Προσφορές-Τιμές

Οχι τοσο συγκεντωτικο οσο γρηγορο!θυμαμαι μια τουφεκια σε φασσα που μου εχει μεινει!εχω κανει και δοκιμη σε πινακα και εχει πολυ καλυ κατανομη!
Θελω και εγω να δοκιμασω τα συγκεκριμενα στη φασσα και μου αρεσουν ιδιαιτερα τα γρηγορα φυσιγγια!

Oλα πολυ καλα Δημητρη, κ το 206 ειναι εκπληκτικο...
Απο τα Fob εχω ριξει μονο το Saphir αλλα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...
Ναι ειναι πολυ καλα τα 206!νομιζω οτι τα σταματησε τωρα!επισης πολυ καλα τα rc και τα rio πολυ δυνατα!αναστεναζει ο πινακας!νομιζω για δικαννα ταιριαζουν πιο πολυ τα 206!

Καλησπερα κ καλα κυνηγια να εχουμε...μηπως ξερετε που μπορουμε να παραγγειλουμε οικονομικα φυσιγγια.απο εκει που επαιρνα περυσι του τελειωσαν κ δν θα ξαναφερει.επαθρναβτα ντιανα με πρασινο καλυκα ισπανικα 5.5€..

Καλησπερα κ καλα κυνηγια να εχουμε...μηπως ξερετε που μπορουμε να παραγγειλουμε οικονομικα φυσιγγια.απο εκει που επαιρνα περυσι του τελειωσαν κ δν θα ξαναφερει.επαθρναβτα ντιανα με πρασινο καλυκα ισπανικα 5.5€..
δεν τα εχω δει πουθενα εδω στην αθηνα αυτα τα φυσιγγια

http://www.dianahunt.gr/el/index.html

Back