Προσφορές-Τιμές

A το εχω ριξει κ εκει περιστασιακα, μια χαρα ηταν... Εγω ημουν αλλου για αλλου τοτε... .yel. Μετα εμεινα στα Nsi Classica και Lambro Βεργινα...
Μαλιστα τωρα που μου το θυμισες ειχα παρει κ αρκετα σαρσελια με αυτο μετα τις 15 Σεπτεμβρη σε 7αρακι...

Last edited:
Λοιπόν μίλησα πριν 10 λεπτά με Τριμμη

τα commandos που είναι καταπληκτικό φυσίγγι γεμισμένο στα 32γρ G3000 το δίνει €5

πήρα να εξακριβώσω ότι όντως εχουν G3000 και όχι κάποια ισπανική και μου είπε ΝΑΙ έχουν G3000

τα στέλνει με πρακτορείο Αγ.Αννης

θα κάνω παραγγελία από εβδομάδα και επειδή η τιμή δεν υπάρχει πουθενά ερωτώ

θέλει κάποιος άλλος από Αθήνα να μπει στην παραγγελία ;

Καλησπερα παυλο ενδθαφερομαι για τα commandos κανα τηλ εχεις;;εχει δοκιμασει κανεις τα aquila t2 caccia?πικονομικο φυσιγγι..

δυστυχώς δεν μας πρόλαβες - έκανα παραγγελία 2000 φυσίγγια λογικά σήμερα θα τα έχω

αν θες να επικοινωνήσεις με τον Τρίμη και επειδή το νούμερο είναι κινητό στείλε μου προσωπικό μήνυμα

Πριν λίγα χρόνια είχα πάρει με κάτι φίλους τα standard κόκκινο ανοιχτό χρωμα ,τριμμης 32γρ(έχω ακόμα)στα 4,50€ δεν ξέρω με τι πυρίτιδα ήταν γεμισμένα.Καλουτσικα ήταν..Πολύ καλό ήταν το μπλε standard 33γρ το είχα ρίξει σε τρυγόνια κ αργότερα σε τσίχλες..Σε όλα εξαιρετικό!Το μειονέκτημα του ήταν το λάκτισμα,σκληρό φυσιγγι αλλά φωτιά.

Εγω παιδια εχω δουλέψει πολυ καλά του Τρίμμη τα στανταρτ τα κιτρινα πολυ γρήγορα και οικονομικα, το μόνο που καποιες ελαχιστες φορές δεν εσκασε το καψύλιο και είχα τζούφιες ευτυχώς σε τσίχλες.Τα σκοπευτικά του τα δουλευω 28 γρ. σπόρτινγκ και είμαι ικανοποιημενος χωρίς κανένα ποτε προβλημαΑλλα παράλληλα στην Αθήνα οταν είμαι παιρνω τα εξπρες 32 του Δορκα πιο ακριβα απο του Τρίμμη , αλλα πολυ καλα και αυτα χωρις εκρηκτικότητα ,φονικα και πολυ μαλακά.το τηλ, του Τρίμμη το κιν. οποιος το θέλει το στέλνω με π.μ.

Εξαιρετικη τιμη τα 5 ευρω το πακετο!
Και δεδομενου οτι εχετε καλη αποψη!
Θα μιλησω και εγω με τον φιλο μου και ανε ειναι κανουμε ξανα παραγγελεια αν ενδιαφερεται κανεις ακομη!

παιδια εγω που πηρα τηλ στη βιοτεχνια μ ειπε οτι οι τιμεσ λιανικης εινα γυρω στα 7ευρω..για τα commandos τι παιζει??παντως απο πυργο περυσι κτ RM που πηρα ηταν μεγαλη μαπα απο τον σπηλιοτοπουλο..[ρασινος ηταν ο καλυκας..τοθλαχιστον αυτα ειναι καλυτερα?

πέρυσι έριξα 4-5 κούτες RM 32gr σε άσπρο κάλυκα psb στο πακέτο με την τσίχλα απ'έξω και την σιταρίθρα από την άλλη μεριά και 1 κούτα SIPE 32gr κίτρινος κάλυκας

μου άρεσαν όπως και στην παρέα μου δεν είχαμε πρόβλημα και "καθαρά" σκοτώματα

για ποιά φυσίγγια σου είπε €7 ;

πηρα τηλ στην αμφισσα σε μια βιοτεχνια μ ειπε οτι ποθλαει μονο χονδρικι κ με παρεπεμψε σε ενα μαγαζι.οταν το ρωτησα ποσο παει το κουτι μ ειπε γυρω στα 7 ευρω.εγω φιλε παυλο τα rm που πηρα περυσι ειχαν τσιχλα στο κουτι απεξω κ ο καλυκας ηταν πρασινος τον ειχα ρωτησει αν ηταν τα ιδια με το γκρι καλυκα κ μ ειχε πει νααι..χαρακτηριστικα λεγαμε με την παρεα μ οτι ριχνουμε αβολυδωτα..εκλαιγα την κουτα που ειχα παρει.τωρα δν ξερω τι π,,,στια ειχε γινει.

Back