Ωχ, τόσο χάλια;
Φετος το χειμωνα εριξα πολλα κουτια με διαφορες συνθηκες.Ωχ, τόσο χάλια;
μονο τα 33γρ.Ωχ, τόσο χάλια;
33 γρ,9,80 το κουτί ;Εδώ σκέφτομαι από του χρόνου αν θα χρειαστώ φυσίγγια ,και συνεχίζει η ίδια κατάσταση ,να κοιτάξω για 30γρ 10αρια.μονο τα 33γρ.
τι 30 γραμαρια !!!δεν βλεπεις!!πεσε και αλλο![ρωτα τιμες και ρουμελιωτη και κοιτα και τα navaro 30]33 γρ,9,80 το κουτί ;Εδώ σκέφτομαι από του χρόνου αν θα χρειαστώ φυσίγγια ,και συνεχίζει η ίδια κατάσταση ,να κοιτάξω για 30γρ 10αρια.
Σιγά σιγά γιατί ψυχολογικά δεν.Του Κύργια είναι καλά τα φυσίγγια 30, 32γρμ;τι 30 γραμαρια !!!δεν βλεπεις!!πεσε και αλλο![ρωτα τιμες και ρουμελιωτη και κοιτα και τα navaro 30]
Τα είχε σε καλή προσφορά πέρσι, τα είχε προτείνει ο Αlex, φέτος δεν υπάρχουν, προσωπικά δε μ' άρεσαν. Συμφωνώ με outlander στα 33 γρ.Τα formula 206 nsi,32γρμ τα έχει ρίξει κάποιος σε τσίχλες;Τα έχει σε κούτα προσφορά ο Καλκατζακος χωρίς να έχει τιμή και απόθεμα.
τα 30 γρ ειναι καλα τα 32 γρ μου ειπαν οτι θελουν κρυο εχω να τα ριξω χρονια τα 32 γρ αλλα μου ειπαν οτι τα εφτιαξαν αλλα μονο σε πολυ κρυο καιρο.Σιγά σιγά γιατί ψυχολογικά δεν.Του Κύργια είναι καλά τα φυσίγγια 30, 32γρμ;
Έρεψα στο γέλιο με τη διάλεκτο, να'σαι καλά !κλέψιμο στην μπαρούτη και φουλ στρίμωγμα να ανεβάσει πιέσεις
ΚΑΧ στα 25 χιλ και 45σταδιακό κλείσιμο,
πίεση 7 τόνων στο ρέλι
με μισο γραμμάριο μπαρούτη τα έπιασες τα 1050 μπαρ
σοβαρά τώρα:
ένας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λόγος που οι βιοτέχνες αλλά και οι βιομηχανίες εγκατέλειψαν το ρέλι χάριν του αστεριού
είναι η λιγότερη ποσότητα πυρίτιδας
βέβαια ο μπαρμπα - Μήτρος που γεμίζει στην βιοτεχνία του στο κάτω Κακοσάλεσ' τα φοβερά φυσίγγια του "μαυρο κι άραχλο μάμπα"
το βρήκε το κόλπο εδώ και ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ χρόνια
κόβει 0,15 γρ απ' την μπαρούτη και δίνει φουλ στρίμωγμα στο αστεροειδές, να ανεβάσει πιέσεις, να βγάλει 390 μ/δ, να σκοτώνει στα 20-25μ, να γράψει στο κουτί ότι πιάν' 420 μ/δ και να μας πιάσει κορόιδα...........
και σου λέει ο άλλος: του μαυρου μάμπα; ΦΥΣΙΓΓΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!! ξέρς τι κλώτσημα φτιάν;;;;;
και αυθυποβάλλεται ότι είναι φυσιγγάρα
και το γράφει στο ίντερνετ, στα "φυσίγγια για τσίχλες" και το διαβάζουν οι άλλοι (αυτοί με τις περικεφαλαίες) και σου λεν: για να το λέει ου Γιανς ου τσιχλουκίλλερ κατ' θα ξερ'......
έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας φέτος
λιακο για καποιον που κανει μονο καρτερι καλη ειναι η τιμη για καποιον ομως που κανει και καρτερι και περπατητο 300ε για 2 κουτες ειναι πολλα.Πάρτε τον Κένταυρο ρε παιδιά μεχρει 7,50€ έχει καλά φυσηγγια 32/33γρ και στέλνει παντου
Τα Navaro 30 σε ν9 που τα έριξα πέρσι σε περπατητό τσίχλας κεντούσανε μέχρι 3-4 βαθμούς που τα δοκίμασα. Τα Navaro 32 σε ν7 μέχρι και -4 περπατητό - καρτέρι επίσης πολύ δυνατά, δεν ξέρω όμως σε πιο ζεστό καιρό τι θα κάνει. Πρωϊνά με κρύο τα έριχνα. Τσοκ 2-4 στο ποζέ και 3 στην καραμπίνα.Σιγά σιγά γιατί ψυχολογικά δεν.Του Κύργια είναι καλά τα φυσίγγια 30, 32γρμ;
Είναι ναι..λιακο για καποιον που κανει μονο καρτερι καλη ειναι η τιμη για καποιον ομως που κανει και καρτερι και περπατητο 300ε για 2 κουτες ειναι πολλα.
Εντάξει εγώ και ντουφεκος αλλά δεν παρατήρησα κάτι άσχημο με το φυσίγγι αυτό.Ξερά σκοτωματα χωρίς αίματα σερί και όλη μέρα,από τις μαύρες μέχρι και μετά από βροχή.Αν άλλαξε κάτι στο φυσίγγι δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω...τα είχε προτείνει ο Αlex, φέτος δεν υπάρχουν
Ντούφεκοοοος !Εντάξει εγώ και ντουφεκος αλλά δεν παρατήρησα κάτι άσχημο με το φυσίγγι αυτό.Ξερά σκοτωματα χωρίς αίματα σερί και όλη μέρα,από τις μαύρες μέχρι και μετά από βροχή.Αν άλλαξε κάτι στο φυσίγγι δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω...
Εντάξει πρέπει να κατέβω 1γρ. εσύ 8 για να πιάσεις Predato ΖΕντάξει εγώ και ντουφεκος αλλά δεν παρατήρησα κάτι άσχημο με το φυσίγγι αυτό.Ξερά σκοτωματα χωρίς αίματα σερί και όλη μέρα,από τις μαύρες μέχρι και μετά από βροχή.Αν άλλαξε κάτι στο φυσίγγι δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω...
Καλά... Εσύ θες 50 κιλά και εγώ καμία 30αρια...Εντάξει πρέπει να κατέβω 1γρ. εσύ 8 για να πιάσεις Predato Ζ