μπορεί να έχω χασουρα .Τα ρίσκα κυνδυνου που υπολογιζουν και καλά είναι για γέλια και για κλάματα γι'αυτό στο τέλος αρχιζουν τα δεύτερα (κλάματα).πως τα καταφεραν εταιρειες ΚΟΛΟΣΣΟΙ κι έκαναν πατάτες; οεο;;;
και τα ριξανε στοον κόβιντ......
αφήστε τον Έλληνα βιοτέχνη... εδώ μιλάμε για Κολοσσούς.....
ΝΤΑ.......Γιου τοκιν του μι
Α, κι τι μι ρωτσειςΝΤΑ.......
Η κονομα ενδιαφέρει όχι η βελτίωση που προϋποθέτει και ένα μέρος του κέρδους να πάει εκεί.παντως παιδες σοβαρα τωρα, τα παραπανω που αναφερθηκαν για Διοικηση ολικης ποιοτητας κλπ ειναι παρα πολυ βασικα εργαλεια για να μπορει μια εταιρεια να λαμβανει το απαραιτητο feedback..και να βελτιωνεται διαρκως
Μάριε μεγάλες, σε σχετικά μεγέθη με βάση την αγορά τους και τους υπόλοιπους ανταγωνιστές τους μπορεί να είναι, αλλά σύγχρονες και σοβαρές σε νοοτροπία και διοίκηση με τίποτα... Από τα site τους αδυνατείς να βρεις ουσιαστικές πληροφορίες για όραμα, αποστολή ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ουσίας διοικησης, ακόμα και επί του αντικειμένου τους μόνο υπερβολές και ευχολόγια λες και μιλάνε για παιχνίδια σε 5χρονα...πως τα καταφεραν εταιρειες ΚΟΛΟΣΣΟΙ κι έκαναν πατάτες; οεο;;;
και τα ριξανε στοον κόβιντ......
αφήστε τον Έλληνα βιοτέχνη... εδώ μιλάμε για Κολοσσούς.....