Μακράν ο καλύτερος κ σαν επαγγελματίας κ σαν άνθρωπος!!!!!Παρδαλακης.
Μακράν ο καλύτερος κ σαν επαγγελματίας κ σαν άνθρωπος!!!!!Παρδαλακης.
Εννοείς ότι έχει εξίσου καλές τιμές ;Παρδαλακης.
Για να φορτώνουν καμιόνια, μάλλον...Εννοείς ότι έχει εξίσου καλές τιμές ;
Πολύ καλός ο Αλέξης!!! Πολύ τίμιος άνθρωπος που καταλαβαίνει τους κυνηγούς και δεν σε βλέπει σαν λεφτά.Παρδαλακης.
Άσε μας ρε γλυφτη...Πολύ καλός ο Αλέξης!!! Πολύ τίμιος άνθρωπος που καταλαβαίνει τους κυνηγούς και δεν σε βλέπει σαν λεφτά.
@wingmaster είδες; Το είχα ξαναγράψει λίγες μέρες πριν.Δεν το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου, αλλά όπως έλεγα και τότε που σου έλεγε αργότερα καλύτερα τιμές μου φαινόταν αδιανόητο.Ο Σαλαπάτας ανέβασε τιμές είδα στο σάιτ. Όλα αρκετά πάνω όπως και οι περισσότεροι.
Άσε μας ρε γλυφτη...
Nα ξεραν που κάθονται !Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το PredatoZ είναι παλιό μοντέλλο του PredatoR....
Τα οικογενειακά σας δεν μας ενδιαφέρουν.Nα ξεραν που κάθονται !Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το PredatoZ είναι παλιό μοντέλλο του PredatoR....
Για Predator ήταν το βασικό αλλά έγινε PredatoZ για την τοζάρα!!!! 2 σε 1!Nα ξεραν που κάθονται !Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το PredatoZ είναι παλιό μοντέλλο του PredatoR....
Δεν έχω μπει να δω τιμές θα μπω να τσεκαρω. Ξέρω πως το λες και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση αδερφέ και εγώ ότι μου είπε στο τηλέφωνο μετέφερα.@wingmaster είδες; Το είχα ξαναγράψει λίγες μέρες πριν.Δεν το λέω ειρωνικά προς το πρόσωπό σου, αλλά όπως έλεγα και τότε που σου έλεγε αργότερα καλύτερα τιμές μου φαινόταν αδιανόητο.
Το ξέρω φίλε μου, απλά επειδή το έχω γράψει δύο φόρες και την πρώτη ίσως φάνηκε περίεργα.Ξέρεις ο γραπτός λόγος.Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ!Δεν έχω μπει να δω τιμές θα μπω να τσεκαρω. Ξέρω πως το λες και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση αδερφέ και εγώ ότι μου είπε στο τηλέφωνο μετέφερα.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαίαΤο ξέρω φίλε μου, απλά επειδή το έχω γράψει δύο φόρες και την πρώτη ίσως φάνηκε περίεργα.Ξέρεις ο γραπτός λόγος.Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ!
Γι'αυτό πρέπει να αγοράζει κανείς όταν κλείνει το κυνήγι και πάλι αν τον συμφέρειΑπό Οκτώβρη θα γίνει μάχη που θα πέσουν όλοι τότε να πάρουν φυσίγγια εκεί θα δούμε ποιος θα επιβιώσει από της τιμές.
Εγώ δεν έχω δει ποτέ να πέφτουν οι τιμές μετά την λήξη του κυνηγιού..ίσως επειδή είμαστε νησί; Ούτε προσφορές παίζουν,απλά κάποια στιγμή μπαίνεις μέσα σε ένα και σου λέει έχω προσφορά την κούτα τα τάδε φυσέκια γιατί είναι 3ετιας και δε τα παίρνει κανείς!Γι'αυτό πρέπει να αγοράζει κανείς όταν κλείνει το κυνήγι και πάλι αν τον συμφέρει