Προβληματικά όπλα (βλάβες,φθορές,κλπ)

Ευχαριστώ Θοδωρή για την πληροφορία.

Θα προτιμήσω να μην προβώ σε αναβάθμιση βλητικής απόδοσης γιατί θα κοστίσει όσο μισή v3 ή m2 με αμφίβολα αποτελέσματα.

Ο κύλινδρος και το IC πόσο έσφιξε από τις μετατροπές ;
Βασίλη δεν έχω ρίξει με κυλινδο δεν ξέρω

Το εχω παθει σε δοκιμες με εμπορικα φυσιγγια....οπως και σε μια baikal mp153 s.magnum.....πηραμε παχυμετρο και ειδαμε τι φταιει
αυτό το πρωτοδιαπίστωσα πιτσιρικάς ήμουν δεν ήμουν 20 χρονών με 2 μπενέλλες φίλων
με τα *** τσοκ τα μαμίσια η μια έβγαζε ανοιχτές κι η αλλη κλειστες τουφεκιες
έφταιγαν οι αυλοι 18,3 και 18,4 αλλά ΚΑΙ τα τσοκ 17,9 και 17,8 (0,4 και 0,60 αντίστοιχα)

η κοντρα μπερετάκηδων μπενελλάκηδων καλά κρατεί

τώρα αναρωτηθείτε:
πως γίνεται ο ίδιος όμιλος (μπερέττα)
να εχει διαπιστώσει πως ένα προιόν του "πάσχει" σε σχέση με ένα άλλο και να το επιτρέπει!!!!
δεν χάνει χρήμα ο όμιλος από τις "κακές" μπενέλλες;

υ.γ. πάρτε φράνκι, φτιάχνονται από την μπενέλλι εκτός τις κάννες που φτιάχνονται από την μπερέττα (έτσι λέει ο "μύθος") .yelling.

Εγραψε ο τεο βιρζινια πως δεν σκοτώνει καλα η μπενελλι και γράφτηκαν 10 σελιδες.διαβασα πως δεν ειναι σωστό να δοκιμάζουμε στον κυνηγότοπο,μα για αυτον δεν γίνεται ολος ο καυγάς?ολοι αυτοι η μελετητές της τουφεκιάς καταληξαν στα ίδια γιατι χαρτια και σκαγια μετραγαν.τα παπια ειναι για μενα το τελευταίο συνορο του λειοκανου εκει στους δύσκολους καιρούς φενονται ολα,ολα τα μελοι που γράφουν πως δεν υπάρχουν διαφορές ειναι Παπιατζήδες?δοκιμασαν μακρινές βολες και δεν ειδαν καμια διάφορα?αν κυνηγας αμερικανικα με φιντες και κλαρινα στα 15 μετρα ολα σκοτώνουν απο εκεί και περα φενεται ποιο ειναι οπλο και ποιο νεροσοληνας.
Χωρις να το παρεις στραβα φιλε μου πιο οπλο ξεχωρισε για σενα στο βαλτο???

Τα όπλα που ξεχωρίζουν στο βάλτο δεν τα λέμε Τόλη ‼️ κ δεν τα λέμε, διότι όσοι έχουν πάει εύρο έχουν πάει με όλες τις μάρκες κ μόνο για φυσίγγια στο κρύο....ψαχνοντουσαν‼️

πιο οπλο ξεχωρισε στο βαλτο???
Αυτό που έχει αυτά μέσα και φαρμακοχέρη από πίσω να τα σιάζει
.very funny.

ps
σε #2 ... τα #4 έχουν πρόβλημα με την υγρασία ... .sarcastic.

1662624492700.png

1662625012862.png

Αν δεν δουλέψουν αυτά ... τότε αυτά που μου χάρισε ο @Johnny brow Federal 3" BB
1662625254115.png

Αν ο βαρκάρης είναι γνωστός Lambro #6 διασποράς !!! :cool:

ps
Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά ξεκινήστε σκοπευτήριο ...

Τώρα όμως με τα ατσάλια δεν έχω πείρα ...
Θα μας πουν αυτοί που ρίχνουν ...

