Αν είναι σαν την "Ποιότητα υπεροχής στο όπλο.. ALMAR" δεν ξέρω αν θα τα έβαζα στο όπλο..Μιας και το κυνήγι τελείωσε,και βλέπουμε στα ράφια τιμές να εκτοξεύονται και θα ανέβουν λένε πάλι, εδώ βλέπουμε Αλαμάνος.. οι τιμές του χαμηλές βέβαια σε κουτί των 20 τεμαχίων αλλά και πάλι δεν φτάνει καν στις τιμές των άλλων, έχει πάρει κανένας;;; Έχουμε γνώμη;;;;;View attachment 86988
Αντρέα θα πάρεις 2000€+ όπλο και θα βάζεις φτηνοφυσιγγα; Έχεις απολυτο δίκιο.Αν είναι σαν την "Ποιότητα υπεροχής στο όπλο.. ALMAR" δεν ξέρω αν θα τα έβαζα στο όπλο..
Ότι πάρεις σε clever mirage πάρτο άφοβα.Μιας και το κυνήγι τελείωσε,και βλέπουμε στα ράφια τιμές να εκτοξεύονται και θα ανέβουν λένε πάλι, εδώ βλέπουμε Αλαμάνος.. οι τιμές του χαμηλές βέβαια σε κουτί των 20 τεμαχίων αλλά και πάλι δεν φτάνει καν στις τιμές των άλλων, έχει πάρει κανένας;;; Έχουμε γνώμη;;;;;View attachment 86988
Η αλήθεια είναι ότι όπλο ακριβό σχεδόν όλοι και ψάχνουμε κάτι οικονομικό στα φυσίγγια, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κυνηγός που πάει για τσίχλες με 14-14€ το κουτί, γιατί ένα καλό 32αρι τόσο κάνειΑντρέα θα πάρεις 2000€+ όπλο και θα βάζεις φτηνοφυσιγγα; Έχεις απολυτο δίκιο.
Τι φυσίγγια έχει ο Αλαμάνος δικής του κατασκευής ; Σε τι τιμές είναι ;Η αλήθεια είναι ότι όπλο ακριβό σχεδόν όλοι και ψάχνουμε κάτι οικονομικό στα φυσίγγια, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κυνηγός που πάει για τσίχλες με 14-14€ το κουτί, γιατί ένα καλό 32αρι τόσο κάνει
Δεν τα ξέρω, δεν τα έχω πετύχει ποτέ και πουθενά,!!!!! Ούτε σε μαγαζί ούτε στον κυνηγότοπο,Τι φυσίγγια έχει ο Αλαμάνος δικής του κατασκευής ; Σε τι τιμές είναι ;
Συμφωνώ απόλυτα.Φέτος είχε 32αρια κάτω από 10€ όπως rio ,rc κ.α.Τωρα πόσο θα έχουν του χρόνου;; Φθηνό και καλό δεν συμβαδίζουν στα φυσίγγια ,κάπου έχει γίνει έκπτωση ποιότητας ακόμα και αν δεν το έχει επιρρεασει τελείως βλητικά.
Και δεν είσαι ο μόνος... Μήπως κάτι σημαίνει αυτό;Δεν τα ξέρω, δεν τα έχω πετύχει ποτέ και πουθενά,!!!!! Ούτε σε μαγαζί ούτε στον κυνηγότοπο,
Φέρνει τα ιταλικά τα mirage τα άλλα που φέρνει δεν ξέρουμε που γεμιζονται οπότε καλύτερα να μείνεις στα ιταλικά.Τι φυσίγγια έχει ο Αλαμάνος δικής του κατασκευής ; Σε τι τιμές είναι ;
Αν αληθεύουν οι τιμές που έχει τα δικά του με βλέπω να παίρνω και ας τα ρίξω σε γάμους και πανηγύρια !Φέρνει τα ιταλικά τα mirage τα άλλα που φέρνει δεν ξέρουμε που γεμιζονται οπότε καλύτερα να μείνεις στα ιταλικά.
Δεν γινονται και γαμοι πλεον!Αν αληθεύουν οι τιμές που έχει τα δικά του με βλέπω να παίρνω και ας τα ρίξω σε γάμους και πανηγύρια !
Μπορεί να τα ρίξεις και σε διαζύγιο...Δεν γινονται και γαμοι πλεον!
Τι δεν γίνονται ρε! Τόσοι λοατκι!Δεν γινονται και γαμοι πλεον!