Ένα ένα μας τα λες, όπως εδώ μέσα πολλές κουφάλες που δεν αποκαλύπτονται...Tordo είχε ελάχιστα όταν είχα περάσει.
Ape είχε πολλές κούτες απόθεμα.Φαινεται πολύ προσεγμένο φυσίγγι που πήρα δύο κουτιά.
Ένα ένα μας τα λες, όπως εδώ μέσα πολλές κουφάλες που δεν αποκαλύπτονται...Tordo είχε ελάχιστα όταν είχα περάσει.
Ape είχε πολλές κούτες απόθεμα.Φαινεται πολύ προσεγμένο φυσίγγι που πήρα δύο κουτιά.
Σαν παιδί και εγώ..Ένα ένα μας τα λες, όοως εδώ μέσα πολλές κουφάλες που δεν αποκαλύπτονται...
Κοίτα μην έχεις και περισσότερο απόθεμα από εμένα...Σαν παιδί και εγώ..
Μπα φτωχά πράγματα μέχρι τώρα.Κοίτα μην έχει περισσότερο απόθεμα σπό εμένα...
Αυτό δεν είναι απόθεμα παιδί μου! Αυτό είναι η σκόνη από το πάτωμα του αποθηκευτικού χώρου του δικού μου και του @PredatoZ ....Μπα φτωχά πράγματα μέχρι τώρα.
Από ψιλά 3 κουτιά a1 speciale 32, 2 κουτιά cheddite tordo και 2 ape tordo που πήρα τελευταία για τρυγόνια αλλά βλέπω τα περισσότερα να τα τρώνε οι τσίχλες.
Γενικά αφού συνήθως βγαίνω περισσότερο ΣΚ μόνο, δεν κάνω και πολύ μεγάλες αγορές.Αυτό δεν είναι απόθεμα παιδί μου! Αυτό είναι η σκόνη από το πάτωμα του αποθηκευτικού χώρου του δικού μου και του @PredatoZ ....
Ένα τηλέφωνο πριν την επίσκεψη στο μαγαζί χρειάζεταιΜέχρι να πας στο μαγαζί, δεν θα έχει μείνει τίποτα, αλλά σίγουρα θα έχει αλλά φυσιγγια να διαλέξεις....
Γι αυτο Μανο ανεφερα σε αλλο θεμα τα Πυρκαλ.Όλες αυτές οι προσφορές είναι στοκ παλιότερων ετών που βγάζουν και καλά σε προσφορά. Πρακτικά κάτι που είχε κοστίσει πολύ λιγότερο και έπρεπε να πωλείται 6 ευρώ το βάζουν 7 σε καιρό ανατιμήσεων και το εμφανίζουν σαν προσφορά. Ο καταναλωτής συγκρίνοντας προφανώς και θα το αγοράσει στα 7 ευρώ όταν τα 32γρ παίζουν 8 πλας αλλα να μην νομίζουν ότι όλα τα τρώμε αμασητα. Γιαυτό μόνο μαγαζιά που πουλούν φρέσκο φυσιγγι και τα αλλα όσο μπορούμε να μείνουν στο ράφι
Άλλο πράγμα συγκρίνεις τώρα εσύ, δεν παράγονται πλέον...Γι αυτο Μανο ανεφερα σε αλλο θεμα τα Πυρκαλ.
Εχουν στοκ απο τοτε που κοστιζε 3-4 ευρω και σου λενε τωρα στα 9...
Ναι αυτο λεω.Το ιδιο πραγμα που λεει και ο ΜανοςΆλλο πράγμα συγκρίνεις τώρα εσύ, δεν παράγονται πλέον...
Ε βρε Θοδωρή έτσι πάνε αυτά. Τόσο παράλογο σου φαίνεται; Έχεις εσύ την προνοητικότητα να αγοράσεις φθηνά κάτι το οποίο μετά από λίγα χρόνια πουλιέται στη διπλάσια τιμή. Εσύ τι θα έκανες αν είχες επιχείρηση; Άλλο που δεν μας συμφέρει εμάς.Ναι αυτο λεω.Το ιδιο πραγμα που λεει και ο Μανος
Τα εχουν αγορασει πριν 15-20 χρονια,τα πουλουσαν στα 3-4 ευρω και τωρα σου λενε 9-10 στα αποθεμαυα 20ετιας.
Αν ειναι δυνατον....
Πως εγινε η ανατιμηση αυτη;;;;
Κανονικα,θα επρεπε να πωλουνται με την τοτε τιμη τους,αλλα τι λεω τωρα...
Ε ναι,γι αυτο τα αφηνουμε στα ραφακια τους να τα χαζευουν και να τα ξεσκονιζουνΕ βρε Θοδωρή έτσι πάνε αυτά. Τόσο παράλογο σου φαίνεται; Έχεις εσύ την προνοητικότητα να αγοράσεις φθηνά κάτι το οποίο μετά από λίγα χρόνια πουλιέται στη διπλάσια τιμή. Εσύ τι θα έκανες αν είχες επιχείρηση; Άλλο που δεν μας συμφέρει εμάς.
Αυτό μάλιστα, είναι μια επιλογή και μάλιστα επιρρεαζει τον νόμο της αγοράς και της ζήτησης. Προσωπικά αγόρασα τα φυσιγγακια που θα ρίξω όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου, ίσως με φτάσουν για περισσότερο από δύο χρόνια, σε τιμή που για εμένα ήταν λογική και συμφέρουσα. Ξέρεις πότε θα με ξανά δουν στη γύρα για φυσίγγια; Όταν η τιμή θα με συμφέρει. Αν παίζαμε μπαλιτσα έτσι, ξέρεις που θα έβαζαν τα τσιχλοφυσιγγα των 10 ευρώ στα 32 γραμμάρια; Και δε χρειάζεται να πάμε τόσο συχνά για τσίχλιτσες, έχει κι άλλα θηράματα να κάνουμε το κέφι μας.Ε ναι,γι αυτο τα αφηνουμε στα ραφακια τους να τα χαζευουν και να τα ξεσκονιζουν
Καλησπέρα !! Τι πυρίτιδα έχει αυτό το φυσίγγι ξέρουμε ;;https://www.gkioulekas.com.gr/kinigitika-eidi/fisiggia/kinigetika/item/92-imperial-32gr-no-6-7-8-9-10…. Αράχνες και αυτό το 34 9,40€.
Μόνο ο θεός ξέρειΚαλησπέρα !! Τι πυρίτιδα έχει αυτό το φυσίγγι ξέρουμε ;;