Τα τσοκ της benelli ειναι κατασκευασμενα για 18.41 αυλο και αντιστοιχουν οι συσφιξεις σύμφωνα με το ευρωπαικο προτυπο σωστα. Εαν ομως ο αυλος τυχει 18.3 τοτε ερχονται ενα τσοκ ποιο ανοιχτα.Για τον λογο αυτο απευθυνομαι και σε οσους δοκιμαζουν συγκρινουν οπλα να εξεταζουν οταν ριχνουν τα τσοκ να ειναι ιδιας συσφιξης. πχ το Ic τσοκ της δικης μου Μ2 με αυλο 18.3 ειναι 18.10 δηλ 0.20 εαν το συγκρινω με ενα αλλο Μ2 με αυλο 18.41 δηλ 0.31 θα λεω οταν βλεπω τα αποτελεσματα στον πινακα νεροσωληνα μου επεσε πουλατο τωρα που ειναι νωρις.Προσοχη λοιπον στις δοκιμες μας.

έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιο να γράφω:
ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΤΣΟΚ
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΣΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ
1662630427489.png

Ωχχχχ βλέπω να πιάνουν όλοι τα παχύμετρα τώρα.
.big smile.
Σωστός ο @PITER !!!

Το Gemini Full δεν το έχω μετρήσει ... το ξέχασα οπότε ότι γράφει ο κατασκευαστής.
Θα το μετρήσω εν καιρώ ...

Last edited:
Αυτό που έχει αυτά μέσα και φαρμακοχέρη από πίσω να τα σιάζει
.very funny.

ps
σε #2 ... τα #4 έχουν πρόβλημα με την υγρασία ... .sarcastic.

View attachment 55182

View attachment 55184

Αν δεν δουλέψουν αυτά ... τότε αυτά που μου χάρισε ο @Johnny brow Federal 3" BB
View attachment 55185

Αν ο βαρκάρης είναι γνωστός Lambro #6 διασποράς !!! :cool:

ps
Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά ξεκινήστε σκοπευτήριο ...

Τώρα όμως με τα ατσάλια δεν έχω πείρα ...
Θα μας πουν αυτοί που ρίχνουν ...
Θα συμφωνισω στα νιτρομαγκ πραγματικα ριχνεις και βαριεσε να πας μεχρι εκει να το παρεις

Προβληματικό όπλο είναι αυτό που παρουσιάζει συχνά προβλήματα και δεν επιλύονται εύκολα ή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά .Συνήθως τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν τέτοια από κει και πέρα όλα σκοτώνουν αν σκοπεύεις σωστά αλλά κάποια πιο εύκολα και μακρύτερα χωρίς παραγγελίες και χτισίματα για πάρτη τους αυτό είναι το ρεζουμε της υπόθεσης που κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν και έχω ζαλιστεί με τα πινάκακια και τις αναλογίες και το 5% η το 10% δεν έχει σημασία αποδειχθε μου ότι είναι έτσι και όχι γιουβέτσι για τι ο βλητικος μετά από διοξίνες πριν 60χρινια λέει έτσι και εγώ σε πιστεύω τι βλέπεις αλλά δεν το αποδέχομαι λες και ήταν κανένας μπροστά στις δοκιμές πριν 50 χρόνια η στις δοκιμές των δικών μας ειδικών που γράφουν άρθρα που δεν ξέρω ποιος τους έχει βαφτίσει ειδικούς η μεγαλύτερη αποδείξει είναι η ζωντανή που την βιώνεις μόνος σου και καταλαβαινεις τη διαφορά όπλου με οπλο τα υπόλοιπα είναι μια ωραία εγκυκλοπαιδική κουβέντα.

Προβληματικό όπλο είναι αυτό που παρουσιάζει συχνά προβλήματα και δεν επιλύονται εύκολα ή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά .Συνήθως τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν τέτοια από κει και πέρα όλα σκοτώνουν αν σκοπεύεις σωστά αλλά κάποια πιο εύκολα και μακρύτερα χωρίς παραγγελίες και χτισίματα για πάρτη τους αυτό είναι το ρεζουμε της υπόθεσης που κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν και έχω ζαλιστεί με τα πινάκακια και τις αναλογίες και το 5% η το 10% δεν έχει σημασία αποδειχθε μου ότι είναι έτσι και όχι γιουβέτσι για τι ο βλητικος μετά από διοξίνες πριν 60χρινια λέει έτσι και εγώ σε πιστεύω τι βλέπεις αλλά δεν το αποδέχομαι λες και ήταν κανένας μπροστά στις δοκιμές πριν 50 χρόνια η στις δοκιμές των δικών μας ειδικών που γράφουν άρθρα που δεν ξέρω ποιος τους έχει βαφτίσει ειδικούς η μεγαλύτερη αποδείξει είναι η ζωντανή που την βιώνεις μόνος σου και καταλαβαινεις τη διαφορά όπλου με οπλο τα υπόλοιπα είναι μια ωραία εγκυκλοπαιδική κουβέντα.
Παμε για τσιπουρο θα εισαι καλη παρεα.

