Προβληματικά όπλα (βλάβες,φθορές,κλπ)

τέταρτον εαν δεν μπορούμε να κρατήσουμε ΣΤΑΘΕΡΕΣ όλες τις παραμέτρους, επαναλαμβάνουμε το πείραμα μέχρι να προκύψει ΑΣΦΑΛΗΣ στατιστικός πληθυσμός
η μεθοδολογια ολων μας εδω πασχει. Δεν κανουμε πολλες τουφεκιες , ετσι ωστε να εξισορροπηθει το πιθανο (αλλα βεβαιο) σφαλμα , απο την αδυναμια να κρατησουμε σταθερες ολες τις παραμετρους

Δηλαδή αμφισβητείς τις δικές μου δοκιμές τα δικά μου αποτελέσματα,αλλά και τα δικά σου .... Μου έγραψες χθες κάποια αποτελέσματα δοκιμών σου με 1* τσοκ που τα πιάνω και τα ξεπερνάω με 3* τσοκ ........ Πάλι σε χάνω Βασίλη...... Πριν από λίγο καιρό ανέβασες κάποιες δοκιμές σου με φυσίγγια nsi , Remington κλπ ,έχεις γράψει τα αποτελέσματα........ Στείλε μου δύο -τρια από το καθένα να δούμε τι θα βγει....... Αλλά δε σε βλέπω πρόθυμο........
Δεν τις αμφισβητώ τις δοκιμές σου.
Ελπίζω να μην αμφισβητείς και εσύ όλων των άλλων.
Θεωρώ ότι οι πιο ασφαλείς δοκιμές είναι αυτές με την Rem (το σφιχτότερο όπλο όλων) οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου στείλω φυσίγγια.
Εξάλλου με την τροπή που πήρε η συζήτηση θέλω να είμαι μπροστά στις δοκιμές, ίδια μέρα, ίδια ώρα !!!
Μην το πάρεις προσωπικά, έχω ακούσει και έχω δει πολλά σε δοκιμές.

Εξάλλου πως θα μαλώνουμε αν βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα ;;;

ps
Νομίζω ότι οι Benelli επηρεάζονται από την υγρασία. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Αστείο ...

Δεν τις αμφισβητώ τις δοκιμές σου.
Ελπίζω να μην αμφισβητείς και εσύ όλων των άλλων.
Θεωρώ ότι οι πιο ασφαλείς δοκιμές είναι αυτές με την Rem (το σφιχτότερο όπλο όλων) οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου στείλω φυσίγγια.
Εξάλλου με την τροπή που πήρε η συζήτηση θέλω να είμαι μπροστά στις δοκιμές, ίδια μέρα, ίδια ώρα !!!
Μην το πάρεις προσωπικά, έχω ακούσει και έχω δει πολλά σε δοκιμές.

Εξάλλου πως θα μαλώνουμε αν βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα ;;;

ps
Νομίζω ότι οι Benelli επηρεάζονται από την υγρασία. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Αστείο ...
Σιγά το αστείο‼️ούτε ημι δεν ήταν αυτό‼️1/4 από αστείο κ αν‼️

Καλησπέρα Γιάννη.... Τις ταχύτητες πρέπει να τις μετρήσεις με χρονογράφο για να δεις ταχύτητα σκαγιων κι όχι της ντουφέκιες γενικά . Η ντουφέκια μπορεί να πάει πιο γρήγορα στο στόχο απλά επειδή το ένα όπλο έχει καλύτερη ταχύτητα σκανδάλης άσχετα από την ταχύτητα των σκαγιων.....
Εντάξει δεκτό όταν συγκρίνουμε φυσίγγια ότι και να διεχνει είναι αναλογικό.Αλλα όλοι αυτοί οι ταχογραφοι ποιος λέει ότι είναι για σκάγια και ότι μετράνε σωστά ? Ερώτηση κάνω δεν έχω ασχοληθεί ποτέ γιατί απλά δε με ενδιέφερε γιατί όταν γέμιζα ήταν φορτωμένα τα φυσίγγια μου και σκότωναν πιο πέρα από όσο μπορούσα έτσι δε χρειαζόταν να μετρήσω κάτι.

Με το αλεύρι όλα δίνουν μεγάλες συγκεντρώσεις γιατί προστατεύει τα σκάγια και διορθώνει κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα που θα περνάμε από έναν κοντό απότομο κώνο........
Ο κώνος με βάση 2 δοκιμές που υπάρχουν στο internet από ανεξάρτητους (χρηματικά) μελετητές προσφέρει από 0% μέχρι 3%.
Δοκιμές με @@, όχι @@ δοκιμές (όπως κάνουμε όλοι μας).
Δεν έχουν τίποτα να κεδίσουν ούτε να χάσουν γι αυτό τους πιστεύω.

Εδώ στην Ελλάδα λέγεται ότι αυξάνει την συγκέντρωση πάντα, μέχρι 10%.
Σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι.
Οκ με δυσκολία το πιστεύω, αλλά δεν πιστεύω ότι το 10% θα μου δώσει κάτι κυνηγετικά ώστε να διακινδυνεύσω τρεχάματα αν κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανουργικά ή τραυματισμό.

Είναι στα αγγλικά. Αν θες τις ανεβάζω.

Ο κώνος με βάση 2 δοκιμές που υπάρχουν στο internet από ανεξάρτητους (χρηματικά) μελετητές προσφέρει από 0% μέχρι 3%.

