Προσφορές-Τιμές

Ρε Τασο πολυ ακριβα γιατι ετσι.?ισως γιατι εκει βορρα το χρησιμοποιειτε πολυ
Οχι δεν το χρησιμοποιούν πολυ το συγκεκριμένο για να μην πω σχεδόν καθόλου κ φανεί υπερβολή..
Γενικα Αργυρή οι τιμές εδώ στα φυσίγγια ειναι ακριβές..φταίνε τα πρακτορεία μεταφορών για αυτό...,,,,,..smashfrak.

Οχι δεν το χρησιμοποιούν πολυ το συγκεκριμένο για να μην πω σχεδόν καθόλου κ φανεί υπερβολή..
Γενικα Αργυρή οι τιμές εδώ στα φυσίγγια ειναι ακριβές..φταίνε τα πρακτορεία μεταφορών για αυτό...,,,,,..smashfrak.
Αν ειναι ετσι καλυτερα παραγγελια απο ιντερνετ θα σου ερθουν ποιο φτηνα .xm.

Αστα euromix εσυ και στρωσου να γεμισεις.....
Δεν θα είσαι καλά. Υπάρχει καλύτερο τσιχλοφυσιγγο από το euromix; Άσε που για να με φτάσουν εμένα τα τσιχλοφυσιγγα πρέπει να αγοράσω επαγγελματικη μηχανή. :)
Με τα euro βρέχει τσιχλες:cool:

Δεν θα είσαι καλά. Υπάρχει καλύτερο τσιχλοφυσιγγο από το euromix; Άσε που για να με φτάσουν εμένα τα τσιχλοφυσιγγα πρέπει να αγοράσω επαγγελματικη μηχανή. :)
Με τα euro βρέχει τσιχλες:cool:
Ποσα ριχνεις το χρονο; Κανα 1500 κομματια

Στα τσιχλοφυσιγγα δε συμφερει το γεμισμα ρε σεις. Θελει ωρες και ωρες, ειδικα αν ζυγιζεις. Αφου ο ανθρωπος βρηκε το φυσιγγι του, μην τον βαζετε σε πειρασμους

Το euromix που θα το βρούμε πιο φθηνά φέτος; :)
σωστός ο Γωργος .. εκει ειναι η μεγάλη κατανάλωση , στα τσιχλοφύσιγγα και στα sporting ...
Ειναι αληθεια αυτο εχει γενικα απο τις καλυτερες τιμες που εχω βρει σε κυνηγομαγαζο και πολυ καλο παιδι!
Ηλία αν περάσεις απο εκει ρίξε μια ματιά να μας πληροφορήσεις αν θες .... !

Ίσως είναι καλύτερο να του ζητήσουμε τιμές για συγκεκριμένες ποσότητες γιατί και αυτός δεν τα έχει στοκ στο μαγαζί. Για μένα δεν είναι κόπος είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου να περάσω να κάνω μια ερώτηση αλλά για ποιο φυσίγγι και σε τι ποσότητα;

Ίσως είναι καλύτερο να του ζητήσουμε τιμές για συγκεκριμένες ποσότητες γιατί και αυτός δεν τα έχει στοκ στο μαγαζί. Για μένα δεν είναι κόπος είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου να περάσω να κάνω μια ερώτηση αλλά για ποιο φυσίγγι και σε τι ποσότητα;
Δες και πες μας τιμες και για 32 γρ clasic B&P ,και EUROMIX .....banana.​

Αυτη είναι η τιμή που τα πουλάει στο πακέτο,αν μαζευτούμε για ποσότητα θα ήθελα να μάθω πόσο βγαίνει το πακέτο

Φέτος σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρω κούτα...
Το μελετούσα τόσο καιρό αλλά το φοβόμουν.
Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να πάρω μια κούτα για παράδειγμα τα Euromix αλλά τα μισά να είναι 8/9 και τα άλλα 9/10;
Η μόνο ένα νούμερο σκαγιών;

Ενα νουμερο παρε

Αν μπορει να σου τυχει ενα αλλο θηραμα οπως πχ μια φασα, παρε μερικα εξειδικευμενα στη ζωνη

σωστός ο Γωργος .. εκει ειναι η μεγάλη κατανάλωση , στα τσιχλοφύσιγγα και στα sporting ...

Ηλία αν περάσεις απο εκει ρίξε μια ματιά να μας πληροφορήσεις αν θες .... !
Ειναι σιγουρο τη δευτερα ειχα παει απο κει για καφε και το ειδα!

Αυτη είναι η τιμή που τα πουλάει στο πακέτο,αν μαζευτούμε για ποσότητα θα ήθελα να μάθω πόσο βγαίνει το πακέτο
Παυλο στην δεκαδα δεν εχει διαφορα για μεγαλη παραγγελια αν μαζευτουμε μπορω να τον ρωτησω!

Back