μαθε τιμες ρε εργαλειο?Και έχει και φυσιγγάρα Κώστα…Πάθαμε πλάκα φέτος..Φίλος που ψαχνόταν φόρτωσε 82 κουτιά
μαθε τιμες ρε εργαλειο?Και έχει και φυσιγγάρα Κώστα…Πάθαμε πλάκα φέτος..Φίλος που ψαχνόταν φόρτωσε 82 κουτιά
καθε χρονο ετσι λεμε αλλα εγω βλεπω καθε χρονο μονο τον γουρουναδων σπανε!για να δωσουν λιγο περισοτερο προσοχη γιατι εκει φτιαχνονται η δυναμιτες και οχι στο τσιχλοφυσιγγο.Έχουνε να σπασουνε όπλα φέτος ,ο θεός να φυλάει.
Θα βγαλει ενα νεο μοντέλο καραμπίνας τα ΙΚΕΑ...καθε χρονο ετσι λεμε αλλα εγω βλεπω καθε χρονο μονο τον γουρουναδων σπανε!για να δωσουν λιγο περισοτερο προσοχη γιατι εκει φτιαχνονται η δυναμιτες και οχι στο τσιχλοφυσιγγο.
Καλά μπρε παιδί, δεν ντρέπεσαι λίγο; δεν έχεις λίγο φιλότιμο;Εγώ αγοράζω κάθε χρόνο 10 κούτες ιμπεριαλ.Οχι για τις φυσιγγαρες του αλλά για τις μπανάνες που στέλνει μαζί.Τα φυσίγγια τα ξαναπουλαω και ούτω καθεξής.
Cevro…Με μια λέξη τρομερό!Ποια ρίχνετε του καρδαρα Νίκο;
Falcocci ή imperial;
Πουτσούλα θα μάθω και θα σε ενημερώσω!μαθε τιμες ρε εργαλειο?
Με το κλέψιμο που θα πέσει στην πυρίτιδα φέτος δεν νομίζω.Η προσκοπευση θα είναι 4 κολώνες της ΔΕΗ.Έχουνε να σπασουνε όπλα φέτος ,ο θεός να φυλάει.
Αυτά έβλεπα προχθές φίλε,ούτε φυσίγγι 30 γραμμάρια δεν υπάρχει κάτω από 8 ευρω.μπειτε στο ehunter.gr να γελασετε με της τιμες στα φυσιγγια ,μιλαμε και 30 γρ 10ευρω ,θα βαρανε μυγες φετος ,πολυ γελιο.
Κρίμα γιατί κάποτε είχε φοβερές τιμές.μπειτε στο ehunter.gr να γελασετε με της τιμες στα φυσιγγια ,μιλαμε και 30 γρ 10ευρω ,θα βαρανε μυγες φετος ,πολυ γελιο.
Η αναζήτηση φθηνού φυσιγγίου ,μαϊμού και μπανάνες ακούω από εδώ , Σταλόνε από εκεί.......Με το κλέψιμο που θα πέσει στην πυρίτιδα φέτος δεν νομίζω.Η προσκοπευση θα είναι 4 κολώνες της ΔΕΗ.
οπως το λες!καποτε![και ο καλκατζακος καλυτερες εχει]Κρίμα γιατί κάποτε είχε φοβερές τιμές.
κλέψιμο στην μπαρούτη και φουλ στρίμωγμα να ανεβάσει πιέσειςΜε το κλέψιμο που θα πέσει στην πυρίτιδα φέτος δεν νομίζω.Η προσκοπευση θα είναι 4 κολώνες της ΔΕΗ.
Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!Εγώ αγοράζω κάθε χρόνο 10 κούτες ιμπεριαλ.Οχι για τις φυσιγγαρες του αλλά για τις μπανάνες που στέλνει μαζί.Τα φυσίγγια τα ξαναπουλαω και ούτω καθεξής.
Κλειστροφαγο ,εδώ έχει κουρεψει κεφαλή από benelli.Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!
Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!
Υπερβολές.Αμα δεν ανοίξει κρατήρας με το που πατήσεις σκανδάλη δεν είναι επικίνδυνο.Κλειστροφαγο ,εδώ έχει κουρεψει κεφαλή από benelli.
Κάνεις το σταυρό σου και πατάς τη σκανδάλη.Υπερβολές.Αμα δεν ανοίξει κρατήρας με το που πατήσεις σκανδάλη δεν είναι επικίνδυνο.