Άμα είναι παλιό στοκ με csb1Καλησπέρα !! Τι πυρίτιδα έχει αυτό το φυσίγγι ξέρουμε ;;
Άμα είναι παλιό στοκ με csb1Καλησπέρα !! Τι πυρίτιδα έχει αυτό το φυσίγγι ξέρουμε ;;
Από εμάς εξαρτάται λισης υπάρχουν πανό από 7,50 € 32γρ δεν αγοράζουμε…Είναι φανερό πως όλοι αυτοί οι επαγγελματίες του κυνηγετικού χώρου πάνε να βγάλουν τα σπασμένα προηγούμενων ετών.
Οποίος δεν έχει οικονομικό θέμα θα αγωραζη και με 20€ το κουτι το θέμα είναι ότι αυτοί είναι λίγοι..Κάτσε να έχει τσίχλες και θα πάει η ανταρσία σκουπίδια.Θα μας γδερνουνε και θα λέμε ευχαριστώ που δεν μας ρίχνουν και αλάτι από πίσω...
Αυτοί η λίγοι χαλάνε την πιάτσα.Οποίος δεν έχει οικονομικό θέμα θα αγωραζη και με 20€ το κουτι το θέμα είναι ότι αυτοί είναι λίγοι..
Κομματάκι δύσκολο το βλέπω. Δύσκολη η συγκυρία, πολυ δύσκολη. Αλλά αν έχει πολλα καλύτερα θα ειναι. Θα διαλέγεις τα καλά και εύκολα. Κόβεις τις μαλακισμενες τριαρες στα 60 μετρα και σου έρχονται πιο πολλα πουλιά ανά κουτι. Βεβαίως αυτό απαιτεί και κάποιο επίπεδο αυτοελέγχου...Κάτσε να έχει τσίχλες και θα πάει η ανταρσία σκουπίδια.Θα μας γδερνουνε και θα λέμε ευχαριστώ που δεν μας ρίχνουν και αλάτι από πίσω...
10ρακια και 30 μέτρα.Ντουφεκια σκόνη,δεν χαλάς και τα υπόλοιπα καρτερια.Κομματάκι δύσκολο το βλέπω. Δύσκολη η συγκυρία, πολυ δύσκολη. Αλλά αν έχει πολλα καλύτερα θα ειναι. Θα διαλέγεις τα καλά και εύκολα. Κόβεις τις μαλακισμενες τριαρες στα 60 μετρα και σου έρχονται πιο πολλα πουλιά ανά κουτι. Βεβαίως αυτό απαιτεί και κάποιο επίπεδο αυτοελέγχου...
Η φιλοσοφία μου στην τσιχλα αυτή ειναι με διαφορά τα 9άρια. Ας πάρω εγώ τα περισσότερα από τα πουλιά μέχρι τα 30 μέτρα και τα άλλα τα μακρινά ας τα πάρουν συνάδελφοι σκοπευτικα ικανότεροι από εμενα σε μεγάλες αποστασεις.10ρακια και 30 μέτρα.Ντουφεκια σκόνη,δεν χαλάς και τα υπόλοιπα καρτερια.
Σωστός.!!!!!Η φιλοσοφία μου στην τσιχλα αυτή ειναι με διαφορά τα 9άρια. Ας πάρω εγώ τα περισσότερα από τα πουλιά μέχρι τα 30 μέτρα και τα άλλα τα μακρινά ας τα πάρουν συνάδελφοι σκοπευτικα ικανότεροι από εμενα σε μεγάλες αποστασεις.
Psillikaτζιδικο!!!Φίλοι κρητικοί και μη, είδα FB σελίδα Creta psillika kinigetika ότι έχει τα φυσίγγια με περσινές τιμές όπως λέει.Τώρα τι φυσίγγια και τιμή θα σας γελάσω,απλά το λέω μήπως ενδιαφέρεται κάποιος και βρει κάποια καλή τιμή ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει πιο βατά!
Ελπίζω να βρείς.Ο Μανδηλαράς λέει τα rc32 7,80 αν ισχύει δεν είναι άσχημα.
Εγώ φόρτωσα με 7,50 Ιανουάριο -Φεβρουαριο ,αλλά το έχει και στη σελίδα του και στο best price όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα τηλέφωνο.Ελπίζω να βρείς.
Το ιμπεριαλ 32 το είδα 8++ και το 34 9,50Ο Καρδαράς να ξεκίνησε να γεμίζει;
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε σε τι τιμές θα πουλάει φέτος.
@Aris έχεις ακούσει κατι ;
Στον καρδάρα?Το ιμπεριαλ 32 το είδα 8++ και το 34 9,50