Προσφορές-Τιμές

Έλα φίλε, χάθηκα λίγο είναι η αλήθεια.
Τώρα που σιγά σιγά πλησιάζουν οι μέρες και επανέρχεται η όρεξη γύρω από τα κυνηγετικά θα τα λέμε πιο συχνά :) .
Άμα είσαι Αθήνα,μέχρι αρχές Ιούλη που θα είμαι λογικά, στείλε κανένα μήνυμα ή σε καμία μάζωξη....
topic.

Σήμερα το πρωί πετάχτηκα μια βόλτα στον Καρασσαβίδη. Πέρασα και από τα φυσίγγια, τα είδα - με είδαν, τα χαιρέτησα και έφυγα... .sarcastic.
Φαρμακείο έεεε;;;;
Καλά που είναι ο ρουμελιώτης και μας σώζει τόσα χρόνια.
Ελπιζω και φέτος...

Ένας φίλος με πήρε τηλ σημερα καιου λέει πέρασα από το νησάκι και μου πε πάμε για 10/11€ το κουτί ο φίλος είναι μπεκατσας .Καιουλεει αν φτάσουν τόσο τα φυσίγγια βλέπω να κλείνουν οι περισσότεροι.Φιλε του λέω εγώ θα πάρω κάποια φυσίγγια αλλά μάλλον θα γίνω μονοκανας θα παίρνω το πιο ελαφρύ μου ντουφέκι το ποζεδακι αν δε πωληθεί και θα διαλέγω με τον επιλογέα και θα ρίχνω μια τη φορά.

μάλλον θα γίνω μονοκανας θα παίρνω το πιο ελαφρύ μου ντουφέκι το ποζεδακι αν δε πωληθεί και θα διαλέγω με τον επιλογέα και θα ρίχνω μια τη φορά.
Το βλεπω εγω....τυχερες οι τσιχλες φετος...οπως παει η δουλεια με τα φυσιγγια,δε θα ξανασχοληθει κανενας μαζι τους...αντε καμμιά καθιστη για σιγουρη..."και να φαινεται το στηθος"οπως μου λεγε ο μακαριτης ο πεθερος μου...ακους εκει 10/11€...

...αντε καμμιά καθιστη για σιγουρη..."και να φαινεται το στηθος"οπως μου λεγε ο μακαριτης ο πεθερος μου...
Καθιστη, να βλεπεις το στηθος, σημαδευεις πολυ προσεκτικα με κλειστο το ενα ματι, κρατας την αναπνοη σου και τραβας ηρεμα την σκανδαλη!
Εννοειται οτι την προηγουμενη μερα εχεις παει στην εκκλησια μαζι με τα φυσιγγια και το οπλο για να παρεις ευχη!

Το βλεπω εγω....τυχερες οι τσιχλες φετος...οπως παει η δουλεια με τα φυσιγγια,δε θα ξανασχοληθει κανενας μαζι τους...αντε καμμιά καθιστη για σιγουρη..."και να φαινεται το στηθος"οπως μου λεγε ο μακαριτης ο πεθερος μου...ακους εκει 10/11€...
10€ δεν υπάρχει καλητερα να ρίχνω ολλο τον χρόνων 28γρ και μεν Πάρο φτερο

Ένας φίλος με πήρε τηλ σημερα καιου λέει πέρασα από το νησάκι και μου πε πάμε για 10/11€ το κουτί ο φίλος είναι μπεκατσας .Καιουλεει αν φτάσουν τόσο τα φυσίγγια βλέπω να κλείνουν οι περισσότεροι.Φιλε του λέω εγώ θα πάρω κάποια φυσίγγια αλλά μάλλον θα γίνω μονοκανας θα παίρνω το πιο ελαφρύ μου ντουφέκι το ποζεδακι αν δε πωληθεί και θα διαλέγω με τον επιλογέα και θα ρίχνω μια τη φορά.
Με βλέπω με την μπάικαλα… μου 18,2;άυλο και 24 γραμμαρια

Και εγώ σου λέω πως αν έχει πουλάκια με 28άρια θα βαρεθείς να μαδας...
Τα φωβαμε λίγο λόγο δευρημενου άυλου δημητρη…. Αν κυνηγισο με την 390 η την 302 δεν θα έχω πρόβλημα…. Θα τα δοκιμασο παντός και ότι βγει

Τα φωβαμε λίγο λόγο δευρημενου άυλου δημητρη…. Αν κυνηγισο με την 390 η την 302 δεν θα έχω πρόβλημα…. Θα τα δοκιμασο παντός και ότι βγει
Mε διευρυμένο αυλό στην SX3 και στο 725 δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τα 24 ούτε με τα 28....

Back