Προβληματικά όπλα (βλάβες,φθορές,κλπ)

Ρε Νίκο άκουσα τον έναν άκουσα τον άλλον άμα δεν ξέρεις, πες την γνώμη σου όμορφα και ωραία και άσε να μιλήσει κάποιος που τα είχε αυτά τα όπλα και ακαθάριστα και δεν είχαν κάνει εμπλοκή ποτέ! Άμα δεν είσαι σίγουρος για κάτι η δεν έχεις στην κατοχή σου να μην λές ότι να ναι τα όπλα δεν είναι φυσίγγια. (Ηρέμησε λίγο και εσύ κάι ο άλλος γιατί εδώ μπαίνουμε λίγο να ξεχαστούμε λίγο από τα προβλήματα μας και να μιλήσουμε για την τρέλα μας όμορφα και ωραία)
Είπα ξεκάθαρα την πήρε καινούρια ένας φίλος που κυνηγάμε μαζί λαγό και στα 9 φυσίγγια άρχισε τα κολλήματα και δεν το πίστευα για τόσα λεφτά που λέω κάτι άσχετο?

Ένας φίλος μου που πάμε μαζί στο κυνήγι την πήρε καινούρια και στα 9 φυσίγγια άρχισε τις εμπλοκές και άλλος ένας την πήρε μεταχειρη και τον γαμησε στα, κολλήματα και τα ίδια έχω δει και από 300 μακρυά από αυτές στην τελική αν θέλεις μπλεξίματα και μετριοτητες δεν παίρνεις μια μπενελι?
Πες τα φίλε μου! Εγώ κυνηγάω με ρεμιγκντον χρόνια, πρόβλημα μηδέν! Τουφεκιά; Όνειρο ΑΛΛΆ ήθελα μια κ@ρι*Λίτσα να με παιδεύει. Πήρα και μια μπενελι για να ζήσω λίγο τη μετριότητα βρε αδελφέ! .cofee.;)

Πες τα φίλε μου! Εγώ κυνηγάω με ρεμιγκντον χρόνια, πρόβλημα μηδέν! Τουφεκιά; Όνειρο ΑΛΛΆ ήθελα μια κ@ρι*Λίτσα να με παιδεύει. Πήρα και μια μπενελι για να ζήσω λίγο τη μετριότητα βρε αδελφέ! .cofee.;)
Δεν θέλω ούτε να βλέπω τα μπενελι αλλά μπροστά σε αυτές τις 2 χίλιες φορές μπενελι

Είσαι πραγματικός survivor στα δύσκολα την κάνεις ρόπαλο.

Κοιτάξτε το ότι ένα όπλο έβγαλε πρόβλημα ή δύο δε χαρακτηρίζει όλη την εταιρία.Βεβαια στο μηχανολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε είναι αδικαιολόγητο αλλά δικαιολογείται από τη ταχεία μαζική παραγωγή.Τα όπλα όπως και τα αυτοκίνητα έχει τα α κατηγορία και τα παρεμφερείς β κατηγορία για να πέσει το κόστος για χαμηλότερα βαλαντια.Ετσι η optima η ηa400 δεν είναι δυνατόν να είναι το ίδιο με τις φθηνότερες τυπυΑ300 όπως και και belmonte δεν είναι δυνατόν να είναι όπως η benelli ,όπως το skoda γκρουπ volkswagen αλλά είναι δεύτερο σε κλάση από τα vw,η mersedes c κατώτερη από την Ε η bmv 320 κατώτερη από την 520 κτλ Δυστυχώς τα οικονομικά μοντέλα δεν στερούνται μόνο ομορφιάς και φινιρίσματος πολλές φορές στερούνται και ποιότητα υλικών και ανάλογης κατασκευαστικήςπροσοχής για όσους καταλαβαίνουν τι λέω .Μπορεί να σε βγάλουν μια ζωή ασπροπροσωπο αλλά την ποιότητα και την αξιοπιστία του ανώτερου οικονομικά μοντέλου θα την έχεις λιγότερο εξασφαλισμένη,θα κάνεις τη δουλειά σου και με αυτογεμες των 400€ όπως και με αυτοκίνητο των 2000€ αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο.Π.χ το αξιοπιστοτερο όπλο εκτός δικανου είναι η επαναληπτική αλλά βλέπεις έναν στους 10.000 να κυνηγά με τέτοια άσχετα αν έχει και παμφθηνα.

