Πλακα πλακα...η βαση της ρεμι σου Βασιλη ειναι εργκαλ η ατσαλι? πιστευω ατσαλι οποτε με κολλημα αμα σου γεμισει το κενο χωρις να το κλεισει πριν την κολληση για να μη στρεσσαρει(εκτος αν ειναι μεγαλο αν και οπως ειδα απο φοτο μιλαμε για 1-2 mm) δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα μπορει το οπλο να κυνηγησει για αλλα 100 χρονια τουλαχιστον ωσς προς αυτο τωρα αν βγαζει και αλλα τοτε αστο... εγω παντως στη θεση σου θα το εκανα εκτος και αν υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν θες να κυνηγησεις το οπλο...
Γιάννη δεν κολλιέται με τίποτα ... είναι πάνω στην ακμή του εσωτερικού αυλακιού.
Το πάχος είναι ελάχιστο.
3 οπλουργοί το ίδιο μου είπαν.
Το έχω σαν δεύτερο τώρα οπότε θα αντέξει πολλά χρόνια.
Γιαννη οταν λες βλητικοι τι εννοεις?Τι εχουν σπουδασει αυτοι και τους κανει βλητικους?Τι πτυχιο εχουν?Βασίλη μηπως γνωριζεις εσυ?
Δεν νομίζω ότι η βλητική σπουδάζεται ή υπάρχει καμιά σχολή βλητικής.
Χρειάζεται πολύ τρέλα για να ασχοληθείς σοβαρά με το αντικείμενο.
Κάτι αντίστοιχο του hacking δηλαδή σε υπολογιστές ... (ίσως να μην είναι το καλύτερο παράδειγμα) ... δεν υπάρχει σχολή για hackers αλλά αν ακουμπήσουν πληκτρολόγιο τρέμουν όλοι ...
Μπορεί να είναι μαθηματικοί, στρατηγοί, μηχανολόγοι ότι φανταστείς ... κοινό τους η τρέλα για την βλητική του λειόκανου.
Συμπεράσματα χωρίς πραγματικές βολές δεν γίνονται.
Οι βολές γίνονται ή στο χαρτί ή σε ζωντανά θηράματα με πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία.
Αν θες να διαβάσεις σχετικά δες εδώ
http://discovery.ucl.ac.uk/1382490/1/396689.pdf
Δες τον εξοπλισμό που έχουν στήσει.
Δες μόνο τις φωτογραφίες.
150 διαφορετικοί τύποι φυσιγγίων x 10 φυσίγγια από τον κάθε τύπο και αναλύθηκαν πάνω από 2000 κατανομές.
Αυτό το κείμενο είναι το γενικώς αποδεκτό αυτή την στιγμή για κατανομές.
Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις αλλά δεν είναι της στιγμής.