Προσφορές-Τιμές

Πέρασα σημερα απο ενα κατάστημα που κλεινει οπως σας είχα πει..
ΒΡ mb extra 35gr 7,50€
Cheddite jk 6 34gr 7,50€
Κασετίνες ΒP(f236,winter, dual power) 4€
Παρά πολυ καλές τιμές..Θα παρω όσα μπορώ αν κ δεν ρίχνω πολλά χοντρά.
Του ειπα να μου κρατήσει γιατι δεν ειχα αλλα λεφτά..Πήγα να παρω είδη αλιείας..

Εκτος του JK6 εχω δοκιμασει τα υπολοιπα και τα βρισκω το ενα καλυτερο απο το αλλο. Εκπληκτικες τιμες αμφιβαλω αν βρεις αντιστοιχα ελληνικα σε τετοιες τιμες. Για φασα, περδικα παρα πολυ καλα, με εξαιρεση ισως το winter που δε νομιζω να το χρειαστεις Κεφαλλονια.

Ακριβως.Το winter ούτε καν το κοίταξα..
Επικεντρώθηκα σε ολα τα υπολοιπα..Έβαλα κ ενα κουτάκι 6+3 dual power στην ακρη θελω να δω τι μπορει κανει σε καμία ψηλωμένη φασσα(αν φανούν).Δεδομένου οτι εχει διαφορα τριών νούμερων,ίσως το μοναδικό παγκοσμίως..

Επικεντρώθηκα σε ολα τα υπολοιπα..Έβαλα κ ενα κουτάκι 6+3 dual power στην ακρη θελω να δω τι μπορει κανει σε καμία ψηλωμένη φασσα(αν φανούν).Δεδομένου οτι εχει διαφορα τριών νούμερων,ίσως το μοναδικό παγκοσμίως..
Οτι θα φανουν θα φανουν. Εμεις να ειμαστε εκει και.....

Πέρυσι πήρα ενα κουτί 7+4για δοκιμή και έμεινα άφωνος . Σε απόσταση που δεν θα ντουφέκαγα ποτέ ,κατέβασα 4 πουλιά. Αυτό βέβαια δεν με κάνει να πω οτι θα ρίχνω συνέχεια τέτοια.

Οτι θα φανουν θα φανουν.
Δεν συμβαίνει το ίδιο εδω με την φασσα Νίκο..Απο το 2006 που ειμαι στα καρτέρια της το πιο συνηθισμένο ειναι να δεις ενα δυο κοπάδια κ φυσικα οχι κάθε μέρα..Να σκεφτείς οτι την καλύτερα μέρα μέτρησα 5-6 κοπάδια εκ τον οποιον το ενα είχε σίγουρα πανω απο 50 πουλιά!(συνηθως βλεπω απο 3-4 πουλιά έως καμία δεκαριά στο κοπάδι)..
Τρομερή τύχη οποιος κεφαλονιτης πάρει φασσα..Γίνεται πολυ σούσουρο..

Δεν συμβαίνει το ίδιο εδω με την φασσα Νίκο..Απο το 2006 που ειμαι στα καρτέρια της το πιο συνηθισμένο ειναι να δεις ενα δυο κοπάδια κ φυσικα οχι κάθε μέρα..Να σκεφτείς οτι την καλύτερα μέρα μέτρησα 5-6 κοπάδια εκ τον οποιον το ενα είχε σίγουρα πανω απο 50 πουλιά!(συνηθως βλεπω απο 3-4 πουλιά έως καμία δεκαριά στο κοπάδι)..
Τρομερή τύχη οποιος κεφαλονιτης πάρει φασσα..Γίνεται πολυ σούσουρο..
Τασο και εγω που την κυνηγαω απο 92_93 στην πατριδα μου την Φωκιδα οι εμφανισεις εχουν μειωθει. Οχι ομως ετσι οπως σε σας. Σε περιμενω λοιπον για καμια συναντηση καλη με τα ομορφα και δυσκολα αυτα πουλια.

Σε περιμενω λοιπον για καμια συναντηση καλη με τα ομορφα και δυσκολα αυτα πουλια.
Nα εισαι καλα Νίκο σε ευχαριστω για την πρόσκληση.well done. .shake hands.Δυστηχως ειναι εξαιρετικά δυσκολο,Και πολύ θα το ήθελα να δω έστω μια μέρα ένα καλό μπάσιμο Φασσας, τίποτα άλλο..:(
Νομίζω η ταινία ν8 του χριστογιαννη έχει γυριστεί στον Αβορο Δωριδας..

Last edited:
Επικεντρώθηκα σε ολα τα υπολοιπα..
Βρε πάρε και μερικά Winter, αφού τα βρίσκεις σε καλή τιμή!!! ;)
Ένας παλιός φίλος μου περδικάς είχε μεγάλο έρωτα με αυτό το φυσίγγι, πάντα είχε μερικά μαζί του στη Μαδάρα ... για κανένα λαγό. Μου είχε δώσει κάποτε δυο 5αρια στο σκοπευτήριο και τα έριξα στο "λαγό" με το SKB, και δεν μου φάνηκαν καθόλου "σκληρά" και "χειμωνιάτικα" ... παρόλο που ήταν Αύγουστος! .fff.
Εξάλλου, και κατά τα λεγόμενα της εταιρείας, η ονομασία winter δεν οφείλεται σε ιδιαίτερα "ενισχυμένη" γόμωση ... αλλά στον "ειδικής σύνθεσης" συγκεντρωτήρα που (υποτίθεται ότι) διατηρεί την αντοχή και ελαστικότητα του σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ice resistant wad) ;)

Εξάλλου, και κατά τα λεγόμενα της εταιρείας, η ονομασία winter δεν οφείλεται σε ιδιαίτερα "ενισχυμένη" γόμωση ... αλλά στον "ειδικής σύνθεσης" συγκεντρωτήρα που (υποτίθεται ότι) διατηρεί την αντοχή και ελαστικότητα του σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ice resistant wad) ;)
+1 ;)
Η δοσολογια του στα υλικα ειναι για απλα ενα light χειμωνιατικο φυσιγγι... Αν ριχτει σε θερμοκρασια μεχρι 15 βαθμους παει πολυ καλα, δεν χρειαζεται παγους...

