Προσφορές-Τιμές

Τα παίρνεις απευθείας απο τον Καρδαρά ή από άλλο κατάστημα Αθήνα? Για την πρώτη περίπτωση έξοδα αποστολής?
Τα παιρνω απο τον Κυριακο Δουβή (λαύριο).
ή μου τα φέρνει στον χώρο μου ή κατόπιν συννενόησης στο σκοπευτήριο.
Αρα 0 μεταφορικά.

Γιατί κλείνει αυτό το μαγαζί , Μάνθο ; Καλόριχτα !
Απ' ότι ξέρω από φίλο που μου έκανε το κονέ κλείνει γιατί έπρεπε να βάλει συστήματα ασφαλείας, κάμερες, συναγερμούς, ρολλά, κλπ και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα .

Είχε τπτ αλλο σε φυσίγγια Μάνθο?
Περιοχή?
Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω αν έχει άλλα και ποια έχει, νομίζω κάποια Λάμπρου μόνο του είχαν μείνει, κι εγώ σχετικά αργά το έμαθα για αυτό και πρόλαβα μόνο αυτά που πήρα ,στην Πάρο είναι.

Θα ρωτήσω και θα ενημερώσω αν έχει άλλα και ποια έχει, νομίζω κάποια Λάμπρου μόνο του είχαν μείνει, κι εγώ σχετικά αργά το έμαθα για αυτό και πρόλαβα μόνο αυτά που πήρα ,στην Πάρο είναι.
Στην Πάρο θα πάω, στείλε μου αν μπορείς λεπτομέρειες μήπως τσιμπήσω κανένα κουτάκι αν υπάρχει.

Μίλησα με τον κουμπάρο μου,ξεπούλησε και έκλεισε,δυστυχώς το μάθαμε αργά
Καλόριχτα Μάνθο.
Από Πάρο είχα ψωνίσει παλιότερα στις διακοπές από το κατάστημα του Παρούση. Γέμιζε και δικά του νομίζω

Chedite tordo και Nike σε αυτές της τιμές αξιζουνε.
Συμφωνώ απολυτα. Αν είναι να πάρεις εξπρές δίνεις τα 10 λεπτα παραπανω για το Nike 34. Aλλα και παλι από τα δεκαευρα που βλέπουμε δεξιά και αριστερά όλα καλά τα εχει. Να δουμε.Και πόσο θα έχει τις νέες παραλαβες.

Back