Απο πληροφορίες σημερα εμαθα οτι ο μόλυβδος ανέβηκε 60% και το κενουργια φυσηγγια που θα κανουν φετοσ θα ειναι γύρο στο 1,50euro. To λιγοτερο ακριβωτερα.πιστεύω να Μέιν ειναι αληθεια
Απο πληροφορίες σημερα εμαθα οτι ο μόλυβδος ανέβηκε 60% και το κενουργια φυσηγγια που θα κανουν φετοσ θα ειναι γύρο στο 1,50euro. To λιγοτερο ακριβωτερα.πιστεύω να Μέιν ειναι αληθεια
Παυλο το εμαθα απο καταστημα φιλου μου που του το παν δυο μεγαλεσ εταιρείεσ ελληνικεσ που αγοραζει φυσιγγια και δεν γιομηζουν ακομα φυσιγγια.Μήπως πεσει ο μολιβδοσ.τι να πω Μήπως ειναι κανα τεχνασμα για αύξησηςΗλια δεν ειναι αληθεια. Η τιμη του μολυβδου και του ατσαλιου στις διεθνεις αγορες ειναι σε ελευθερη πτωση και θα συνεχισει να ειναι ετσι για αρκετο καιρο λογω της υφεσης στην κινεζικη αγορα. Σε ενα παλιοτερο φορουμ ειχα ξαναποσταρει με αναλυτικες τιμες και γραφικες παραστασεις.
Φιλικα
Παυλος
στο Μπρόνξ η στο Μαρούσι;;;;;Oscar gold sporting no8 τα 500, τιμή 98.00€
μίλησα πριν λίγο με τον Γιώργο τον Ατσόνιο και μου είπε ότι έχει μια κούτα 8αρια γεμισμένα και υλικά για 1-2 ακόμαΝα σε καλά με κανες και γέλασα.
στο Μπρόνξ η στο Μαρούσι;;;;;[/
QUOTE] Φίλε Μάκη μεγάλη πίκρα να λείπεις και να μένει μόνο ένας μήνας για την εναρξη,σωματικά εδώ μυαλό ψυχή ΕΛΛΑΔΑΡΑ.
Παύλε τελικά εσύ δεν πρέπει να γράφεις ποιά φυσίγγια ρίχνεις αλλά ποιά δεν ρίχνειςσυμφωνώ και επαυξάνω για το άσπρο του - Βαρνάβα Μάκη μπασίματα πρέπει να είχε γεμίσει ο δρόμος μπροστά από το καρτέρι μου με τέτοια![]()
Αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν όλοι βγάζουν κάτι καλό και μετά ξεμενουν από στοκ και πάλι από την αρχη.μίλησα πριν λίγο με τον Γιώργο τον Ατσόνιο και μου είπε ότι έχει μια κούτα 8αρια γεμισμένα και υλικά για 1-2 ακόμα
αν θέλω μου είπε να πάρω τηλ. αν δεν έχει να μου γεμίσει με τα υλικά που έχει στόκ
με την καινούργια παραλαβή δεν μπορεί να υπολογίσει τιμή,μου είπε,γιατί έγιναν αυξήσεις σε όλα τα υλικά
πληροφοριακά είναι γεμισμένα με G2000 B&P και κάλυκα cheditte 2000
έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τα φυσίγγια του
το άσπρο που έριξα πέρυσι ίσως το καλύετρο από όσα έριξα![]()
Παύλε τελικά εσύ δεν πρέπει να γράφεις ποιά φυσίγγια ρίχνεις αλλά ποιά δεν ρίχνεις
τα sipe που μου έδωσες τα έχω ακόμα![]()
εκείνα που έφαγε ο blanco μην τα ξαναπάρειςέχεις δίκαιο και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω,στο τέλος θα ανοίξω μαγαζί κάπου Παλλήνη να καλύψω την χαώδη απόσταση από Σταυρό ( Τσαρικτσή ) μέχρι Μπεκιάρη
ειδικά πέρυσι δοκίμασα αρκετά και κράτησα από 2-3 κατασκευαστές κάποιους τύπους φυσιγγίων,θα μείνω με αυτά μιας και με κάλυψαν μέχρι να δούμε διαφορές πάλι,γιατί τίποτα δεν είναι σταθερό
τα συγκεκριμένα SIPE Μώλο γάζωναν μέχρι τις 10-11 μετά ήταν σαν να μην έριχνα,τα S4 της nobel με έβγαλαν για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπο