και τα mb light 30gr B&PΔες και πες μας τιμες και για 32 γρ clasic B&P ,και
6,30€ και 6,50€ τα 32 αν δεν κανω καποιο λαθοςκαι τα mb light 30gr B&P
Ηλια αμα εισαι κοντα η οποιος αλλις φιλις μπορει να παει απο κοντα (δεν μιλαμε απο τηλ) και να τον ρωτησουμε για ποσοτητες να μας δωσει αναλογες τιμες και βουρ. Τιιι λετε;0€ και 6,50€ τα 32 αν δεν κανω καποιο λαθος
30 κουτια b&b mb light 30 gr 9αρι . Ο επομενος....Ας μαζευτουμε να δουμε τι θελουμε και παω καποια στιγμη να δω δεν μου κανει κοπο!
Να μαζεψουμε την παραγγελια ως την αλλη παρασκευη που γυρναω απο το ταξιδι που φευγω κυριακη και θα τον ρωτησω σε τι τιμη μπορει να μας τα δωσει30 κουτια b&b mb light 30 gr 9αρι . Ο επομενος....
Οταν περασα απο κει ειχε μονο τα nsi σε sporting20 κουτιά lambro sporting εγώ...ρώτα κ γι αυτά
Τα πηρα εγω 5,5€ την κουτα αλλα οντως καλο ειναι να κανουμε μια συγκεντρωτικη παραγγελια...μηπως να ανοιξουμε ενα καινουριο θεμα;Αν μαζευτουμε και συγκεκριμενα πουμε τι θελουμε και αυτον θα τον βολεψει τρελα για τι θα παραγγηλει στην η στις εταιρειες και θα τα δωσει μπαμ. Α και για τα nsi uno prima 28gr ενδιαφερομε
Πολυ ωραια συμφωνω Παυλο...αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομαδική ας ανοίξει νέο θέμα να πούμε εκεί τί θέλουμε και πόσα
Περδικοφασσοφυσιγγα καλές τιμές πάρε ότι μπορείς Τάσο.Πέρασα σημερα απο ενα κατάστημα που κλεινει οπως σας είχα πει..
ΒΡ mb extra 35gr 7,50€
Cheddite jk 6 34gr 7,50€
Κασετίνες ΒP(f236,winter, dual power) 4€
Παρά πολυ καλές τιμές..Θα παρω όσα μπορώ αν κ δεν ρίχνω πολλά χοντρά.
Του ειπα να μου κρατήσει γιατι δεν ειχα αλλα λεφτά..Πήγα να παρω είδη αλιείας..
Για αυτα ακριβως τα δυο θηράματα τα προοριζω..Κυρίως το πρώτο..Περδικοφασσοφυσιγγα καλές τιμές πάρε ότι μπορείς Τάσο.
Αν μπορείς τσιμπα όλα τα jk 6.απίστευτο φυσιγγιΠέρασα σημερα απο ενα κατάστημα που κλεινει οπως σας είχα πει..
ΒΡ mb extra 35gr 7,50€
Cheddite jk 6 34gr 7,50€
Κασετίνες ΒP(f236,winter, dual power) 4€
Παρά πολυ καλές τιμές..Θα παρω όσα μπορώ αν κ δεν ρίχνω πολλά χοντρά.
Του ειπα να μου κρατήσει γιατι δεν ειχα αλλα λεφτά..Πήγα να παρω είδη αλιείας..
Του ειπα κ μου κρατησε..Εχω μανία να το δοκιμασω πολυ καλα λόγια έλεγε κ ο Γιάννης(jnp).Αν μπορείς τσιμπα όλα τα jk 6.απίστευτο φυσιγγι