Προσφορές-Τιμές

Ειρωνικα το ειπα αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου. Ισως τα εριξα σε λαθος καιρο. Αλλοι τα βρισκουν πολυ καλα. Τα Α1 32 απο την αλλη μου αρεσαν και με κρυο και με ζεστη.

Ειρωνικα το ειπα αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσαν καθολου. Ισως τα εριξα σε λαθος καιρο. Αλλοι βρισκουν πολυ καλα. Τα Α1 32 απο την αλλη μου αρεσαν και με κρυο και με ζεστη.
Νόμιζα φίλε ότι ήταν καλά. Ίσως να δουλεύουν καλά με κρυο. Να σε ρωτήσω τα Japan skeet τα έχεις ρίξει σε τσίχλες;

Μιλαμε για τον φθηνοτερο στην Ελλαδα καποτε!!!
Πήρα πριν δέκα μέρες από εκεί Lambro Euromix 9,45€ και Lambro Veloce 9,60€, φρέσκιες παραλαβές.
Κάνει καλύτερη τιμή στη δεκάδα και πάνω. Για δεκάδα ρώτησα για τα Ναβάρο 32 που έχω ήδη είκοσι κουτάκια και η τιμή πάει στα 8,80€.
Καλή τιμή είχε τα Ρέμινγκτον Hog Hammer στα 13,20€ προφανώς περσινό στοκ. Τσίμπησα ένα τέτοιο επίσης.

Πήρα πριν δέκα μέρες από εκεί Lambro Euromix 9,45€ και Lambro Veloce 9,60€, φρέσκιες παραλαβές.
Κάνει καλύτερη τιμή στη δεκάδα και πάνω. Για δεκάδα ρώτησα για τα Ναβάρο 32 που έχω ήδη είκοσι κουτάκια και η τιμή πάει στα 8,80€.
Καλή τιμή είχε τα Ρέμινγκτον Hog Hammer στα 13,20€ προφανώς περσινό στοκ. Τσίμπησα ένα τέτοιο επίσης.
Hog hammer φορτωσαμε μπολικα απο αυτον.

Σφάγιο..,ο αλλαγιανης τα έχει 8€ Τα euromix

Οποίος θέλει φυσίγγια αλλά παραγγελία πάνω από 4/5000 φυσίγγια ας πάρει τηλ το κομπογιωργα στο Γύθειο νομίζω πως θα του δώσει την καλύτερη τιμή που υπάρχει αρκεί να τα έχει αυτά που θα ζητήσεις αν και έχει πολλές εταιρίες.

Μόλις ενημερώθηκα από την victory ( κυπρος) ότι την εισαγωγή διάθεση των φυσιγγίων τους ανέλαβε η εταιρία Κυργιας....να δούμε τι τιμές θα εχουν
Επιτέλους... Να υπάρχει κυπριακό φυσίγγι τέτοιας ποιότητας και να μην γίνεται εισαγωγή, ήταν απαράδεκτο.

Μόλις ενημερώθηκα από την victory ( κυπρος) ότι την εισαγωγή διάθεση των φυσιγγίων τους ανέλαβε η εταιρία Κυργιας....να δούμε τι τιμές θα εχουν
φωτιαααααα πιστευω διωτι εχουνε και ενα καλο ονομα στην αγωρα,,ιδωμεν

Back