Οκ με δυσκολία το πιστεύω, αλλά δεν πιστεύω ότι το 10% θα μου δώσει κάτι κυνηγετικά ώστε να διακινδυνεύσω τρεχάματα αν κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανουργικά ή τραυματισμό.

Άμα τις έκαναν και Άγγλοι σωθηκαμε τρύπιες θα ναι σαν και αυτούς .

Επεσε κ το τελευταίο αγνο θρεντ εδω μεσα.. (χωρίς γραφηματα)...αντε... Ανεβασε τες
Ωωωω ρε τι με φτιάνς τώρα ...

Πάρτες
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές.4204/page-25#post-747292

Και αν πιστεύω το 10% (με δυσκολία πάντως) είναι γιατί εδώ στο Ελλάντα δοκιμάζουμε με φθηνοφύσιγγα και τσιχλοφύσσιγα ΓΤΠ.
Αυτοί δοκιμάζουν με καλύτερα φυσίγγια.

Σε δική μου δοκιμή πάντως με όπλο με επιμηκυμένο κώνο και διευρυμένο αυλό εναντίων σκορποσκαγιάστρας (ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδια φυσίγγια) τα αποτελέσματα (συγκεντρώσεις) σε 3 φυσίγγια δεν ήταν πάλι κυνηγετικά ουσιώδη.

Βρε άντε χαρείτε το κυνήγι με ότι όπλο έχετε, καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.

Βρε άντε χαρείτε το κυνήγι με ότι όπλο έχετε, καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.
Λεω να φτιαξουμε ενα αντιστοιχο θεμα για ψησταριες

Καρβουνο υγραεριο μοτερ ανοξειδωτες βαρελια με πυροτουβλο κλπ

Εαν βαλεις και εκει γραφικη παρασταση θα σε ταισω γραφικη προβατινα!

Θα σου βαλω στο πιατο διαφημιση απο κασαπη .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

.sarcastic. Γιατί να μην βελτιώσω κατά 3% την ντουφεκια μου ενώ ρευομαι άυπνος τις χθεσινές μπύρες? Κακό είναι?
Στο κατουρημα να βλεπεις την συγκεντρωση μετα τις μπυρες γιατι η περιφερεια τα κανει ολα μανταρα .sarcastic.

Attachments

• 66875677-022B-4C00-89E0-FE1411844C9E.jpeg
    66875677-022B-4C00-89E0-FE1411844C9E.jpeg
    11,6 KB · Προβολές: 32
Μου θυμιζετε εναν φιλο που κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδι τις Benelli (σημειωτεον κυνηγαει με Benelli)...εκανε αλλο φιλο και πουλησε την καινουρια του Benelli για να παρει μια παλαιοτερη Benelli.....!! Κατ'εμε....αυτο με τις benelli που βλεπουν πολλοι ειναι οτι τα μαμα τσοκ που προσφερει ειναι πιο ανοιχτα σε σχεση με τους αυλους....θελει ενα ψαξιμο εκει....και το μεγαλυτερο ψαξιμο.....τα "μετρα" σε ολα τα οπλα!!!
Τα τσοκ της benelli ειναι κατασκευασμενα για 18.41 αυλο και αντιστοιχουν οι συσφιξεις σύμφωνα με το ευρωπαικο προτυπο σωστα. Εαν ομως ο αυλος τυχει 18.3 τοτε ερχονται ενα τσοκ ποιο ανοιχτα.Για τον λογο αυτο απευθυνομαι και σε οσους δοκιμαζουν συγκρινουν οπλα να εξεταζουν οταν ριχνουν τα τσοκ να ειναι ιδιας συσφιξης. πχ το Ic τσοκ της δικης μου Μ2 με αυλο 18.3 ειναι 18.10 δηλ 0.20 εαν το συγκρινω με ενα αλλο Μ2 με αυλο 18.41 δηλ 0.31 θα λεω οταν βλεπω τα αποτελεσματα στον πινακα νεροσωληνα μου επεσε πουλατο τωρα που ειναι νωρις.Προσοχη λοιπον στις δοκιμες μας.

Εγω θα το πω απλα.....
Καποιοι....η πρεπει να πεταξουν τα οπλα τους.....η πρεπει να μαθουν να γεμιζουν φυσιγγια...

View attachment 55086
View attachment 55087

View attachment 55088

View attachment 55090

Αυτες τις ταχυτητες με αυτες τις Αποκλισεις σε συγκεντρωση.....Νεροσωληνες δεν μπορουν να τις
βγαλουν....
Ο καθε ενας....ας πιστευει οτι γουσταρει....και μην με ''προκαλεσετε''.....εχω πολλες δοκιμες ακομα
με κεντηματα απο τις Benelli !!
Με εσωσες ετοιμος ημουν να ανεβασω τη M2 στο car.gr.Αλλα σκεφτομαι οτι με κεινα και με τουτα που εχουν ανεβασει συναδελφοι απο τις δοκιμες ποιος θα αγορασει την νεροσωληνα.Μας χαλασαν και την μεταπώληση.

Βασίλη........ Να συννενοουμαστε....
Μιλάω για εργοστασιακό κώνο όχι after market....... Η beretta optima έχεις μεγάλο εργοστασιακό κώνο ........ Και να είσαι σίγουρος ότι αυτό προσφέρει..
......

.

Back