Προσφορές-Τιμές

Η λύση είναι επαναληπτική και ιδιογομωση 22/24 γρ το πολύ για ορτύκι τσίχλα και 28 για φασα και λέω χραπα χρουπα γιατί δεν υπάρχει η πιθανότητα εμπλοκής ότι και να γίνει.Και αν αυξηθούν ακόμη οι τιμές 18-20 γρ πυραυλακι με μεράκι .

Ερώτηση, διαπίστωση, απορία....
Lambro feltro 34γρ 10.50€ σε ακριτικό κατάστημα...
Το ιδιο φυσιγγι σε πασίγνωστο μαγαζί της Νέας Λαμψακου 14.50€....
Κατι δεν έχω καταλάβει;;
Εσύ μια χαρά έχεις καταλάβει, το μαγαζί στη Νέα Λάμψακο δεν έχει καταλάβει, ότι ζούμε στην εποχή του ίντερνετ και του τηλεφώνου και μπορείς να παραγγείλεις από όπου σε συμφέρει.

.big smile. Και με καρφίτσα μπροστά;
Κάτι τέτοια έκαναν τα πιο μεγάλα από την ηλικία μου παιδιά στη γειτονιά για χτυπήσουν με την καρφίτσα σπουργίτια...Δε θυμάμαι να είδα ΠΟΤΕ σκοτωμένο σπουργίτι με αυτή τη μέθοδο κυνηγιού!:D

Εάν ήμουν εμπόρος θα έφτιαχνα 20 γρ φυσίγγακια 9/10 για ορτύκι και τσίχλα
Κοίτα σύμπτωση !!! Έφτιαξα εγώ προ ημερών μερικά ρελιαστά, Cal.16, με λίγους παλιούς κάλυκες που είχα και τους έκοψα στα 57,5 χιλ. για να φύγουν οι πτυχές του αστεροειδούς. Πήραν 20 γρ. σκάγια #10 για να βγεί ακριβώς η ογκομετρία ...
Σε κανα μήνα που θα τα δοκιμάσω - αν φανούν τσίχλες στο χωριό - θα σας πω αποτελέσματα ... .big smile.
Αν και δεν έχω ιδιαίτερες αμφιβολίες, με 516 σκάγια που έχει το καθένα !!! Τις έχω κυνηγήσει άπειρες φορές με 24 γρ.#9,5 (σκητ), ο ίδιος αριθμός σκαγιών είναι !;)
IMG_20230913_073302.jpg

Αλλά 12 κουτάκια μας ηρθαν σήμερα απο Αλλαγιάννη super tordo και 206 formula.. με δωρεάν μεταφορικά… εξερετικος με πολύ καλες τιμες
Ο Αλαγιάννης μπορεί και πουλάει ένα ευρώ φθηνότερα και οι άλλοι οι μεγάλοι με τους τεράστιους τζίρους, δεν μπορούν.

με του παω να πιάσω την καρτα είναι σαν το χαρο πάνω απο το κεφαλι μου... με την συνηθισμένη και γλυκιά έκφραση εμένα τι θα μου παρεις? .hair.
Και νομιζα ότι μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό.. Τι σεττερ, ποιντερ και τα τιαύτα, τη καλύτερη μύτη έχουν οι ρουφ....ες. Μη πάω να αγοράσω κάτι, φέρμα απευθείας

Ερώτηση, διαπίστωση, απορία....
Lambro feltro 34γρ 10.50€ σε ακριτικό κατάστημα...
Το ιδιο φυσιγγι σε πασίγνωστο μαγαζί της Νέας Λαμψακου 14.50€....
Κατι δεν έχω καταλάβει;;
Μιλαμε για τον φθηνοτερο στην Ελλαδα καποτε!!!

Back