Θα αναφέρω και κάτι για την bereta παρόλο που την θεωρώ κορυφαία εταιρία έχει για μένα λίγο μπλεχτεί με τα μοντέλα,π.χ Για τη belmonte είναι ένα βήμα στην αδράνεια μετά την επιτυχημένη vitoria ok, Τώρα για την α300 γιατί να την πάρω και να μην πάρω μια 390 στα 500 € που την θεωρώ καλύτερη Α350extrema 10ασφαιρη προσφορά για τον Έλληνα γουρουνοκυνηγο και μόνο όπλο που θα κουβαλάς να σου κοπούν τα χέρια ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση του με 10 φυσίγγια άτοπα πράγματα που φάνηκε γιατί δεν τράβηξαν στην αγορά .Θεωρώ πως μετά τις επιτυχίες τις 390 και της optima θέλησε να καταλάβει όλη τη γκάμα και απέτυχε όπως απέτυχε και η 304 αλλά αυτό δεν ήταν της εταιρίας θέμα αλλά της μαλακίας των κυνηγών για το συγκεκριμένο όπλο.Ενα όπλο της κάτω των 3 κιλών 3σφαιρο που είναι και να κάνει 1000αρικο που πολλοί θα το έπαιρναν και για τη μειωμένη (αερίων)ανάκρουση και για την αξιοπιστία και για το βάρος αλλά και για την τιμή .Παρά μας αρχίζει στα lite λες και είναι προϊόντα διατροφής που ούτε είναι πενταλαφρα αλλά είναι και ακριβά.

Ρωτα έναν εμπορα ότι και να σου πω θα το αμφισβητήσεις αυτό που δεν αμφισβήτητε είναι ότι αυτά τα δύο οπλακια είναι αποτυχημένες εκδόσεις της μπερετα και όπως λες εσύ ότι προσπάθησες να το κόλλησεις εγώ με την ίδια ευκολία σου λέω ότι μπροστά μου έχω δει 300 που δεν έριχνε δεύτερη και υπάρχουν και πολλοί ακόμα που τα έχουν δει αυτά oποτε δεν υπάρχει αμφισβήτηση
Απο ο,τι καταλαβαινω δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται!!!

Μπορεί να έτυχε μπροστά του σε δύο όπλα προβληματικά Γιάννη .Εξαλου ενώ κυκλοφορεί καιρό δεν ακούγεται όπως το προκάτοχό es100 Vitoria..Χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστερεί προσωπικά vitoria έχω δει πολλές και έχω κυνηγήσει και τσίχλες με μια για τη belmonte δεν έχω ιδέα.Εσυ που τη γνωρίζεις και είσαι ικανοποιημένος είναι λογικό να έχεις άλλη άποψη.

Απο ο,τι καταλαβαινω δεν εχεις ιδεα περι τινος προκειται!!!
Eιπα τι έχω δει κατασκεύαζεται Ισπανία και μέρη Τουρκία τώρα οποίος θέλει ας τις αγοράσει εγω και πολλοί άλλοι εδώ δεν τα θέλουμε ούτε χάρισμα τώρα αν εσύ την έχεις και θίγεσαι δεν είναι δικό μου πρόβλημα

Μπορεί να έτυχε μπροστά του σε δύο όπλα προβληματικά Γιάννη .Εξαλου ενώ κυκλοφορεί καιρό δεν ακούγεται όπως το προκάτοχό es100 Vitoria..Χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστερεί προσωπικά vitoria έχω δει πολλές και έχω κυνηγήσει και τσίχλες με μια για τη belmonte δεν έχω ιδέα.Εσυ που τη γνωρίζεις και είσαι ικανοποιημένος είναι λογικό να έχεις άλλη άποψη.
Φίλε κατασκευή Ισπανία και ότι έκανε από το 9 φυσίγγι κολλήματα τα λέει όλα εγώ απλά προσπαθώ να προφύλαξη κάποιον από το να πάρει κάτι άχρηστο μιας και για να κοιτάζει εκεί δεν θα μπορεί να πάρει άλλο και του χρόνου τώρα δεν λέω τίποτα άλλο γιατί τα παλικάρια παρεξηγούντε και μιλάνε προσβλητικά λες και θα γίνει καλύτερο όπλο η μπελμοντε επειδή δεν θα πούμε τα μειονέκτηματα

Παρακολουθωντας την συζητηση επιβεβαιωνεται για ακομα μια φορα πως το ποιο φτηνο διπλοσκανδαλο δικανο ειναι ποιο αξιοπιστο απο την ποιο ακριβη καραμπινα μαζικης παραγωγης!!!!!!!!
Μη το λες..

Ένας φίλος μου που πάμε μαζί στο κυνήγι την πήρε καινούρια και στα 9 φυσίγγια άρχισε τις εμπλοκές και άλλος ένας την πήρε μεταχειρη και τον γαμησε στα, κολλήματα και τα ίδια έχω δει και από 300 μακρυά από αυτές στην τελική αν θέλεις μπλεξίματα και μετριοτητες δεν παίρνεις μια μπενελι?
Ε αμα δε νε καλα και τα μπενελια η μπελμοντε θα γλυτώσει

Εγω προχθες ενω ειχα καθαρισει σχολαστικοτατα παρακαλω τη 391 μου παω στο καρτερι ερχετε η φασσα πατα σκανδαλη τιποτα ξανα ξανα τιποτα το λυνω και ειχε παει ενα κλαδακι στη σκανδαλοθηκη αλιθινονπεριστατικο και διπλα μπενελλακιας να με κοιταει ξερετε πως αχαχαψαψ μη παρει κανεις μπερεττα τελος αχρηστες

Back