Προσφορές-Τιμές

Έχουνε να σπασουνε όπλα φέτος ,ο θεός να φυλάει.
καθε χρονο ετσι λεμε αλλα εγω βλεπω καθε χρονο μονο τον γουρουναδων σπανε!για να δωσουν λιγο περισοτερο προσοχη γιατι εκει φτιαχνονται η δυναμιτες και οχι στο τσιχλοφυσιγγο.

καθε χρονο ετσι λεμε αλλα εγω βλεπω καθε χρονο μονο τον γουρουναδων σπανε!για να δωσουν λιγο περισοτερο προσοχη γιατι εκει φτιαχνονται η δυναμιτες και οχι στο τσιχλοφυσιγγο.
Θα βγαλει ενα νεο μοντέλο καραμπίνας τα ΙΚΕΑ...
Έσπασε;;;;
Το ξανα συναρμολόγισες... ;) .yel..big smile.

Εγώ αγοράζω κάθε χρόνο 10 κούτες ιμπεριαλ.Οχι για τις φυσιγγαρες του αλλά για τις μπανάνες που στέλνει μαζί.Τα φυσίγγια τα ξαναπουλαω και ούτω καθεξής.
Καλά μπρε παιδί, δεν ντρέπεσαι λίγο; δεν έχεις λίγο φιλότιμο;
τον αγοραστή των φουσεκιών δεν τον σκέφτεσαι λίγο;
θα του ψοφήσουν μπρε τα φουσέκια .....
θα πάνε απο ασιτία μπρε, αν δεν τα ταΐσει μπανάνα......
Βαι βαι βαι
.yelling. .yelling..yelling.

Με το κλέψιμο που θα πέσει στην πυρίτιδα φέτος δεν νομίζω.Η προσκοπευση θα είναι 4 κολώνες της ΔΕΗ.
κλέψιμο στην μπαρούτη και φουλ στρίμωγμα να ανεβάσει πιέσεις
ΚΑΧ στα 25 χιλ και 45σταδιακό κλείσιμο,
πίεση 7 τόνων στο ρέλι
με μισο γραμμάριο μπαρούτη τα έπιασες τα 1050 μπαρ
.yelling.

σοβαρά τώρα:
ένας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος που οι βιοτέχνες αλλά και οι βιομηχανίες εγκατέλειψαν το ρέλι χάριν του αστεριού
είναι η λιγότερη ποσότητα πυρίτιδας

βέβαια ο μπαρμπα - Μήτρος που γεμίζει στην βιοτεχνία του στο κάτω Κακοσάλεσ' τα φοβερά φυσίγγια του "μαυρο κι άραχλο μάμπα"
το βρήκε το κόλπο εδώ και ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ χρόνια
κόβει 0,15 γρ απ' την μπαρούτη και δίνει φουλ στρίμωγμα στο αστεροειδές, να ανεβάσει πιέσεις, να βγάλει 390 μ/δ, να σκοτώνει στα 20-25μ, να γράψει στο κουτί ότι πιάν' 420 μ/δ και να μας πιάσει κορόιδα...........
και σου λέει ο άλλος: του μαυρου μάμπα; ΦΥΣΙΓΓΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!! ξέρς τι κλώτσημα φτιάν;;;;;
και αυθυποβάλλεται ότι είναι φυσιγγάρα
και το γράφει στο ίντερνετ, στα "φυσίγγια για τσίχλες" και το διαβάζουν οι άλλοι (αυτοί με τις περικεφαλαίες) και σου λεν: για να το λέει ου Γιανς ου τσιχλουκίλλερ κατ' θα ξερ'......

έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας φέτος

Εγώ αγοράζω κάθε χρόνο 10 κούτες ιμπεριαλ.Οχι για τις φυσιγγαρες του αλλά για τις μπανάνες που στέλνει μαζί.Τα φυσίγγια τα ξαναπουλαω και ούτω καθεξής.
Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!

Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!
Κλειστροφαγο ,εδώ έχει κουρεψει κεφαλή από benelli.
Υπερβολές.Αμα δεν ανοίξει κρατήρας με το που πατήσεις σκανδάλη δεν είναι επικίνδυνο.

Back