Είχε τπτ αλλο σε φυσίγγια Μάνθο?View attachment 52167
36 κουτιά από αυτά τα τρία τα βρήκα από μαγαζί που κλείνει με 5€ έκαστο,αν είχε κι άλλα θα τα επαιρνα, όλα είναι Νο 9
Περιοχή?
Είχε τπτ αλλο σε φυσίγγια Μάνθο?View attachment 52167
36 κουτιά από αυτά τα τρία τα βρήκα από μαγαζί που κλείνει με 5€ έκαστο,αν είχε κι άλλα θα τα επαιρνα, όλα είναι Νο 9
Καλοκαυτα ΜάνθοView attachment 52167
Ληστεία! Καλόριχτα!View attachment 52167
Ποιά είναι όμως δεν μας είπες?24 γρ 8.5 με πιστον στα 5.5ευρώ.
Και πολλά είναι.
Ρίχνω από τον απρίλιο κ μαμάνε!!
star καρδαράς.Ποιά είναι όμως δεν μας είπες?
Τα παίρνεις απευθείας απο τον Καρδαρά ή από άλλο κατάστημα Αθήνα? Για την πρώτη περίπτωση έξοδα αποστολής?star καρδαράς.
Τα παιρνω απο τον Κυριακο Δουβή (λαύριο).Τα παίρνεις απευθείας απο τον Καρδαρά ή από άλλο κατάστημα Αθήνα? Για την πρώτη περίπτωση έξοδα αποστολής?
Απ' ότι ξέρω από φίλο που μου έκανε το κονέ κλείνει γιατί έπρεπε να βάλει συστήματα ασφαλείας, κάμερες, συναγερμούς, ρολλά, κλπ και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα .Γιατί κλείνει αυτό το μαγαζί , Μάνθο ; Καλόριχτα !
Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω αν έχει άλλα και ποια έχει, νομίζω κάποια Λάμπρου μόνο του είχαν μείνει, κι εγώ σχετικά αργά το έμαθα για αυτό και πρόλαβα μόνο αυτά που πήρα ,στην Πάρο είναι.Είχε τπτ αλλο σε φυσίγγια Μάνθο?
Περιοχή?
Ευχαριστώ, να είσαι καλάΚαλοκαυτα Μάνθο
Ευχαριστώ,χαχαχα, όντως, τρελή τιμήΛηστεία! Καλόριχτα!
Καλόριχτα, πολύ καλή τιμή!View attachment 52167
Στην Πάρο θα πάω, στείλε μου αν μπορείς λεπτομέρειες μήπως τσιμπήσω κανένα κουτάκι αν υπάρχει.Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω αν έχει άλλα και ποια έχει, νομίζω κάποια Λάμπρου μόνο του είχαν μείνει, κι εγώ σχετικά αργά το έμαθα για αυτό και πρόλαβα μόνο αυτά που πήρα ,στην Πάρο είναι.
Μίλησα με τον κουμπάρο μου,ξεπούλησε και έκλεισε,δυστυχώς το μάθαμε αργάΣτην Πάρο θα πάω, στείλε μου αν μπορείς λεπτομέρειες μήπως τσιμπήσω κανένα κουτάκι αν υπάρχει.
Καλόριχτα Μάνθο.Μίλησα με τον κουμπάρο μου,ξεπούλησε και έκλεισε,δυστυχώς το μάθαμε αργά
Tordo είχε ελάχιστα όταν είχα περάσει.Chedite tordo και Nike σε αυτές της τιμές αξιζουνε.
Συμφωνώ απολυτα. Αν είναι να πάρεις εξπρές δίνεις τα 10 λεπτα παραπανω για το Nike 34. Aλλα και παλι από τα δεκαευρα που βλέπουμε δεξιά και αριστερά όλα καλά τα εχει. Να δουμε.Και πόσο θα έχει τις νέες παραλαβες.Chedite tordo και Nike σε αυτές της τιμές αξιζουνε.
Φαντασου ποσο θα ανεβουνε σε λιγο καιρο...