Προσφορές-Τιμές

Ο Σαλαπάτας ανέβασε τιμές είδα στο σάιτ. Όλα αρκετά πάνω όπως και οι περισσότεροι.
@wingmaster είδες; Το είχα ξαναγράψει λίγες μέρες πριν.Δεν το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου, αλλά όπως έλεγα και τότε που σου έλεγε αργότερα καλύτερα τιμές μου φαινόταν αδιανόητο.

@wingmaster είδες; Το είχα ξαναγράψει λίγες μέρες πριν.Δεν το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου, αλλά όπως έλεγα και τότε που σου έλεγε αργότερα καλύτερα τιμές μου φαινόταν αδιανόητο.
Δεν έχω μπει να δω τιμές θα μπω να τσεκαρω. Ξέρω πως το λες και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση αδερφέ και εγώ ότι μου είπε στο τηλέφωνο μετέφερα.

Δεν έχω μπει να δω τιμές θα μπω να τσεκαρω. Ξέρω πως το λες και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση αδερφέ και εγώ ότι μου είπε στο τηλέφωνο μετέφερα.
Το ξέρω φίλε μου, απλά επειδή το έχω γράψει δύο φόρες και την πρώτη ίσως φάνηκε περίεργα.Ξέρεις ο γραπτός λόγος.Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ! ;)

Έχει ακόμα σε κάποια φυσίγγια καλές τιμές ο Σαλαπατας. Ενδεικτικά αναφέρω HIT8 και Ναβάρο 30. Καλά τα Λάμπρο έχουν πιάσει ταβάνι απλησίαστες τιμές. Όλα αυτά ισχύουν αν ισχύουν οι τιμές που είδα, υπόψιν δεν πήρα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω.

Από Οκτώβρη θα γίνει μάχη που θα πέσουν όλοι τότε να πάρουν φυσίγγια εκεί θα δούμε ποιος θα επιβιώσει από της τιμές.
Γι'αυτό πρέπει να αγοράζει κανείς όταν κλείνει το κυνήγι και πάλι αν τον συμφέρει

Γι'αυτό πρέπει να αγοράζει κανείς όταν κλείνει το κυνήγι και πάλι αν τον συμφέρει
Εγώ δεν έχω δει ποτέ να πέφτουν οι τιμές μετά την λήξη του κυνηγιού..ίσως επειδή είμαστε νησί; Ούτε προσφορές παίζουν,απλά κάποια στιγμή μπαίνεις μέσα σε ένα και σου λέει έχω προσφορά την κούτα τα τάδε φυσέκια γιατί είναι 3ετιας και δε τα παίρνει κανείς!

Τα φυσιγγια Κένταυρος, βγαίνουν πολλά χρόνια πίσω? Εννοώ πριν 40 χρόνια..
Ναι Λαυρέντη κ βάλε....
Στην αρχή συνεταιρικα κ μετα παρέμεινε ο Θεοδωρίδης..
Αναμφίβολα από τις λίγες παλιές "φίρμες" με συνεχή πορεια μέχρι σήμερα......

IMG_20220806_200139.jpgIMG_20220806_200115.jpg

Back