Γιάννη ποιο είναι το καλύτερο (και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ) όπλο αυτή την στιγμή ... εννοώ να σκοτώνει μακρύτερα απ όλα τα άλλα, πιο καθαρά και πιο εύκολα απ' όλα τα άλλα, με παγωνιές και με υγρασίες με σχεδόν ότι φυσίγγι και να του βάλεις χωρίς καμιά μετατροπή ?
Μην μου πεις 3-4, ένα θέλω το καλύτερο.
Οι άλλοι δεν μας λένε .. το κρατάνε μυστικό ...

Να το έχεις δοκιμάσει εσύ προσωπικά με παγωνιά και υγρασίες και να βρίσκεται σε παραγωγή ... μην μου πεις καμιά Auto5 και δεν θέλω από το car.
Καινούργιο ...

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει προσωπικά οκ, θέλω όμως σίγουρα πράγματα ...

Last edited:
Γιάννη ποιο είναι το καλύτερο όπλο αυτή την στιγμή ... εννοώ να σκοτώνει μακρύτερα απ όλα τα άλλα, πιο καθαρά απ' όλα τα άλλα, με παγωνιές και με υγρασίες με σχεδόν ότι φυσίγγι και να του βάλεις χωρίς καμιά μετατροπή ?
Μην μου πεις 3-4, ένα θέλω το καλύτερο.
Οι άλλοι δεν μας λένε .. το κρατάνε μυστικό ...

Να το έχεις δοκιμάσει εσύ προσωπικά με παγωνιά και υγρασίες και να βρίσκεται σε παραγωγή ... μην μου πεις καμιά Auto5 και δεν θέλω από το car.
Καινούργιο ...

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει προσωπικά οκ, θέλω όμως σίγουρα πράγματα ...
Άμα σου πει ρεμινγκτον τι θα Τουν κάνς δλδ❓‼️
Πες ρεμινγκτον Τζων‼️

Χαχαχα τι να πάρω στραβα ρε τολη κουβέντα κάνουμε ,περισι μετα απο χρονια πουλησα τον sbe1,ναι ηταν ενα οπλο που ξεχωριζε γιατι οτι λαλακια του εβαζα οχι δεν έλεγε ,σετ υπ που έριχνα χρονια με αυτον αφησαν αναπηρη την 303 με ουτε 100 τουφεκιά σε κοινα εμπορικα ομως ξεπουπουλιαζε .

Χαχαχα τι να πάρω στραβα ρε τολη κουβέντα κάνουμε ,περισι μετα απο χρονια πουλησα τον sbe1,ναι ηταν ενα οπλο που ξεχωριζε γιατι οτι λαλακια του εβαζα οχι δεν έλεγε ,σετ υπ που έριχνα χρονια με αυτον αφησαν αναπηρη την 303 με ουτε 100 τουφεκιά σε κοινα εμπορικα ομως ξεπουπουλιαζε .
Σκότωνε μόνο με ιδιογομωση δλδ❓από το "λαλάκια" κ μετά σε έχασα....

Φιλε μου καλε εγω θα αναφεθω σε κατι που γνωριζω διπλα μου και καθε φορα βλεπω με τα ματια μου η παρεα απο την Κορινθια 20 χρονια συνεχομενα στο Δελτα 5ατομα κυνηγουν με 5 benelli 1crio comfort και 4 rafaello του 90.Δεν θα μιλησω για νουμερα αλλα τουλαχιστον γνωριζω ολη την εμπειρια τους γιατι νωριτερα η σργοτερα εμπαινα και εγω με την παρεα μου οχι βεβαια καθε χρονο.Τα συμπεράσματα δικα σας για τις νεροσωληνες.
Φιλε piter την γνώμη ειπα και οτι εχω δει, κυνήγησα μια φορα το 16 στο δελτα,αλλος τρόπος κυνηγιου εκεί κι αλλος στον τοπο μου,για τα νουμερα παίζουν κι αλλοι παράγοντες ρολο για να γίνουν εκτος απ τις μπενελλι.

Back