Γιαννη πως συγκρινεις δυο τελειως διαφορετικα οπλα?????? Benelli και Win ειχαν ιδιο τσοκ???ειχαν ιδιο μηκος καννης??? ειχαν ιδιο αυλο????Ηρακλή όταν όλα είναι καλά συμφωνώ μαζί σου όταν ξυπνήσεις ένα πρωί και πας εστω για τσίχλες και δεις το θερμόμετρο -10 το χω δει πολλές φορές και με τα φυσίγγια που δε θα πολύ πάνε κάποια όπλα ρίχνουν καλύτερα εκεί εστιαζω εγώ γιατί το χω ζήσει με δοκιμασμένα φυσίγγια ιδιογομωσης με καλά αποτελέσματα μια μπενελι και μια wintsister.ενα ξημέρωμα στη Πελοπόννησο σε κάθε ντουφέκια της μπενελι οι τσίχλες πέφτανε σκουζωντας λες και τις εσφαζες τουλάχιστον οι μισές ενώ από την Αμερικάνα στουπια ενώ στο νορμάλ καιρό ήταν όλα καλά και για τα δύο όπλα .Εγώ γράφω ότι έχω δει κατά 90% και κάποια πράγματα από δύο ανθρώπους που ρίχνουν με όλα έχουν από όλα και είναι και δυνατοί σκοπευτές και όχι τυχαίοι.Δεν συμπεριφέρονται όλες οι κανες το ίδιο στις καιρικές συνθήκες γι'αυτό το πινάκακι σου δείχνει μόνο τη συμπεριφορά στη συγκεκριμενη στιγμή ότι και να λέει ο κάθε ένας πράγμα που έχω διαπιστώσει δε μπορεί να μου αλλάξει άποψη ουδείς.Φιλε δοκίμαζα φυσίγγια όταν γέμιζα πριν ξημερώσει με τα φώτα αναμμένα για να βλέπω τι κάνουν στις συνθήκες εκείνες και τα φυσίγγια και το όπλο λοιπόν όπως ζοριζεται το φυσίγγι όταν δυσκολέψουν τα πράγματα και θέλει άλλες αναλογίες έτσι ζοριζονται και κάποια όπλα αλλά πολύ αλλά ελάχιστο δεν είναι μόνο φυσίγγι όλα αλλιώς θα είχαμε μια μάρκα όπλων και δεν θα ακούγαμε υπέρ και κατά βλητικα που κάποιοι δεν τα αποδέχονται δικαίωμα τους, εγώ δεν πιστεύω ότι όλα ρίχνουν το ίδιο ούτε ότι το πινάκακι λέει ολοκληρωμένα πράγματα (μονοδιάστατη απεικόνιση δείχνει στο τρισδιάστατο κόσμο και αν βάλω και τη διατήρηση που εξαρτάται ακόμη και από την βαρομετρική πίεση πάμε για 4 παράγοντες μικρή σημασία μικρή υφίσταται όμως και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Τα όπλα φαίνονται στα δύσκολα καιρικά και στα άνω των 40 μέτρων ντουφεκιες εκεί αλλά σκοτώνουν συχνά αλλά σπάνια αλλά θέλουν 2extra ful και άλλο σκοτώνει με mod αυτή είναι η διαφορά .
Δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση αποτελεσματικοτητας σε δυο οπλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα ακομα και με τα ιδια φυσιγγια.......σιγουρα καποιο θα αδικηθει και ισως αδικα.
Οσο για τα οπλα Γιαννη μου δεν αποτελει κριτηριο ποιοτητας τα καιρικα φαινομενα ουτε το ποσο μακρυα σκοτωνουν.....αλλα ειναι εκεινα που κανουν ενα οπλο καλο..........στην ιδια αποσταση θα σκοτωσει ενα μονοκανο Baikal οσο και ενα H&H με τα ιδια φυσιγγια