Εγώ παντός αν χρειαστο εμπορικά μόνο ρουμελιοτη θα Πάρο μας σέβεται σε δύσκολα οικονομικα χρόνια …..
Ξέχασε τα νησιά,ήταν κ είναι φαρμακείο...Εγώ δεν έχω δει ποτέ να πέφτουν οι τιμές μετά την λήξη του κυνηγιού..ίσως επειδή είμαστε νησί;
Και το κακό είναι ότι σε πολλες περιοχες δεν έχει κάτι άλλο εκτός από τσίχλα, για να πεις οτι ο κυνηγός θα μπορέσει να κοιτάξει προς άλλο θήραμα που θα συμφέρει γιατί δεν θα έχει τόση κατανάλωση φυσίγγιων, μοιραία θα αναγκαστεί να σταματήσει το κυνήγι, το ίδιο κ οι φανατικοί τσιχλαδες...Άμα πάει καλά η χρονιά στην τσίχλα του χρόνου θα κρατάμε καλάμι ψαρέματος.15€ το κουτί θα πάει.
Ναι Λαυρέντη κ βάλε....
Στην αρχή συνεταιρικα κ μετα παρέμεινε ο Θεοδωρίδης..
Αναμφίβολα από τις λίγες παλιές "φίρμες" με συνεχή πορεια μέχρι σήμερα......
View attachment 52899View attachment 52901
Ξέχασε τα νησιά,ήταν κ είναι φαρμακείο...
Κ τωρα στις νέες παραλαβές θα δεις που θα πάνε οι τιμές....
Πέππας?κυνηγομαγαζο στο Αιγάλεω
Ναι! Σε κάποια φάση είχαμε 3-4 άτομα πει να πάρω από Αθήνα και να τους τα κατεβάσω Χίο..μπαίνω μέσα και ξεκινάω ένα από αυτό ,3 από αυτά ,άλλο ένα από αυτό κοντά στα 150 ευρώ φυσέκια...σκάει μύτη ξαφνικά ένας τύπος και με βλέπει που έχω μαζέψει του κόσμου τα φυσέκια και πιάνει τον Πέππα και του λέει καλά σε ξένους δίνεις τα φυσέκια μας...τι με συγκράτησε εκείνη την ώρα και δε του πάτησα δύο μπουκέτα εκείνη την ώρα δε ξέρω. Ο Πέππας κύριος! Τι είναι αυτά που λες στο παλικάρι και τα σχετικά,τεσπα είχα είδη πληρώσει οπότε του έπαιξα να μη ξεσπασωΠέππας?
Καλύτερες,και εξαιρετικό παιδί ο Αλέξης.Εννοείς ότι έχει εξίσου καλές τιμές ;
Το 94 στο παλιό μαγαζί είχα πάρει το inverstarm 73.000 δραχμές.Ναι! Σε κάποια φάση είχαμε 3-4 άτομα πει να πάρω από Αθήνα και να τους τα κατεβάσω Χίο..μπαίνω μέσα και ξεκινάω ένα από αυτό ,3 από αυτά ,άλλο ένα από αυτό κοντά στα 150 ευρώ φυσέκια...σκάει μύτη ξαφνικά ένας τύπος και με βλέπει που έχω μαζέψει του κόσμου τα φυσέκια και πιάνει τον Πέππα και του λέει καλά σε ξένους δίνεις τα φυσέκια μας...τι με συγκράτησε εκείνη την ώρα και δε του πάτησα δύο μπουκέτα εκείνη την ώρα δε ξέρω. Ο Πέππας κύριος! Τι είναι αυτά που λες στο παλικάρι και τα σχετικά,τεσπα είχα είδη πληρώσει οπότε του έπαιξα να μη ξεσπασω
Αφού δε στο πήρε κανας Χιώτης πάλι καλά να λες - έρχονται και μας παίρνουν τα φυσέκια!Το 94 στο παλιό μαγαζί είχα πάρει το inverstarm 73.000 δραχμές.
Πλάκα θα έκανε.Πολλα τα πειράγματα και στα 3 μαγαζιά που άλλαξε ο Τάκης.Μια φορά μπήκα μέσα για να πάρω ένα μαχαίρι που μου άρεσε στην βιτρίνα.Μπαινω μέσα... Χαιρετάω τον Τάκη,του λέω το μαχαίρι της βιτρίνας.Πεταγεται ένας εκεί...Μου λέει...Δεν φαίνεσαι για γουρούνας,τι το θες?Αφού δε στο πήρε κανας Χιώτης πάλι καλά να λες - έρχονται και μας παίρνουν τα φυσέκια!
Χαχαχα ωραίος! Φίλε δε ξέρω αν έκανε πλάκα, πάντως αν έκανε και ο Πέππας τσίμπησε!Πλάκα θα έκανε.Πολλα τα πειράγματα και στα 3 μαγαζιά που άλλαξε ο Τάκης.Μια φορά μπήκα μέσα για να πάρω ένα μαχαίρι που μου άρεσε στην βιτρίνα.Μπαινω μέσα... Χαιρετάω τον Τάκη,του λέω το μαχαίρι της βιτρίνας.Πεταγεται ένας εκεί...Μου λέει...Δεν φαίνεσαι για γουρούνας,τι το θες?
Για να κοντενω γλώσσες του λέω και εγώ...
Ώωωππααααα..!!!!..Λιακο θα είναι η χρονιά της ποζεδαρας φέτος στα τσιχλονια με 24-28 γρ.......
Αυτά πρέπει να τα κρύβεις νεανία!Το 94 στο παλιό μαγαζί είχα πάρει το inverstarm 73.000 δραχμές.
Φτώχεια Κωστηηηηη......Ώωωππααααα..!!!!..
Εσύ να τα βλέπεις γέροντα.Αυτά πρέπει να τα κρύβεις νεανία!
Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.Και φανταστείτε φέτος να επιτρεπόταν 5-6 φυσίγγια στις καραμπίνες.....
Οχι ρε γιατί μας το κάνετε αυτό μια χαρά βολευόμαστε κ με ένα...
Μην σκας θα σου στείλουμε το δίκαννο εε τι λέω του γιατρού!Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.
Του γιατρού τώρα φυσάει!Εσύ τι θα κάνεις με την Γερμανική νεροσωληνα που τρώει 10 φυσίγγια για μια τσίχλα!Μην σκας θα σου στείλουμε το δίκαννο εε τι λέω του γιατρού!
Μόνο μην ακριβυνουν κ τα αγκιστρια κ σταματήσουμε τα πολυαγκιστρα...Εγώ που φαγώθηκα να φτιάξω την καραμπίνα?Μια χαρά ήταν που έριχνε ένα και μπλοκαριζε.