το winter ανήκει στην κατηγορία των χειρότερων φυσιγγίων που έχω ρίξει

Που το έχεις ρίξει και σε τι συνθήκες? Εγώ και η παρέα μου στη ρουμάνια σε συνθήκες από λίγο + ..έως -20 έχουμε ρίξει πάνω από 5000 winter…. Μόνο τα καλυτέρα έχουμε να πούμε μόνο στο ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ψυχός κάτω από -10 -15 έπεσε λίγο η απόδοση τους , πολύ λογικό ήταν! Εν σύγκριση με τα NSI 38grSupercaccialongrange 4+6 , 3+5 , B&p Mythos Vale 4 , 5 … ta winter ήταν ανωτέρα σε αυτές τις συνθήκες.

Που το έχεις ρίξει και σε τι συνθήκες? Εγώ και η παρέα μου στη ρουμάνια σε συνθήκες από λίγο + ..έως -20 έχουμε ρίξει πάνω από 5000 winter…. Μόνο τα καλυτέρα έχουμε να πούμε μόνο στο ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ψυχός κάτω από -10 -15 έπεσε λίγο η απόδοση τους , πολύ λογικό ήταν! Εν σύγκριση με τα NSI 38grSupercaccialongrange 4+6 , 3+5 , B&p Mythos Vale 4 , 5 … ta winter ήταν ανωτέρα σε αυτές τις συνθήκες.
ΠΟΙΟειναι το παραξενο ΤΟΛΙ??ειναι ολλα τα οπλα ιδοια??Εσει εχεις ΜΠΕΝΕΛΑΡΑ.!!

Βρε πάρε και μερικά Winter, αφού τα βρίσκεις σε καλή τιμή!!! ;)
Ένας παλιός φίλος μου περδικάς είχε μεγάλο έρωτα με αυτό το φυσίγγι, πάντα είχε μερικά μαζί του στη Μαδάρα ... για κανένα λαγό. Μου είχε δώσει κάποτε δυο 5αρια στο σκοπευτήριο και τα έριξα στο "λαγό" με το SKB, και δεν μου φάνηκαν καθόλου "σκληρά" και "χειμωνιάτικα" ... παρόλο που ήταν Αύγουστος! .fff.
Ε τότε θα..πάρω και από αυτά...my man.
Νόμιζα τόσα χρόνια ότι είναι σεταρισμενο για πολυυυ κρύο..Και εδώ στο νησί δεν έχουμε..

Τόλη έχω και εγώ σπίτι στα βόρεια που πιάνει -15 για πλάκα και παγώνουν λίμνες,,,,αλλά το winter δεν μου άρεσε και ας ρίξατε εσείς 5000 φυσίγγια , το ίδιο μου είπε και φίλος από πρόσφατο ταξίδι στην Βουλγαρία με ίδιες καιρικές συνθήκες,,,,,,,δεν του έκανε το φυσίγγι,,,,δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα

ΠΟΙΟειναι το παραξενο ΤΟΛΙ??ειναι ολλα τα οπλα ιδοια??Εσει εχεις ΜΠΕΝΕΛΑΡΑ.!!
Ειναι και αυτο τα Μπενελια δεν μασουν αχαχα . οντως και οι 3 στη παρεα με benelli ειμαστε! Παντως η συγκριση εγινε με αρκετα καλα "μαμα" φυσιγγια και το winter μας καθησε πιο καλα .. τι να πω γουστα ειναι αυτα

Νομίζω η ταινία ν8 του χριστογιαννη έχει γυριστεί στον Αβορο Δωριδας
Και οχι μονο εκει που λες Τασο. Μπραβο πολυ ενημερωμενος. Αλλα δυστυχως χαλασαν αυτα τα περασματα. Για να ειμαι ποιο ακριβης οχι οπως πριν καποια χρονια. Με τιποτα. Σορυ για το οφ τοπικ αλλα αναπωλησα...

Μπραβο πολυ ενημερωμενος.
Ε χμ τώρα με προσβαλετε κύριε Νίκο...sarcastic.
Όπλα breda Aries 2 φυσίγγια 3Α και rottweil..Η πιο ωραία ταινία του Χριστογιαννη για μένα..Τα πάντα όλα στημένα τέλεια κ μια μουσική που σε ανατριχιαζει..Πρωταγωνιστούσε και ο κυνηγός Χρήστος Ξυδας εκπαιδευτής αγγλικών σεττερ.:)
ΥΓ Θα πάρω κάποια στιγμή τηλ τον Χριστογιαννη να του πω ότι ειλικρινά αδικούνται πολυ η ταινίες του που δεν μεταγλωτιζονται να πάνε εξωτερικό..Δεν υπάρχει καλυτερος στον τομέα αυτόν.Το έχω ξαναπεί κ το πιστευω
.off topic..off topic..off topic..off topic..off topic.

Last edited by a moderator:
ρε παιδια να ρωτησω κατι?εφερε ενα μαγαζι εδω τα 206 formula της nsi στα 33 γραμ. σε τιμη 8,50 ευρα.ειναι καλη τιμη?γιατι τα εριχνα πολυ παλια αλλα δεν θυμαμαι ποσο τ αγοραζα.

Back