Προσφορές-Τιμές

Screenshot_1.jpg
Πουλάει κανείς στην Αθήνα υποηχιτικά φυσίγγια;

Γιώργο θα πας πειραώς 118 στην dispan και θα βρεις τα bornaghi - λογικά σε λίγες μέρες θα κάνει παραγγελία φυσίγγια bornaghi ίσως μπορέσει να σε εξυπηρετήσει και να φέρει τα subsound της σειράς

βγαίνουν σε 24γρ & 28γρ δεν ξέρω αν είναι αυτο που ψάχνεις

επίσης και η Pellagri και η RC βγάζουν αλλά επικοινώνησε με ΤΟΥΡΗ και ΜΕΤΠΛΑΣΤ αν τα έχουν

Ευχαριστώ πολύ, τα bornaghi τα ξέρω, δεν νομίζω να φέρει μόνο για έναν ενδιαφερομενο αλλά δεν χανω κάτι να ρωτήσω. Δεν με νοιαζουν τα γρ, ας ειναι και κάτω απο 24 :-)

τα δύο που μου έρχονται στο μυαλό είναι

μικρότερη ανάκρουση
σαφώς πιο χαμηλό βουητό ( μπαμ ) μιας και απ'ότι λένε δεν σπάει το φράγμα του ήχου γιατί δεν ξεπερνά τα 340m/sec

πολύ καλη επιλογή κατά την γνώμη μου για σκοπευτική χρήση που σίγουρα όταν είναι κάποιος προσπαθεί να συγκεντρωθεί δεν θέλει να του παίρνουν τα αφτιά οι διπλανοί του όσο και αν είναι το βοητό από ένα απλό φυσίγγι 28γρ

• Like
Reactions: DrV
Και η Fiocchi βγάζει, η χρησιμότητά τους ποια είναι;
Το μειωμένο λάκτισμα για ανθρώπους που έχουν λόγω να το αποφύγουν και το σημαντικότερο, τον μειωμένο θόρυβο.

• Like
Reactions: DrV
παιδια, εχει ριξει κανενας σας τα lambro mezzo? υπαρχουν 28/30/32 gr...μισοταπα.ενδιαφερον....xm.
βεβαια τα 28 γ ειναι λιγο ακριβουτσικα για 28αρια.
http://www.hobbi.gr/lambro-sporting-mezzo-28gr-p-11034.html
και αυτο για τρυγονι το βλεπω καλο...αλλα ακριβο...
http://www.hobbi.gr/lambro-sporting-five-28gr-p-11033.html
Και κατι αλλο...το beretta migra, οσοι το εχετε ριξει, ποιες οι εντυπωσεις σας? κατανομη/ανακρουση?
Με το nsi S4 που ειναι ποιο φθηνο απο το beretta migra, υπαρχει καμια αλλη διαφορα?
αρκετοι συμφορουμιτες λενε οτι ειναι καλυτερη επιλογη στην εναρξη το πρωι για τρυγονια να ξεκινας με S4 η sipe, αλλα μετα οταν ζεστενει η μερα, να αλλαζεις φυσσιγι...
γιατι? ποια πυριτιδα θεωρειτε καταλληλη? και ποιες μαρκες φυσσιγιων?
:)

παιδια, εχει ριξει κανενας σας τα lambro mezzo? υπαρχουν 28/30/32 gr...μισοταπα.ενδιαφερον....xm.
Και κατι αλλο...το beretta migra, οσοι το εχετε ριξει, ποιες οι εντυπωσεις σας? κατανομη/ανακρουση?
Με το nsi S4 που ειναι ποιο φθηνο απο το beretta migra, υπαρχει καμια αλλη διαφορα?
αρκετοι συμφορουμιτες λενε οτι ειναι καλυτερη επιλογη στην εναρξη το πρωι για τρυγονια να ξεκινας με S4 η sipe, αλλα μετα οταν ζεστενει η μερα, να αλλαζεις φυσσιγι...
Διβασικες για έναρξη;δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε έναρξη.ισως κάνω λάθος αλλά νομίζω δεν κάνουν..ας μας φωτίσουν οι εμπειροτεροι.θεωρω οτι κάτι σε Aquila-granular θα ήταν μια χαρά για έναρξη

Το beretta migra #8 μου το συνέστησε φίλος για την έναρξη, αυτός τα κυνηγάει με beretta urika I με 3 *.

και αυτο για τρυγονι το βλεπω καλο...αλλα ακριβο...
http://www.hobbi.gr/lambro-sporting-five-28gr-p-11033.html
για τα mezzo τα 28 εχω να σου πω οτι εχω ριξει 5-6 κουτια στο σκοπευτηριο με το δικανο κι εχω μεινει πολυ ικαν.βεβαια αλλο σκοπευτ.και αλλο κυνηγι.στο πινακα που δοκιμαστηκαν με τσοκ 3 αστρα δικανο baikal 18,4 αυλος στα 30 μετρα εδωσαν για μεσοταπα αρκετα σφικτη κατανομη.για 30 και32 δεν ξερω να σου απαντησω.για τη σειρα 5 εχω τις αμφιβολιες μου στη κυνηγετ.τους χρηση και ο μονος λογος ειναι το 5% αντιμονιο.ισως λεω ισως γιατι δεν τα εχω ριξει στο κυνηγι να ειναι πολυ σκληρα για πουλια.μπορει ομως να κανω και λαθος.σκοπευτικα ειναι αριστα αλλα πολυ ακριβα.για τα migra δεν εχω καθολου αποψη.το s4 nsi καλυτερα θα ειναι να τα δοκιμασεις μονο σε κρυο και υγρασια λογω πυριτιδας,και σε τιποτα πρωινα με υγρασια του σεπτεμβρη μπορει να δουλεψουν πολυ καλα.εμενα προσωπικα δεν μ αρεσανε.προτιμω τα sipe.αλλα αυτα ειναι γουστα.δοκιμασε και κρινε μονος σου

Διβασικες για έναρξη;δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε έναρξη.ισως κάνω λάθος αλλά νομίζω δεν κάνουν..ας μας φωτίσουν οι εμπειροτεροι.θεωρω οτι κάτι σε Aquila-granular θα ήταν μια χαρά για έναρξη
επισης νομιζω οτι και φυσιγγια με c7 ειναι μια χαρα.π.χ ns 20 classica

από το ίδιο κατάστημα υπάρχουν τα ihunt 32gr G3000 που θερίζουν αξίζει να τα δοκιμάσετε

επίσης €5.70

Τα rm. με mb&jk6 τα εχει βαρεση καποιοσ να μασ πει γνομεσ εχουν την μπαρουτι που γραφουν στο κουτι τα εχει ο σπυλιοτοπουλοσ στον πυργο ηλιασ.αν δεν κανο λάθος

Ηλία δεν τα έχω ρίξει η αλήθεια είναι..όμως πιστεύω ότι όταν ένα φυσίγγι κ μάλιστα εισαγόμενο γράφει την μάρκα της τάδε μπαρούτης που είναι γεμισμενο πάνω στο κουτί, τότε λέει αλήθεια..Αν λέω βλακείες συγχωρέστε με..Αυτή την εντύπωση έχω..

Back