Εδώ Θεσσαλονίκη τα βρίσκω 7,50 Ευρώ τα F2.
Αλλά είναι φυσιγκάρα!
Αλλά είναι φυσιγκάρα!
Οχι δεν το χρησιμοποιούν πολυ το συγκεκριμένο για να μην πω σχεδόν καθόλου κ φανεί υπερβολή..Ρε Τασο πολυ ακριβα γιατι ετσι.?ισως γιατι εκει βορρα το χρησιμοποιειτε πολυ
Αν ειναι ετσι καλυτερα παραγγελια απο ιντερνετ θα σου ερθουν ποιο φτηνα .xm.Οχι δεν το χρησιμοποιούν πολυ το συγκεκριμένο για να μην πω σχεδόν καθόλου κ φανεί υπερβολή..
Γενικα Αργυρή οι τιμές εδώ στα φυσίγγια ειναι ακριβές..φταίνε τα πρακτορεία μεταφορών για αυτό...smashfrak.
Αστα euromix εσυ και στρωσου να γεμισεις.....Το euromix που θα το βρούμε πιο φθηνά φέτος;![]()
Δεν θα είσαι καλά. Υπάρχει καλύτερο τσιχλοφυσιγγο από το euromix; Άσε που για να με φτάσουν εμένα τα τσιχλοφυσιγγα πρέπει να αγοράσω επαγγελματικη μηχανή.Αστα euromix εσυ και στρωσου να γεμισεις.....
Ποσα ριχνεις το χρονο; Κανα 1500 κομματιαΔεν θα είσαι καλά. Υπάρχει καλύτερο τσιχλοφυσιγγο από το euromix; Άσε που για να με φτάσουν εμένα τα τσιχλοφυσιγγα πρέπει να αγοράσω επαγγελματικη μηχανή.
Με τα euro βρέχει τσιχλες![]()
Περίπου 2000 με 2500 ειδικά φέτος που είχα χρόνο και πήγα αρκετά, μπορεί και παραπάνω.Ποσα ριχνεις το χρονο; Κανα 1500 κομματια
σωστός ο Γωργος .. εκει ειναι η μεγάλη κατανάλωση , στα τσιχλοφύσιγγα και στα sporting ...Το euromix που θα το βρούμε πιο φθηνά φέτος;![]()
Ηλία αν περάσεις απο εκει ρίξε μια ματιά να μας πληροφορήσεις αν θες .... !Ειναι αληθεια αυτο εχει γενικα απο τις καλυτερες τιμες που εχω βρει σε κυνηγομαγαζο και πολυ καλο παιδι!
Ίσως είναι καλύτερο να του ζητήσουμε τιμές για συγκεκριμένες ποσότητες γιατί και αυτός δεν τα έχει στοκ στο μαγαζί. Για μένα δεν είναι κόπος είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου να περάσω να κάνω μια ερώτηση αλλά για ποιο φυσίγγι και σε τι ποσότητα;
Παύλο , έγραψε ο Ηλίας για τα f2 6,5€ εδώ #310Γιατί όχι και για f2 classic
Παμε για ομαδική ;
Ειναι σιγουρο τη δευτερα ειχα παει απο κει για καφε και το ειδα!σωστός ο Γωργος .. εκει ειναι η μεγάλη κατανάλωση , στα τσιχλοφύσιγγα και στα sporting ...
Ηλία αν περάσεις απο εκει ρίξε μια ματιά να μας πληροφορήσεις αν θες .... !
Παυλο στην δεκαδα δεν εχει διαφορα για μεγαλη παραγγελια αν μαζευτουμε μπορω να τον ρωτησω!Αυτη είναι η τιμή που τα πουλάει στο πακέτο,αν μαζευτούμε για ποσότητα θα ήθελα να μάθω πόσο βγαίνει το πακέτο