Τι να το κανο αν θέλεις ένα νεφρό για να τα πάρεις!!!!!Επιτέλους... Να υπάρχει κυπριακό φυσίγγι τέτοιας ποιότητας και να μην γίνεται εισαγωγή, ήταν απαράδεκτο.
Τι να το κανο αν θέλεις ένα νεφρό για να τα πάρεις!!!!!Επιτέλους... Να υπάρχει κυπριακό φυσίγγι τέτοιας ποιότητας και να μην γίνεται εισαγωγή, ήταν απαράδεκτο.
Με ένα ρωσικό μονοκαννο, με κοντάκι στα μέτρα σου, όλα τα φυσίγγια είναι φθηνά, το έχεις σκεφτεί; Αν ένα ποιοτικό φυσίγγι σου δίνει τα θηράματα που πρέπει να πάρεις ενώ ένα φθηνό φυσίγγι πούπουλα και τραυματισμένα, τελικά ποιο βγαίνει πιο οικονομικό;Τι να το κανο αν θέλεις ένα νεφρό για να τα πάρεις!!!!!
Ακριβώς έτσι. Κατά τη γνώμη μου βέβαια.....Με ένα ρωσικό μονοκαννο, με κοντάκι στα μέτρα σου, όλα τα φυσίγγια είναι φθηνά, το έχεις σκεφτεί; Αν ένα ποιοτικό φυσίγγι σου δίνει τα θηράματα που πρέπει να πάρεις ενώ ένα φθηνό φυσίγγι πούπουλα και τραυματισμένα, τελικά ποιο βγαίνει πιο οικονομικό;
Μεγάλη κουβέντα αυτή φίλε...μιλάμε για πολλές ώρες συζητήσης...Με ένα ρωσικό μονοκαννο, με κοντάκι στα μέτρα σου, όλα τα φυσίγγια είναι φθηνά, το έχεις σκεφτεί; Αν ένα ποιοτικό φυσίγγι σου δίνει τα θηράματα που πρέπει να πάρεις ενώ ένα φθηνό φυσίγγι πούπουλα και τραυματισμένα, τελικά ποιο βγαίνει πιο οικονομικό;
Δεν είναι όλα τα οικονομικα μάπα …Με ένα ρωσικό μονοκαννο, με κοντάκι στα μέτρα σου, όλα τα φυσίγγια είναι φθηνά, το έχεις σκεφτεί; Αν ένα ποιοτικό φυσίγγι σου δίνει τα θηράματα που πρέπει να πάρεις ενώ ένα φθηνό φυσίγγι πούπουλα και τραυματισμένα, τελικά ποιο βγαίνει πιο οικονομικό;
Εγώ το πιστεύω ότι αν τα 0.36cal ήταν τραγικά οικονομικά θα είχε γυρίσει πολύς κόσμος στα flober...ειδικά οι τσιχλαδεςΜε ένα ρωσικό μονοκαννο, με κοντάκι στα μέτρα σου, όλα τα φυσίγγια είναι φθηνά, το έχεις σκεφτεί; Αν ένα ποιοτικό φυσίγγι σου δίνει τα θηράματα που πρέπει να πάρεις ενώ ένα φθηνό φυσίγγι πούπουλα και τραυματισμένα, τελικά ποιο βγαίνει πιο οικονομικό;
Αλέξανδρε σε διαβεβαιώ, πως για πολλά χρόνια κυνήγαγα τα τσιχλοκότσυφα, με baikal μονόκαννο, 36άρι και με φυσίγγια ιδιογόμωσης 17 γραμμαρίων 10άρια. Αν ήταν δίκαννο, δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα από πλευράς καρπώσεως, από τα μεγαλύτερα διαμετρήματα, μόνο όμως για τσίχλες και ορτύκια. Το να κουβαλάς δε, 50 φυσίγγια στην μέση, με ελάχιστο βάρος, έκανε το περπατητό, πολύ πιο εύκολο.Εγώ το πιστεύω ότι αν τα 0.36cal ήταν τραγικά οικονομικά θα είχε γυρίσει πολύς κόσμος στα flober...ειδικά οι τσιχλαδες
Για όλα τα διαμετρήματα, εκτός από το 12άρι, η ιδιογόμωση, είναι μονόδρομος, λόγω κόστους και λόγω ποιότητας.Σκέψου Δημήτρη να είχε το κουτί 4€-4,5€ τι θα είχε γίνει...κρίμα που τα 36ρια φυσιγγια ειναι ακριβότερα από του 12ριου...
Υπάρχουν οικονομικοτεραΈπεσε η τιμή της αμόλυβδης...όμως οι τιμές των φυσιγγίων πήραν πάλι προς τα πανω...σχεδόν 10€τα 32ρια έφτασαν..
Τώρα θα πιάνουν όριο όσοι έχουν βαθιά τσέπη.Έπεσε η τιμή της αμόλυβδης...όμως οι τιμές των φυσιγγίων πήραν πάλι προς τα πανω...σχεδόν 10€τα 32ρια έφτασαν..
ρε φιλεμου λιακοοοο παρε ανντρεαααα νασε μεσαασα μην πλερωνουμε χαβαλεεε ευρωπουλακια για τα ιταλακιααα
Δεν ρίχνω 28αρια!!!!! Για όσα παιδιά ρίχνουν το εβαλαρε φιλεμου λιακοοοο παρε ανντρεαααα νασε μεσαασα μην πλερωνουμε χαβαλεεε ευρωπουλακια για τα ιταλακιααα
Καλά και τα 2.Το άριστον Πόσο στο άφησε?Έστειλα τον γιο να μου παρει δύο κουτιά από τα πιο φθηνά με τα πιο ψιλά σκάγια για σήμερα το βράδυ..
Μου έφερε αυτά:
View attachment 84186
Ω ρε μάνα μου!Καλά για πρωτοχρονιά;
Η απόδειξη λεει 9.90 και 8.80.
Δεν είπες βρε φίλε ότι θέλεις να ρίξεις μπαλωθιές. Θα σου έστελνα απ' τα αγαπημένα του @Alex37 έχω μπόλικα για τέτοιες περιστάσειςΈστειλα τον γιο να παρει δύο κουτιά από τα πιο φθηνά με τα πιο ψιλά σκάγια για σήμερα το βράδυ..
Μου έφερε αυτά:
View attachment 84186