Προσφορές-Τιμές

Τα Ιμπέριαλ αυτουνού του τύπου στείλανε του Μπατζανάκη μου το κλείστρο της 390 στον άλλο Κόσμο!
Και ο αλλος εσκησε την καννη της sx3 με biTurbo περυσι....και;;;;;;
Ειναι να μη σου τυχη....μη ξεχνατε κατι βορρειοελλαδιτικα σε δραμια, που λες το πατερ ημων κ μετα πατας σκανδαλη.

Κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν χρειάζονται πολυβολισμοί. 2 είναι αρκετές η 3η συνήθως στο ίδιο πουλί έχει λίγες πιθανότητες για επιτυχία, εκτός αν ξεκινήσεις να το τουφεκας αρκετά μπροστά πριν σε φτάσει. Σκοπός δεν είναι να χωρέσεις 3 τουφεκιές στο πέρασμα του πουλιού, σκοπός είναι με τη μια άντε δευτερη. Το δίκαννο βοηθάει περισσοτερο στις πιο προσεγμένες τουφεκιές. Όσοι έχουμε δίκαννα και καραμπίνα την καραμπίνα την δουλεύουμε σαν δίκαννο, σπάνια 3 βολές στο ίδιο πουλί.
Από πέρσι έτσι το κάνω.
Μόνο στη φαασα αφήνω το τρίτο μέσα.
Χρειάζεται..

Έτσι όπως πάει φέτος βλέπω να το κάνω μονοκανο.

Εμπρός προς τα πίσω δηλαδή

Ότι έκανε ο παππούς μου πριν 60+ χρόνια

Από πέρσι έτσι το κάνω.
Μόνο στη φαασα αφήνω το τρίτο μέσα.
Χρειάζεται..

Έτσι όπως πάει φέτος βλέπω να το κάνω μονοκανο.

Εμπρός προς τα πίσω δηλαδή

Ότι έκανε ο παππούς μου πριν 60+ χρόνια
Ισχύει σε κάποια κυνήγια η τρίτη χρειάζεται.

την καραμπίνα την δουλεύουμε σαν δίκαννο, σπάνια 3 βολές στο ίδιο πουλί.
Όταν όλη μέρα δεν έχεις δει πούπουλο και σου βγαίνει μία που από τη λαχτάρα ρίχνεις στο γάμο του καραγκιόζη και μόλις αδειάσεις σου έρχεται η άλλη σαν κοτούλα, σκότωσέ με...

Όταν όλη μέρα δεν έχεις δει πούπουλο και σου βγαίνει μία που από τη λαχτάρα ρίχνεις στο γάμο του καραγκιόζη και μόλις αδειάσεις σου έρχεται η άλλη σαν κοτούλα, σκότωσέ με...
Το χειρότερο είναι να ρίξεις τις 2 πρώτες στο γάμο του καραγκιόζη απο τη λαχτάρα να περάσει και να ερθει η άλλη στρωτά να χεις καραμπίνα και να αστοχήσεις. Νομίζω όλοι μας το χουμε πάθει...Τουλάχιστον αν έχεις δίκαννο νομίζεις οτι αν είχες 3η θα την έπαιρνες και λες απο μέσα σου : πτνα την γλίτωσες...

Εκεί που φτασαν οι τιμές... Φυσίγγια βενζίνες το λιγότερο είναι αν θα ρίξεις τριτο φυσίγγι. Και φυσικά μιλάω για εκείνους που χρειάζεται να κάνουν κάποια χλμ για να πάνε στον τόπο. Όσο αφορά τα φυσίγγια, έχω φάει φολλες και με ιταλικά Rc που τα κυνηγούσα χρόνια και κάτι άλλαξε ξαφνικά και δεν τα ξανά χρησιμοποίησα και με τα tordo του λαμπρο και με τα 3α του δορκα, αργά ή γρήγορα πάντα κάτι αλλάζουν στην συνταγή η δεν βάζουν καλής ποιότητας υλικά και αναπάντεχα κάποια στιγμή την πατάς. Γι αυτό όταν αγοράζω κούτα φροντίζω πάντα πριν να έχω ρίξει ένα δύο κουτιά

Το έχεις σταθερό Σάκη να τραβάς τζούρα χωρίς να αφήσεις τα χέρια από το όπλο πάντα σε ετοιμότητα
Δεν λες, που δεν εχει σκαλώσει κανα πουρο, κ αντι για πούρο, να ρουφάει κανα κλαρί λόγο χρώματος....:p

καθε χρονο ετσι λεμε αλλα εγω βλεπω καθε χρονο μονο τον γουρουναδων σπανε!για να δωσουν λιγο περισοτερο προσοχη γιατι εκει φτιαχνονται η δυναμιτες και οχι στο τσιχλοφυσιγγο.
Και με τσιχλοφυσιγγα έχουν γίνει ζημιές σε όπλα ,τα "πατανε",τα "παρασφίγγουν" κλπ, είτε για οικονομια, είτε για να αποδώσουν στο πολυ κρυο ...
ολοι μας γνωρίζουμε οτι πολλες φορες η προχειροτητα σε αυτου του ειδους τα φυσίγγια υπάρχει σε όλο της το μεγαλείο.....

Και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα φυσιγγι δυναμίτης για να γίνει μια στραβή αλλά το ακριβός αντίθετο.....

Το πως θα προφυλαχθουμε(όσο το δυνατον..) από κάτι τέτοιο ειναι γνωστό...
Αλλά ο τσιχλοκυνηγος παντα έψαχνε το πιο φθηνό κ ας είναι κ no name...
Πόσο μάλλον τώρα........

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,διαβασα σε κυνηγετικο σαιτ, για αποφαση που μπορει να παρθει μελλοντικα,για απαγορευση μολυβδου και κατ,επεκταση των μολυβδινων σκσγιων.Ο μολυβδος ειναι τοξικος και σταδιακα θα μειωνεται η χρηση του ,μεχρι την τελικη καταργηση του.Το σκεπτικο αυτο, περα απο την δημοσια υγεια,ουσιαστικα θετει εκτος χιλιαδες οπλα,καθως θα υποχρεωσει αρκετους κυνηγους σε αγορα νεων οπλων,που θα διαθετουν τις απαιτουμενες προδιαγραφες ,για χρηση και ατσαλινων σκαγιων,που ανηκουν στην κατηγορια των μη τοξικων.Τελικα δεν ξερει τι να πιστεψει κανεις με ολα αυτα που ακουει και βλεπει....

Back